Labai graži nuotaka
Nepažinau ,jei nebūtų parašyta,kad Jurga,tai
Šaunu įdomiai jie ten sugalvoję-svečius jau vaišino čilli sriuba,ledus valgė pajūryje,o vakare svečiams-improvizuotas koncertas www.15min.lt rašo
Man irgi Jurga labai gražiai atrodė
, tokia romantiška
Labai sauniai Jurga atrode, grazios vestuves.
Uzkliuvo ta moteris is sveciu tarpo su ilga sviesia suknele - ziuredama video net buvau pagalvojus, kad tai nuotaka
Nors as liberali sveciu ir nuotaku aprangu klausimu, bet vistiek nelabai kaip atrodo dvi "nuotakos".
Uzkliuvo ta moteris is sveciu tarpo su ilga sviesia suknele - ziuredama video net buvau pagalvojus, kad tai nuotaka
QUOTE(svete @ 2009 08 26, 22:58)
Labai sauniai Jurga atrode, grazios vestuves.
Nors as liberali sveciu ir nuotaku aprangu klausimu, bet vistiek nelabai kaip atrodo dvi "nuotakos".
gal ten vaiko krikštamotė
Jurgos nepazinau!!! Kada ji cia spejo plaukus atsiauginti ir dar nusisviesinti! Bet labai graziai ir stilingai atrode!! Grazi pora
QUOTE(Gattinoni @ 2009 08 27, 06:51)
Jurgos nepazinau!!! Kada ji cia spejo plaukus atsiauginti ir dar nusisviesinti! Bet labai graziai ir stilingai atrode!! Grazi pora 
Pritariu
Bet kokie Kandeliai man panašūs
O suknelė jaunosios nuostabi!
O suknelė jaunosios nuostabi!