Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės V dalis

QUOTE(ANDI @ 2009 09 22, 15:27)
Negirdejau dar sito  bigsmile.gif
O rugsejo 12d. susituoke D.Bilano prodiusere Яна Рудковская ir garsus ciuozejas Евгений Плющенко.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Cia galima paskaityti smile.gif

maciau reportaza apie tai kad bus vestuves ir yra daugybe straipsniu, o patvirtino kad ivyko per ruskaje radio laidas, vienas is vedeju sakie kad dalyvavo vestuvese, truputeli papasakojo kaip buvo. tai manau turetu kazkur buti ir nuotrauku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 09 22, 16:01)
maciau reportaza apie tai kad bus vestuves ir yra daugybe straipsniu, o patvirtino kad ivyko per ruskaje radio laidas, vienas is vedeju sakie kad dalyvavo vestuvese, truputeli papasakojo kaip buvo. tai manau turetu kazkur buti ir nuotrauku g.gif

Keista g.gif
Bet manau, kad vestuviu nebuvo, nes siandien dienos "Комсомольская правда" raso:
- Свадьбы не будет. Не надо нас торопить, когда мы действительно захотим этого, то объявим официально,- заявил "Комсомолке" Дима Билан
Atsakyti
Niu jau suknele tos prodiuseres tai nea - tortas su melynemis schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 22 rugsėjo 2009 - 17:39
QUOTE(Hottea @ 2009 09 22, 15:38)
Niu jau suknele tos prodiuseres tai nea - tortas su melynemis schmoll.gif

Aha, man tokia levandine ta suknele ...
Bet makiazas patiko. Jaunikio sukuosena baisi schmoll.gif
Atsakyti
O man ir suknelė visai nieko, gal kad spalva tokia. Primena princesę iš pasakos. Šiaip jaunikio šukuosena tikrai ne kokia, šiaip ir nuotakos šukuosena kažkodėl nelabai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 08 28, 17:23)
Bet kokie Kandeliai man panašūs doh.gif
O suknelė jaunosios nuostabi!

Tikrai grazi pora ir suknele labai daili. wub.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(VelDan @ 2009 07 31, 00:19)
Man Goda irgi gražiai atrodė - kaip sakoma, gražiam žmogui viskas tinka... Atrodė labai labai laiminga, bent jau man.
Man tik tas jaunikio visiškas juodumas aprangoj nelabai, na bet čia kiekvieno skonio reikalas smile.gif

drinks_cheers.gif , man taip pat labai graziai Goda Alijeva atrode, tokia tikra jaunoji smile.gif , daili, paprasta, prazydusi... wub.gif , tik stai jaunikio juodas kotiumas tikrai aki rezia, o ir puoksteles kotukai butu graziau atrode patrumpinti ar i koki viena bendra koteli supinti. smile.gif
O del laimes, tai tik jie patys zino, kiek tikri tie jausmai, sypsotis mokame visi... mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo te verde: 22 rugsėjo 2009 - 21:09
Pliuščenkos visada tokia šukuosena.
Papildyta:
Narmontaitė ir Kovas
Atsakyti
dar kalbant apie kandelius,tai... gyva ta Reda 100 kartų gražesnė unsure.gif ir jaunesnė atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2009 09 22, 16:36)
Keista  g.gif 
Bet manau, kad vestuviu nebuvo, nes siandien dienos "Комсомольская правда" raso:
- Свадьбы не будет. Не надо нас торопить, когда мы действительно захотим этого, то объявим официально,- заявил "Комсомолке" Дима Билан

nu blambaczki g.gif navatnumas kazkoks. tai kaip cia suprast? bet tai kodel didzejus sakie kad va tipo dalyvavo vestuvese ir dar kad ne medaus menuo o 2 savaites bus, nes Dimai albuma reik irasyt doh.gif
Atsakyti
o pliuščenkas ne gėjus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 09 23, 11:34)
o pliuščenkas ne gėjus?  g.gif

O is kur tokie pamastymai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 22, 22:22)
Pliuščenkos visada tokia šukuosena.
Papildyta:
Narmontaitė ir Kovas

Bet cia ne vestuviu foto. Sake, kad jie pardave kazkuriam leidiniui... Jauciu "Zmones" bus reportazas ax.gif
Atsakyti