Prisiregistruoju.
QUOTE(Daivike. @ 2008 09 14, 22:04)
Aš irgi saviškius persodinu pavasarį kol jie dar miega.
Siandien saulutė pašildė ir mano Titanopsis pirmą kart pražydo.

Siandien saulutė pašildė ir mano Titanopsis pirmą kart pražydo.

Grazuolis

Mergaitės, mano Mammillaria sukrovė pumpurus
ar ne pervėlu?
spės ji pasiruošti žiemai?

QUOTE(Pigalica @ 2008 09 16, 16:37)
Mergaitės, mano Mammillaria sukrovė pumpurus
ar ne pervėlu?
spės ji pasiruošti žiemai? 

Žiūrint kokia.Kai kurios mammillarios žydi žiemą(plumosa,elongata)
Sakykit, jeigu aš kaktusus laikau balkone neįstiklintam visus kaktusus ir visus sukulentus ( litopus, crassulas, euphorbias ir pan. ) tai ar aš neviso proto? Gal jiems rimtai šalta?
Gal jie užmigs balkone?

QUOTE(JuzTea @ 2008 09 16, 18:11)
Sakykit, jeigu aš kaktusus laikau balkone neįstiklintam visus kaktusus ir visus sukulentus ( litopus, crassulas, euphorbias ir pan. ) tai ar aš neviso proto? Gal jiems rimtai šalta?
Gal jie užmigs balkone? 

Su visu protu

Pas mane stiklintam iki lapkričio pradžios bus, na, nebent siaubingai atšals. Bet mano balkone dvi normalios sienos, dvi stiklintos.

nestiklintam nedrįsau laikyt visų kaktusų , palikau tik tokius dėl kuriu nelabai pergyvenčiau , jei anapilin išeitu
pas mane rodė 6 laipsniukus , manau jiems butu per šalta

pas mane rodė 6 laipsniukus , manau jiems butu per šalta

Man taip gražu, kai kaktusai apdėti akmenukais, bet jei tik kuri apdedu- butinai supūdau. Niekaip neišmokstu drėgmės sureguliuot..
Mano orbea hadryi žiedelis taip gražiai auga, kad tik dabar nepritrūktų šilumos ir saulės...Taip norėtųsi jį pamatyti...
p.s. peskaičiau Augės "nebūk bomžas" tai tiek sugaišau,kol lietuviškai žinutę parašiau
(neturiu lietuviškos klaviatūros), kad pagalvojau ,kaip čia bus su tais bomžais
Mano orbea hadryi žiedelis taip gražiai auga, kad tik dabar nepritrūktų šilumos ir saulės...Taip norėtųsi jį pamatyti...
p.s. peskaičiau Augės "nebūk bomžas" tai tiek sugaišau,kol lietuviškai žinutę parašiau

Labas rytelis.Sorry,kad zalindau,bet Nete uztikau toki puslapiuka gal kuriai bus idomu:
http://www.is.lt/kol...apis/page5.html
http://www.is.lt/kol...apis/page5.html

Merginos HELP
Ant keliu kaktusu pastebejau besidrainenti voratinkli, bet kokiu parazitu nesimato, kaip galvojat ar tai gai buti kas blogo? ar reiktu kuo nupurksti?
Ir dar ar ant turbinocarpuso radau keleta tokiu pailgu, pilku, sokliu gyviu, labai mazuciai milemetriniai, kas tai galetu buti? turbinokrpusas stovi siltnamije, gal is ten kas prilindo?
Padekit mergaites, nes nezinau ka daryti?

Ant keliu kaktusu pastebejau besidrainenti voratinkli, bet kokiu parazitu nesimato, kaip galvojat ar tai gai buti kas blogo? ar reiktu kuo nupurksti?
Ir dar ar ant turbinocarpuso radau keleta tokiu pailgu, pilku, sokliu gyviu, labai mazuciai milemetriniai, kas tai galetu buti? turbinokrpusas stovi siltnamije, gal is ten kas prilindo?

QUOTE(..vijana.. @ 2008 09 17, 08:43)
Merginos HELP

prieš žiemą dauguma nupurškia ir palaisto su actara profilaktiškai, o tau, Vijana, tikrai nepamaišys tokia procedūra, ypač jei šiltnamy auga, ir dar reikia pakartoti po kažkiek laiko - tikslią info rasi ant pakuotės. Nelauk kol tie parazitai užsiveis masiškai...

o gal kuri sukulentininkė atpažins mano mazgį - visai negerai man su atmintim - neįsivaizduoju nei iš kur gavau , nei kada