Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės V dalis

QUOTE(muminukas @ 2009 02 28, 16:35)

Mhm, labai grazu, jaunikis su dzinsais, jaunoji su kokia ten striuke ispudinga doh.gif Man tai netrukdo, ne visi turi tortais puostis, bet klubas.lt, berods, buvo parasyta, kad jaunoji vis tiek pasipuos ispudinga Piekautaites suknele vakare, tai iskart matosi, kas jiem svarbiausia - susirasom tai su dzinsais, bet va baliavot tai eisim pasipuose doh.gif Durnai kazkaip.

O Mildazyte kaip Mildazyte, savam stiliuj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2009 03 01, 00:18)
Mhm, labai grazu, jaunikis su dzinsais, jaunoji su kokia ten striuke ispudinga doh.gif Man tai netrukdo, ne visi turi tortais puostis, bet klubas.lt, berods, buvo parasyta, kad jaunoji vis tiek pasipuos ispudinga Piekautaites suknele vakare, tai iskart matosi, kas jiem svarbiausia - susirasom tai su dzinsais, bet va baliavot tai eisim pasipuose doh.gif Durnai kazkaip.

O Mildazyte kaip Mildazyte, savam stiliuj smile.gif

Jo..tuoktis su dzinsais kazkaip ne fasonas lotuliukas.gif tie turtuoliai tai kartais nusoka nuo proto: arba daro nerealia pompastika, arba skudurais apsirengia..bet tai juk pacio saves negerbimas..tai parodo, kad jiems nesvarbi si ceremonija, o tik baika kazkokia...nezinau, bet man atrodo tokiai progai turetu buti bent kazkiek iskilmingumo, o ta galima padaryti labai subtiliai, na bet atsiprasau ne su dzinsais!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2009 02 27, 15:31)
cia gal ir ne apie izymybes, bet vis tiek idomokoka 4u.gif
http://www.panele.lt...jis_nuteistasis

panašus variantas - ne įžymybės, bet spauda rašo.
Atsakyti
o as nesuprantu kabinejimosi prie zmoniu... koks skirtumas kaip kas apsirenges.. juk vestuves - ne shmotkiu svente...

o kad kazkam 'skauda' del to kad kazkas gali prisiekt meile be 'ispudingu apdaru' - siek tiek parodo komentuojanciuju 'prioritetus' mirksiukas.gif
na.. kas kam svarbiausia mirksiukas.gif kam 'priesaika', kam - padaryt ispudi biggrin.gif

(palyginimui - vat Pinkeviciene net 3 sunkneles turejo, tikrai daug 'dushios' idejo i iskilmes, o kas gavos...? lotuliukas.gif
ne viskas auksas kas auksu blizga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mg*: 01 kovo 2009 - 10:48
QUOTE(mg* @ 2009 03 01, 12:36)
o as nesuprantu kabinejimosi prie zmoniu... koks skirtumas kaip kas apsirenges.. juk vestuves - ne shmotkiu svente...

o kad kazkam 'skauda' del to kad kazkas gali prisiekt meile be 'ispudingu apdaru' - siek tiek parodo komentuojanciuju  'prioritetus' mirksiukas.gif
na.. kas kam svarbiausia mirksiukas.gif kam 'priesaika', kam - padaryt ispudi biggrin.gif

(palyginimui - vat Pinkeviciene net 3 sunkneles turejo, tikrai daug 'dushios' idejo i iskilmes, o kas gavos...?  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tiesa pasakius man mieliau jau su dzinsais, negu daryti kazkokias pompastikas del akiu, kad kiti matytu, kokie mes faini blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2009 03 01, 08:36)

o kad kazkam 'skauda' del to kad kazkas gali prisiekt meile be 'ispudingu apdaru' - siek tiek parodo komentuojanciuju  'prioritetus' mirksiukas.gif

(palyginimui - vat Pinkeviciene net 3 sunkneles turejo, tikrai daug 'dushios' idejo i iskilmes, o kas gavos...?  lotuliukas.gif

Jei cia man taikei, tai man visai neskauda, kas kuo apsirenges, o man prioritetu tu nezinai (jei idomu, mano pacios vestuvese dalyvavo tik 4 zmones ir net draugai nezinojo, bet ne tame esme), as tikrai nemanau, kad vestuvese butinai turi buti balti balandziai, limuzinai ir pustos sukneles, nes tik tada jos tikros. O pas juos vis delto bus ir dizaineriu sukneles, ir prabangios vakarienes, tik jau vakare, o va tai man butent ir pasirode keista, nes argi tai irgi neparodo ju prioriteto? Bet koks kieno reikalas, nematau prasmes aikintis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2009 03 01, 17:08)
Jei cia man taikei, tai man visai neskauda, kas kuo apsirenges, o man prioritetu tu nezinai (jei idomu, mano pacios vestuvese dalyvavo tik 4 zmones ir net draugai nezinojo, bet ne tame esme), as tikrai nemanau, kad vestuvese butinai turi buti balti balandziai, limuzinai ir pustos sukneles, nes tik tada jos tikros. O pas juos vis delto bus ir dizaineriu sukneles, ir prabangios vakarienes, tik jau vakare, o va tai man butent ir pasirode keista, nes argi tai irgi neparodo ju prioriteto? Bet koks kieno reikalas, nematau prasmes aikintis rolleyes.gif

jei tai tik 5 min susirasymas CMB (tuo labiau - VILNIAUS CMB doh.gif biggrin.gif - nematau nieko keisto smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2009 03 01, 18:42)
jei tai tik 5 min susirasymas CMB (tuo labiau - VILNIAUS CMB  doh.gif  biggrin.gif  - nematau nieko keisto smile.gif

na, bet nereikia taip kategoriskai spresti, kad jeigu jaunieji pasipuose, tai reiskia jie nori tik pasirodyt ir ceremonija jiemsnieko nereiskia doh.gif o jau kad su dzinsais ateisi, tai viskas bus nuosirdu ir tt. Nesamone! aisku buna isimciu mirksiukas.gif bet man su dzinsais eiti tuoktis irgi nepriimtina schmoll.gif gerai nereikia baltos sukneles, tegul ji buna raudona, zalia ar melyna, bet pasipuosti butina smile.gif puosiames ivairiomis progomis, tai kodel vestuves turetu buti isimtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sticky_Toffee @ 2009 03 01, 19:20)
na, bet nereikia taip kategoriskai spresti, kad jeigu jaunieji pasipuose, tai reiskia jie nori tik pasirodyt ir ceremonija jiemsnieko nereiskia  doh.gif  o jau kad su dzinsais ateisi, tai viskas bus nuosirdu ir tt. Nesamone! aisku buna isimciu  mirksiukas.gif bet man su dzinsais eiti tuoktis irgi nepriimtina  schmoll.gif  gerai nereikia baltos sukneles, tegul ji buna raudona, zalia ar melyna, bet pasipuosti butina  smile.gif puosiames ivairiomis progomis, tai kodel vestuves turetu buti isimtis  g.gif

nu tai gi pasipuos - vakare smile.gif kai bus svenciama, o ne popieriai forminami smile.gif (popieriu forminimo as netapatinu su priesaika smile.gif

na nekreipkit demesio smile.gif mano pacios vestuves buco su balta suknele ir svente ir t.t. smile.gif (deja, be balandziu ir limuzinu, bet vis tiek buvo sventiska lotuliukas.gif
bet as tuokiaus baznycioj smile.gif

mano drauge susirase paprasta diena cmb - as buvau liudininke smile.gif tai atlekem 4iese darbo diena , 5 min ir laisvi smile.gif net shambes nekalem, nes reikejo grizt i darba smile.gif bet atejo sventei skirta diena - tada buvo ir iskilmes, ir suknele, ir svente ir t.t. smile.gif tik 'cmb dalies' sventes diena nebuvo biggrin.gif todel tikrai nesuprantu pasipiktinimo del to kad cmb formaliojoj daly (jauciu net be iskilmiu, per sonines duris) kazkas 'nepasipuose' smile.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mg*: 01 kovo 2009 - 21:57
na, neįsižaiskit vilnietės, bet Vilniaus smb su Kauno net negalima lyginti... tikrai nelabai šventiška ir iškilminga aplinka, kai , beje, ir daugumoje Lt miestų.
user posted image
bet ta Ieva lyg ir su šukuosena būtų, tai gal dar kur nors susiorganizavo bažnytinę santuoką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2009 02 28, 23:18)

pamaciusi nuotraukas lygiai taip pat pagalvojau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gattinoni @ 2009 03 01, 09:13)
Jo..tuoktis su dzinsais kazkaip ne fasonas lotuliukas.gif  tie turtuoliai tai kartais nusoka nuo proto: arba daro nerealia pompastika, arba skudurais apsirengia..

O gal jis šykštus, nepagalvojot apie tai? ax.gif
Atsakyti