Tesiu:
Visi draugiskai susirinke i laiva plaukeme toliau, Mykonos link. Na ka galiu pasakyti apie Mikonos Chora (toliau nebuvom, nes turejome mazai laiko). Is tikro bunant sioje vietoje i aki krenta salos sveciu kontingentas. Taip viskas brangiai ir prabangiai atrodo, taip cia yra netradicines orientacijos zmoniu arba labai turtingu zmoniu (isduoda kilogramai aukso

(konkreciai) ant kuno daliu, beje niekur kitose salose nemaciau tokiu juvelyriniu parduotuotuviu, su tokiu pasirinkimi, ir aisku kainomis). Niekur kitur nemaciau sitiek cerkviu vienoje vietoje... Senamiesti labai grazus siauros gatveles, balti namukai spalvotom langinem, visur isciustyta. BET nusukus i kur kelis metrus giliau siukslynelis geras... (bet cia daug kur Graikijoje...

) Taip pat nustebino reklaminiai skelbimai... tokie sodomo-gomoriski...

Na ne davatka as, bet man per ziauru pasirode.
Aisku pora valandu tai mazai, bet ispudi sioki toki susidaryti galima. Galu gale jeigu kazkas nepatinka juk galima ir neziuret, o ieskoti tai kas prie sirdies

. O tiems ieskojimams, deja, laiko nebuvo.
Siek tiek Mykonos:Mykonos
Venecija
Senamiestis:

O vat cia toki neiprasta nuotrauka. Graikijoje daug populiariu pastatu spalvu, na bet ruda tai nelabai, sakyciau. O vat cia nuotraukoje - ruda: cerkves stogas, langines, durys, ir dar ruda masina salia stovi. Idomiai taip...

Pelekanas - Mykonos zvaigzde

(beje, per TRAVEL kanala sestadieni rode Global Trekker serija apie Graikija, tai sita pelekana rode

)

O vat cia, vidury centro, ant kranto zmones zuvi darineja. O salia daug zuvies restoranu...

Kelione atgal mano zmogui primine kosmara... tarp salu tikriausiai yra tam tikros sroves ir musu laiveli blaske kaip skiedra. Man tai kas, nei tuso, nei baisu, bangos didziules as net i lauka pafotkinti isejau, o maniskis tai tableciu prisivalges gulejo... O jurininkai tai malaciai, labai rupinosi visus priziurejo, snekino, jeigu pastebi kad kazkam ne kas, tai tuoj puldavo padeti.
Papildyta:Tesiu:
Pakeliui i Naksa sustojome Paros saloje.

Atostogos ejo i pabaiga

. Dar kelios dienos ir namuciu. Po Nakso mes keltu grizome i Kreta-Herakliona, nakvojome viena nakti pries iskrendant. Aisku pries skrydi namo, kaip visada apsitavarinome turguje maisto, pavalgeme paskutinius graikisku pietus

... ir kaip saka go home

...
Paskutine nuotrauka, cia mes jau sedejome savo vietose lektuve, o duris buvo salia musu, tai taip sekmingai pavyko nufotkyt (nors is tiesu negalima to daryt

, bet....)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Patiko tai kur buvome, ka mateme bet pasakysiu Jums, Kreta man islieka NR.1

~

~

. I Amorgos labai noreciau dar kada nuvaziuoti

. I Naksa, kaip ir i Mykonos nezinau ar dar kada nors vykciau

. Kitiems metams jau galvojame, but gerai aplankyti kita Kikladziu puse Milos, Sifnos, Serfos. Na ziuresime kaip cia jau mums pavyks

.
Tikiuosi kad neatsibodo mano pasakojimas (su pertraukomis). Tiesa sakant visu ispudziu ir aprasyt neimanoma. Jeigu kazkam reiktu konkrecios informacijos kas/kur/kiek/kaip prasom klausti, mielai padesiu.
Aciu uz demesi, kaip saka