Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

gal tu man geriau i AZ visa tai rasyk, nes cia yra AVon tema ir cia, kaip zinai kalbama apie Avon kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 10 10, 13:45)
Accolade lyg esu girdėjusi, kad brandžiai, nuo 40 metų, bet gal dar kas mane pataisys 4u.gif

Tikrai taip, nuo 40 m
QUOTE(simulka @ 2008 10 10, 18:54)
o as jau parodziau kartu su neto ir nemanau, jog padariau nusikaltima tongue.gif

Jergau koks skirtumas.

QUOTE(ezra @ 2008 10 10, 22:03)
Tada nerašysiu. tongue.gif

Parasyk mums biggrin.gif atrodo viena prisiminiau, apie raudona spalva, puosima ir toli , ar ta turejei minty tongue.gif
Atsakyti
aige, kaip matau suaugus moteris, o elgies kaip maza kvaila mergaite, seki paskui ezra...dieve dieve ir dar avon konsultantes... duodu jums kelia, mielosios..

cia, kiek pamenu, kalbama tik apie Avon, o ne apie visokiausius niekalus...
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 10 10, 23:40)
Tikrai taip, nuo 40 m

o Ageless Results? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiAu* @ 2008 10 11, 13:07)
o Ageless Results?  rolleyes.gif

Kai atsiranda pirmieji senėjimo požymiai, o čia jau kiekvienai individualiai. Bet manau, kad daugumai atsiranda tik po 30 m. ir vėliau.
Papildyta:
QUOTE(aige @ 2008 10 10, 23:40)
Parasyk mums  biggrin.gif  atrodo viena prisiminiau, apie raudona spalva, puosima ir toli , ar ta turejei minty tongue.gif

Tą patį, bet ir dar vieną žinau. tongue.gif

QUOTE(simulka @ 2008 10 10, 23:59)
aige, kaip matau suaugus moteris, o elgies kaip maza kvaila mergaite, seki paskui ezra...dieve dieve ir dar avon konsultantes... duodu jums kelia, mielosios..

O aš stengiuos per anksti nesubobėti. tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip Jums naujieni, o gl jau nelabai nauji (seniai bevarčiau katalogą) kevpalai Bond Girl 007??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2008 10 11, 14:34)
Sveikos merginos, kaip Jums naujieni, o gl jau nelabai nauji (seniai bevarčiau katalogą) kevpalai Bond Girl 007??? smile.gif

kol kas neisigijau, bet visai neblogas kvapas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti pas ka Vilniuje galeciau uzsisakyti AVON prekiu? Aciu
Atsakyti
QUOTE(InViDa @ 2008 10 12, 13:01)
Sveikos, norejau paklausti pas ka Vilniuje galeciau uzsisakyti AVON prekiu? Aciu

Parašiau į až smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti apie makiažo pagrindą iš color trend serijos smile.gif jei čia yra jį naudojusių ar girdėjusių atsiliepimų. Mane domina tai, ar nesausina odos, nes jis yra oil free. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Po_saule @ 2008 10 12, 17:33)
Norėjau paklausti apie makiažo pagrindą iš color trend serijos  smile.gif jei čia yra jį naudojusių ar girdėjusių atsiliepimų. Mane domina tai, ar nesausina odos, nes jis yra oil free.  4u.gif

mano atsiliepimai apie visą color trend seriją yra schmoll.gif sesėliai subėga, lupdažis sausina lūpas, nagų lakas vėlgi klaikus... manau kaina atitinka kokybę
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 10 12, 18:16)
mano atsiliepimai apie visą color trend seriją yra  schmoll.gif sesėliai subėga, lupdažis sausina lūpas, nagų lakas vėlgi klaikus... manau kaina atitinka kokybę

Mano tokia pati nuomonė drinks_cheers.gif .Nors iš klienčių yra perkančių šią serija,bet tik todėl kad ieško prekių kuo pigesnių.
Atsakyti