Geriausiai išsimiegu viena
Kai vyras darbe naktim miegu labai labai gerai, visaip kaip man patogu, taip džiaugiuosi kad turiu kelias naktis per savaitę taip išsimiegoti.
O vat kai jis būdavo išeina kur nors su draugais, nu nors užmušk galiu vartytis, tv iki ryto žiūrėt, nu neima miegas ir viskas arba jei ir užmigu po pusvalandžio vėl akys stačios ir toks laukimas kamuoja. Nėra taip kad nepasitikiu, bet negaliu miegot viena tokiu atveju
O vat kai jis būdavo išeina kur nors su draugais, nu nors užmušk galiu vartytis, tv iki ryto žiūrėt, nu neima miegas ir viskas arba jei ir užmigu po pusvalandžio vėl akys stačios ir toks laukimas kamuoja. Nėra taip kad nepasitikiu, bet negaliu miegot viena tokiu atveju
QUOTE(Bernsteine @ 2013 03 12, 10:54)
QUOTE(Fungu @ 2013 03 12, 21:15)
Miegu gerai visaip, o kai jo nėra, dar geriau, po visą lovą išsiplečiu kaip varlė ir miegu 
man su vyru sunkiau uzmigti... nes arba knarkia, arba.. tada irgi miegot neiseina
Aš tiesiog tada ilgai nemiegu. Nežinau, man taip natūraliai gaunasi ir net nesuprantu kur praeina laikas tais vakarais ir naktimis. Kažką darau, spoksau, skaitau ir žiū kokia 2.30 val. nakties
Tada momentaliai lovon ir pasivarčius užmiegu. Keistai ta vienatvė veikia, tipo stengiuosi su savimi gyventi ilgai
Mes su vyru dazniausiai einam kartu miegoti, nes jis ne karta yra sakes, kad jam labai sunku uzmigti, jei as nemiegu salia
jei noriu namie ilgiau panaktineti, tai jis visokiom gudrybem bando mane isivylioti i lova
aisku as jam visada pasiduodu ir ateinu
Uzmiegu lengvai
Be problemu