Įkraunama...
Įkraunama...

Pilėnų vid.mokykla

Gulbinienė, mano akimis, labai gera mokytoja, rami, bet tuo pačiu reikli. Jei galvojate leisti savo vaiką pas šią mokytoją, tikrai neabejokite.
Atsakyti
QUOTE(ievaite @ 2013 10 18, 11:10)
gal yra atsiliepimu apie pradinuku mokytoja Gulbiniene? gal yra kas jau "pabaige" mokslus pas ja?

Sveiki,
aš pati pas Gulbinienę mokiausi, iki šios dienos ją atsimenu wub.gif Atsiliepimai patys šilčiausi kaip apie mokytoją ir žmogų wub.gif
Gaila, kad mano vaikams neteks pas ją mokytis, reikalingi metai neišpuola.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merkuris: 22 spalio 2013 - 14:16
Gal gali rekomenduoti mokytoją pirmokėliams nuo sekančio rugsėjo? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mamytei už žinutę 4u.gif Gal dar kas ką galite parašyti? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
laba visoms ,mes ir, kita rudeneli eisim i mokykla.galvojam apie pilenu mokykla,tik niekur nerandu atsiliepimu apie pradinuku aukletoja.mums darzeli viena rekomendavo ,bet jos pavarde pamirsau. doh.gif gal kuri zinot? ax.gif
Atsakyti
as ir domiuosi mokytojomis nuo rugsejo pilėnų m-kloj gal turite kokių patarimų, pamastymu ar pastebejimu? kokį vaiką pas kokią mokytoją geriau leisti? mačiau 25d. bus atvirų durų diena tai norėtųsi jau žinoti į ką atkreipti dėmesį smile.gif
Atsakyti
Aš tai rinkčiausi Griniaus mokyklą mirksiukas.gif
Atsakyti
mano dickis va baige sita mokykla, o maziukas kitais metais bus pirmokas, bet jo net nezadu leisti i Pilenus, nes mokykla tikrai prasta, nieko gero apie ja negaliu pasakyti, visiskas abejingumas vaikui, aukletojai visiskai vienodai kur jos aukletiniai eina ir ka veikia, jokiu susirinkimu, ekskursiju, zodziu tik gailiuosi kad neisejom is jos... Normalus zmogus tik pavaduotoja Dalia, kuriai esu be galo dekinga ir kuri turi zmogiskumo ir supratingumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valionyte @ 2013 12 18, 10:48)
laba visoms ,mes ir, kita rudeneli eisim i mokykla.galvojam apie pilenu mokykla,tik niekur nerandu atsiliepimu apie pradinuku aukletoja.mums darzeli viena rekomendavo ,bet jos pavarde pamirsau.  doh.gif  gal kuri zinot? ax.gif

Eikit pas Nijolę Bartkaitienę. Kaip tik kitais metais ji turės pirmokus smile.gif Mano sūnus pas ją mokosi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,radau būsimųjų pirmokų (aktualu ir man) būsimas auklėtojas,pavardės man niekio nesako g.gif gal kas žinote apie jas?

ŽATKEVIČIENĖ BIRUTĖ

MOISĖJIENĖ JOLANTA

MORKŪNAITĖ ALDONA

MICKŪNIENĖ REGINA

BARTKAITIENĖ NIJOLĖ

Atsakyti
QUOTE(Ocean Sun @ 2014 10 06, 13:37)
Sveikos,radau būsimųjų pirmokų (aktualu ir man) būsimas auklėtojas,pavardės man niekio nesako  g.gif gal kas žinote apie jas?

ŽATKEVIČIENĖ BIRUTĖ

MOISĖJIENĖ JOLANTA

MORKŪNAITĖ ALDONA

MICKŪNIENĖ REGINA

BARTKAITIENĖ NIJOLĖ

Esu susidūrusi su mokytoja Birute ir Nijole. Mano sūnus dabar ketvirtokas, mokosi pas Bartkaitienę. Ji labai rūpestinga, maloni, visada šypsosi. Išmoko vaikus drausmės, tvarkos, reikli bet proto ribose. Kai reikia griežta. Labai daug dėmesio skiria lietuvių kalbai ir matematikai. Organizuoja ekskursijas, išvykas, vaikai kasmet ruošia naujametinius vaidinimus. Žodžiu antra mama. Vaikai labai ją myli. Sūnus net verkia kad paskutiniai metai pas ją smile.gif yra prailginta grupė iki 15 val.
p.s. pas sita mokytoja labai greit uzsipildo klase, tai jau galit eiti dabar rasytis wink.gif

Birutė irgi labai gera, maloni, reikli, vaikams ji patinka. Kartais pas ją būnam prailgintoj grupėj.

Šitos abi mokytojos dirba tam pastate kur prie maximos - Ašigalio g. 23
Atsakyti
QUOTE(Ocean Sun @ 2014 10 06, 14:37)
Sveikos,radau būsimųjų pirmokų (aktualu ir man) būsimas auklėtojas,pavardės man niekio nesako  g.gif gal kas žinote apie jas?

ŽATKEVIČIENĖ BIRUTĖ

MOISĖJIENĖ JOLANTA

MORKŪNAITĖ ALDONA

MICKŪNIENĖ REGINA

BARTKAITIENĖ NIJOLĖ

Man irgi aktualu, ypač apie Aldoną Morkūnaitę. Beje, Birutė Žatkevičienė šiuo metu turi antrokus, mokyklos tinklalapyje klaida įsivėlė.
Atsakyti