Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės V dalis

QUOTE(Rendi @ 2008 09 25, 12:18)
lotuliukas.gif bajeriu bajeriai tos vestuves biggrin.gif

bet užtat yra apie ką kalbėti ant Marijos žemės cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siandien susituoke LTV laidos „Versijos“ vedėjas, žurnalistas Vidas Rachlevicius ir Violeta Bagdanavičiūte. Nezinau, ar jie izimybes, bet "Zmones" parase biggrin.gif
Kelios nuotraukeles:

user posted image
user posted image

Straipsniukas cia: http://www.zmones24....iems--3118.html
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2008 09 25, 21:12)
Siandien susituoke LTV laidos „Versijos“ vedėjas, žurnalistas Vidas Rachlevicius ir Violeta Bagdanavičiūte. Nezinau, ar jie izimybes, bet "Zmones" parase  biggrin.gif

na, man jo veidas matytas g.gif
aj, tegul bus įžymybė irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Gattinoni @ 2008 09 22, 16:16)
O siaube  lotuliukas.gif na ir vestuviu vakarelis..buvo tikrai karsta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

absurdu absurdas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 09 22, 12:03)
Stano  vestuvių bajeriukas čia ir ir čia-truputėli kita info  lotuliukas.gif  doh.gif

bet man vien stano vestuvės bairis patapo, nes taip tylu buvo, nors ir nesidomėjau, bet dabar tai vis stano galvoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievutė @ 2008 09 20, 16:46)
niu as sikart idesiu ju nors viena foto biggrin.gif
user posted image
niu dailiai jie cia atrodo, tik man nepatinka taip suspausta jos krutine g.gif

Suknele per maza, ot bus siustis is katalogo nesimatavus lotuliukas.gif Paziurekit lrytas nuotraukas, kur matosi is nugaros, ir nugaroje isvirte ties sukneles virsumi ir priekyje krutine issokus - ryskiai per anskta, per siaura suknute, matyt tikejosi sukusti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2008 09 30, 22:42)
Suknele per maza, ot bus siustis is katalogo nesimatavus  lotuliukas.gif  Paziurekit lrytas nuotraukas, kur matosi is nugaros, ir nugaroje isvirte ties sukneles virsumi ir priekyje krutine issokus - ryskiai per anskta, per siaura suknute, matyt tikejosi sukusti  lotuliukas.gif

na taip, bet pati labai graziai atrodo sioje nuotraukoje - sukuosena, make-up - thumbup.gif o ir siaip simpatiska motera biggrin.gif
Atsakyti
Spalio 1d. Italijoj istekejo "Septintas dangus" aktore Beverly Mitchell. Jos pamerge buvo jos seseri seriale vaidinus Jessica Biel, Justino Timberlake'o mylimoji smile.gif
Labai daili nuotaka wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
o 4u.gif niu nelabai matosi suknele, bet sypsena tikrai zavinga smile.gif
o kad ta Biel Justino mylimoji net nezinojau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievutė: 03 spalio 2008 - 13:01
QUOTE(Cica:) @ 2008 10 03, 13:56)
Spalio 1d. Italijoj istekejo "Septintas dangus"  aktore Beverly Mitchell. Jos pamerge buvo jos seseri seriale vaidinus Jessica Biel, Justino Timberlake'o mylimoji  smile.gif 
Labai daili nuotaka  wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Labai labai simpatiska jaunoji thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
man, tiesa sakant, eilinė... blush2.gif
Atsakyti
Cia is priekio suknute smile.gif

user posted image
Atsakyti