Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas vestuvėse

QUOTE(erika124 @ 2007 07 15, 22:19)
Labas merginos,o kur jus pirkote tu vienkartiniu dezuciu.As is kauno jei kas zinot parasykit.aciu thumbup.gif

Man irgi butu idomu, kur tu dezuciu galima nusipirkti? 4u.gif Nesinori lakstyt po visas bazes, o ten itariu tikrai turetu buti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pookis @ 2007 07 16, 16:36)
Man irgi butu idomu, kur tu dezuciu galima nusipirkti?  4u.gif Nesinori lakstyt po visas bazes, o ten itariu tikrai turetu buti... g.gif

bent jau as maciau tokiu dezuciu didesnese maximose, jei neklystu, 5vnt kaina apie 3-4lt. smile.gif
Atsakyti
bazese kur vienkartiniai indai pilna ir pigiau zymiai
Atsakyti
Zinoma idejome wub.gif Pati antra diena i dezutes sudejau visiems laukneselius. Isigijome mazas dezeles, idejau po torto gabaleli, sakocio, saldainiu, sausainiu ir ant virsaus uzdejau gyva ramunele. Kadangi musu vestuves buvo temines ir daugumoj vyravo ramunes, tai todel ir laukneseli ja papuosiau wub.gif
Atsakyti
Net minties nekiltu neideti lauktuviu, juk zmones kaip ne kaip is vestuviu gryzte, o ne is kokiu pakasynu lotuliukas.gif Dejau visiems, is anksto apsirupinau vienkartiniais indeliais ir dosniai dalinau saldumynus thumbup.gif
Atsakyti
Aš ir dėjau visiems lauktuvių, patys mes po vestuvių išlėkėm i Kretą, tai parvažiavę būtumėm suradę viską sudžiūvę ar sugedę. Išdalinau beveik viską ir likusį alų, girą, vyną, šakotį, saldainius, tortą suvalgėm antrą dieną. biggrin.gif Yra speciali parduotuvė vienkartiniai indai atrodo vadinasi, tai ten visokių dėžučių ir indukų pilna. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes kai užsakinėjom tortus tai toj pačioj kepykloj ir dežučiu prisipirkom biggrin.gif Lauktuves šiaip įdėti reikia biggrin.gif Ir žinokit daug žmonių jas paima tik iš mandagumo o paskui vaišina savo svečius tongue.gif bet jei neduosit - ir vėl blogai bus, sakys kad skrudžai esat lotuliukas.gif Asmeniškai aš niekada neimu nes man tos lauktuviu dalybos atrodo maždaug taip kad duoda tik dėl to, kad lauk nemest smile.gif
Mano močiutė vestuves ruošia (kaip sakant yra šeimininkė) tai ji pasakojo, kad dabar kai kurie žmones užsisako jau paruoštus rinkinukus dėžutėse iš ten pat iš kur ir tortus ima, tai kai svečiai namo vyksta nereikia su maišiukais lakstyt smile.gif o kainuoja tiek pat kiek pirktum ir dėliotum pats biggrin.gif
Atsakyti
Na aš manau kad reik idėti, o dėžučių būna ir ten kur viskas šventem parduodama 4u.gif
Atsakyti
As pirkau bazese tokias plastmasines dezutes. Labai gerai kad idejom sveciams lauktuviu(saldainiu, raguolio, torto) nes kitaip nezinau kur butume deje visus saldumynus.Nors mes pirkom tik jaunuju torta, bet tevai ir mociute atsiveze po raguoli.Ir sakyciau per daug buvo.
Atsakyti
as ir dejau sveciams.siaip neplanavau ir man tai nepatinka,bet liko sakocio ir saldainiu, tai ir kroviau visiems po porcija. kadangi mesu, misrainiu buvo like, tai sudejau seimos nariams. vienkartiniu indeliu ivairiausiu yra BALTIC DECOR svitrigailos g. vilniuje
Atsakyti
Mes taip pat dejome lauktuviu. Pirkome plasmasinias dezutes, dejome sakocio,torto,saldainiu 4u.gif
Atsakyti
mes ir dejom lauktuviu, bet tik saldumynus as pripazystu kaip lauktuves, tai ir dejom sakocio, torto saldainiu. mirksiukas.gif
Atsakyti