Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos nuostabiausios...

Klausot,panos,man sloga per akis bega,o vienoj is temeliu esanciu virsuj,kazkam per smegenus kirto ir kaip itariu-konkreciai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2008 09 16, 23:04)
Man Maximoj ir Ermitraze ragas, tos kur 24,99 kainuoja, nu negaliu ju apziureinti, uz tokia kaina kartais buna tokiu graziu  blush2.gif  Tik gerai, kad Klaipedoj Maximose dazniausiai buna isgraibytos grazesnes geles, like tokios nususe. Bet va savaitgaly Taurageje Maximoje uzejau ant tokiuuuuuuuu graziuuuuuuuu, nu ir nusipirkau viena baltut baltutele, su dviem ziedstiebiais  thumbup.gif  Darbe ant stalo pasistaciau - grozesiuosi kas diena  wub.gif Bet kai rinkausi nors persiplesk, kokiu grazu spalvu buvo, ta balta laimejo del dvieju ziedkociu ir gausesniu pumpuru  blush2.gif

Nuvaryk i Akropoly, ten 19,99 tikrai thumbup.gif jei esi silpna, be gėlės neišeisi lotuliukas.gif o dar žiūrėk ir šimtinę paliksi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 09 17, 00:08)
Nuvaryk i Akropoly, ten 19,99 tikrai thumbup.gif  jei esi silpna, be gėlės neišeisi  lotuliukas.gif o dar žiūrėk ir šimtinę paliksi lotuliukas.gif

Jau kazkuriai siuliau balta maike su ilgom rankovem,bo ziuriu infekcija plinta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 16, 23:13)
Jau kazkuriai siuliau balta maike su ilgom rankovem,bo ziuriu infekcija plinta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man reikia juodų akinių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 09 16, 12:27)
As del zydejusio sodinimo klausiau del to, nes mano neseniai pirktas miniukas, tiesiog pasodintas kiminuos blink.gif ,  o vakar patikrinau, tai slaput slaputele  verysad.gif  Tai ir galvoju, o gal zydincia man persodint?

aš savajam su aštriom, smailom žirklutėm šonuose skylučių prigrežiojau, padeda mirksiukas.gif

QUOTE(katininke @ 2008 09 16, 19:18)
Brangutes, kaip Jus taip padarot, kad ir brangiausiems, ir suneliams dovanojat orches?! Ir jie nesipiktina????
Maniskis nesuprastu tokio  "bajerio"  doh.gif  doh.gif
Pas mane jau 15 vnt. orchiu, neskaiciuojant reanimatoriaus, bet MB isitikines (tiksliau, as itikinau), kad nei viena nekainavo daugiau nei 7 Lt.    biggrin.gif

nu gerai, gėlė priklauso? Priklauso. O toks rožių bukietas nuvys po triejų dienų, o bus kainavęs kaip kukli orchytė, kuri žydės kelis mėnesius ir primins koks šaunus gimtadienis buvo bigsmile.gif
ką aš galiu pasakyt g.gif Talentas thumbup.gif

QUOTE(Jukituke @ 2008 09 16, 22:13)
Turiu didele didele beda ir noriu paprasyti jusu pagalbos, patarimu ir nuomones notworthy.gif

tokios šviežiai persodintos pas mane plastikinėj permatomoj dėžėj tupi ir gana patenkintos šakneles auginas

QUOTE(merga @ 2008 09 16, 23:43)
mano paniecka ir buvo paserus mano dukrikes tom paprastom trasom,tai gal daba kaip jau uzsipyls cviatockais.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

beje, o kaip jos dabar?

QUOTE(merga @ 2008 09 16, 23:48)
KLP vienoj IKI maciau toookia mini miniuke,  Nu taip jos nooooriu,o grazumelis koks  huh.gif  cool.gif

reikėjo pamatyt kaip tos minimukės ten atrodė tik užvežtos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 09 17, 00:11)

Ne visada jas užveža blogas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 09 17, 01:26)
Ne visada jas užveža blogas tongue.gif

kaip tik jos šian. neblabai schmoll.gif , o jei Merga būtų jas tada užmačius, tai tikrai būtų išvirtus iš klumpių nuo tokio grožio mirksiukas.gif
p.s. aš pagalvosiu kada,kur, kaip ir parašysiu į až
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gekoniuke: 17 rugsėjo 2008 - 00:42
QUOTE(gekoniuke @ 2008 09 17, 01:11)
aš savajam su aštriom, smailom žirklutėm šonuose skylučių prigrežiojau, padeda mirksiukas.gif
nu gerai, gėlė priklauso? Priklauso. O toks rožių bukietas nuvys po triejų dienų, o bus kainavęs kaip kukli orchytė, kuri žydės kelis mėnesius ir primins koks šaunus gimtadienis buvo bigsmile.gif
beje, o kaip jos dabar?

As ir pritariu,kad jau vazonelyje grazuole,nei sluota po keliu dienu siuksledezej blush2.gif

Po fungicidines vonios,geliukai gyja.Labiausiai pazeistais lapais raudonoji,bet ant svieziu lapeliu rauples ir nyksta thumbup.gif

Kai ka grazaus pamatysi rezk,varysiu kap koukia baproute thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ( bet tik po 10,-pensija gaunu topsecret.gif)
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 17, 07:58)
Kai ka grazaus pamatysi rezk,varysiu kap koukia baproute thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ( bet tik po 10,-pensija gaunu topsecret.gif)

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 09 17, 08:04)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
MB jau susitaike su tuo,kad esu patalogine fool.gif tease.gif ,numojo ranka sake dsryk ka tu nori tik,kad zirafu ir krokodilu namo netysciau :lotuliukas;

QUOTE(kulwerstukas @ 2008 09 17, 00:44)
man reikia juodų akinių cool.gif

Nu vo,kad butai anksciau pasakius,buciau ipirsus(labdaron atidaviau- dirol.gif ) cia rimtai be bajerio blush2.gif
Atsakyti
O ka radu savo mylima zurnale blush-anim-cl.gif:
http://www.sodospalv...sios_orchidejos
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Aš turiu 4 Phalaenopsius ir 1 dendrobiumą,o vakar MB parnešė Paphiopedilum rolleyes.gif

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

Norėjau pasiteiraut,ar ją prižiūrėt kaip ir kitas orchites?Ar reikia kokios įpatingos priežiūros? ax.gif
Atsakyti