Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės V dalis

QUOTE(Florra @ 2009 08 15, 21:07)

oi... schmoll.gif jos šukuosena man nelabai tiko, galėjo būti tokia laisvesnė. na, iš esmės jai tiko, bet prie vo stiliaus - schmoll.gif ... man civilinėj gal net labiau patiko ji. o čeburiakas doh.gif nesusipratimas doh.gif ir kažkaip jis man čia į paksaitės Stumbrą neša unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 15, 23:42)
oi... schmoll.gif jos šukuosena man nelabai tiko, galėjo būti tokia laisvesnė. na, iš esmės jai tiko, bet prie vo stiliaus -  schmoll.gif ... man civilinėj gal net labiau patiko ji. o čeburiakas  doh.gif nesusipratimas  doh.gif ir kažkaip jis man čia į paksaitės Stumbrą neša  unsure.gif

aga, žandikaulis toks "stumbriškas" biggrin.gif

na, bet dabar ir pasipils pagoniškų vestuvių. Jasaitytė pradžią padarė, taps vaidila populiarus...

tik kliūva labai jau tradiciška apranga. na, įsisegė abu po porą varpų... tačiau mano akimis, galėjo būti stilizuoti vestuviniai rūbeliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urtica: 15 rugpjūčio 2009 - 21:35
dar Jasaitytės.

gal ir ne visai į temą, bet kaip Liepa su tokia suknele vaiką pamaitino? g.gif nes iš krūtinės dydžio tikrai matosi, kad maitina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 16 rugpjūčio 2009 - 07:30
o jasaičio žmona kažin kur? juk ji pirmoji ir išplepėjo apie nėštumą, tai matyt bendrauja su aiste... o jasaitis nuotraukose arba vienas, arba su močiute
Atsakyti
QUOTE(Urtica @ 2009 08 16, 12:03)
o jasaičio žmona kažin kur? juk ji pirmoji ir išplepėjo apie nėštumą, tai matyt bendrauja su aiste... o jasaitis nuotraukose arba vienas, arba su močiute

ta su gintariniais karoliais? delfi rašo, kad ten mama... unsure.gif
o su žmona ten jo jau senokai komplikuoti santykiai, tai gal negyvena kartu.
Atsakyti
man tai jasaitytės sunkia primena griaznovos apdarą... na,abi tas statkevičių siūdinosi,bet galėjo jis kąnors įvairesnio pagalvot ax.gif
Atsakyti
o man labai graziai A.Jasaityte atrode wub.gif o R.Ceburiakas neisvaizdus ir viskas, toks labai idomaus veido, tai manau, kad ne kostiume esme schmoll.gif
Atsakyti
Eurovizijos dalyvės Ani Lorak vestuvės.

Foto ČIA
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2009 08 17, 06:59)
Foto ČIA

Grazus ziedas ir basutes, suknele ne.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2009 08 17, 07:59)
Foto ČIA

Graziam zmogui viskas tinka bigsmile.gif Super atrode, nors ir su "tortu" - jau tokia saldi porele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 08 17, 08:34)
Graziam zmogui viskas tinka bigsmile.gif  Super atrode, nors ir su "tortu" - jau tokia saldi porele wub.gif

drinks_cheers.gif
jaunikio labai įdomus kostiumas.
Atsakyti
QUOTE(Urtica @ 2009 08 16, 13:03)

Tai gal po to kai isplepejo apie nestuma ir nustojo bendraut biggrin.gif . O Aistes makiazas man kliuva kazkodel g.gif pudra is toli matosi. Ir kazko vos vos ryskiau noretusi, kazkokios gyvybes veide truksta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 17 rugpjūčio 2009 - 10:06