Gera temelė, prisižvengiau atsakančiai.

Įkišiu ir savo trigrašį.
Neseniai draugavau su tokiu labai rimtu (per daug) ir šiaip jau nekvailu vyruku. Pričiūdų anas turėjo, nors vežimu vežk.

Kai dar tik pradėjo kabint, atnešė jis man paskaityti tokią knygutę. Na ten daugiau paveiksliukai ir užrašai, tipo bajerio forma (apie komunizmą Kinijoj, tik vietoj žmonių - katės). Tai atnešė jis man ją supakavęs į laikraštį, užklijavęs ir dar į papkę įdėjęs. Ir dar n kartų pakartojo, kad nieko tai jo knygai nepadaryčiau.

Mobilaus vyruks neturėjo, taip ir nesupratau dėl ko jis jų taip vengė, nes aiškinti nebuvo linkęs, interneto (o vadinasi ir skype) irgi, tai susisiekt su juo būdavo labai nepatogu. Skambindavo man iš paklerusio naminio telefono, kuriame aidas pastoviai girdėdavosi, ir mane tas žiauriai nervino.

Nu ir domėjosi jis cigunu (čia toks kaip ir kinietiškas jogos atitikmuo) ir vis stengėsi mane išmokyt tų ciguno pratimų. Tai kiekvieną kartą atėjęs pas mane jis pradėdavo man aiškint ciguno teoriją ir norėjo, kad daryčiau su juo tuos pratimus. Aišku, čia gal ir naudingas dalykas, bet mane jau pradėjo gerokai užknisti, nes, pvz., einam mes su juo ir dar dviem mano draugais ir renginio, tai vietoj to, kad normaliai visi bendrautume, jis... nusitempia mane toliau ir vėl aiškina ciguno pratimus. Hrrr...

Aš aišku iš mandagumo nieko jam nesakiau, bet pati sau nusprendžiau, kad gana jau.

O gi dar, kaip jis bandė mane atkalbėti, kad nevažiuočiau į Maskvą (buvau susiruošus trim dienom aplankyti vaikystės draugės ), tai jau kad prišnekėjo: kad ten nesaugu, teroristai siaučia, kažkas man pavydi ir būtinai iškrės kiaulystę (???) ir panašių briedų.

Aišku, nė velnio aš jo nepaklausiau ir išvažiavau, o po to kai grįžau, jis man jau nebeskambino.
Na o dar buvo toks "gerbėjas" amerikonas, su kuriuo per forumą susirašiau. Nu tas tai išvis buvo topinis - beveik 30 metų vyrukas, bedarbis, gyvenantis kažkur kaime su mama, o subrendimo lygis tai kaip 5 metų vaiko. Tai jau po pirmo mano laiško jis toks visas paskendęs entuziazme man aiškina, kad čia likimas mus suvedė ir mes vienas kitam skirti, ir, žodžiu, atvažiuok tu pas mane gyventi.

ne nu bet būna gi tokių čiūdikų, aš jam sakau, tai gal susipažįstam pirma normaliai, pasikalbam ir t.t., o jis man vėl - tai kada tu pas mane atvažiuoji??? Tipo tuoj šoksiu iš tos laimės į pirmą lėktuvą ir lėksiu pas jį į kaimą.

Sakau, tai tu atvažiuok, miestą parodysiu, o jis man - tai kad aš pinigų neturiu, ir čiut ne verkia.

Ir ką tu jam besakytum ar beaiškintum, totaliai nereaguoja, vieną du sakinius tegali suregzt ir tai daugiausia tuos pačius, tik ant vieno užsiciklinęs - kada aš pas jį atvažiuosiu.