Įkraunama...
Įkraunama...

K A K T U S A I

Aš jau labai abejoju ar ateisiu. Skrandį iš baimės suka doh.gif Šiandien žiauriai sunki diena. Kažin ar bus jėgų verysad.gif Gal kurią kitą dieną? Daugelis gal dar nematė, nes gana greit čia susiorganizavot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 10 30, 10:32)
Tai ka, jei yra atsiliepianciu, tai tada garsiai ir aiskiai rasau:

Renkames šiandien 18 val. Akropolyje DE LANO kavinėje (ten pat, kur praeita karta, jei neklystu, ten De Lano?)

Gal padarom sarasiuka, kad matytumem, kiek musu ruosiasi dalyvauti, gerai?

Mamce,
Asta,
Auge,
Cincide (jei gales)

Ir aš irgi dalyvausiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 10 30, 13:57)
Aš jau labai abejoju ar ateisiu. Skrandį iš baimės suka  doh.gif Šiandien žiauriai sunki diena. Kažin ar bus jėgų verysad.gif Gal kurią kitą dieną? Daugelis gal dar nematė, nes gana greit čia susiorganizavot  smile.gif

Cincide, o tu ateik pas mus atsipalaiduot... smile.gif
Retos musu gretos, bet gal dar kas is RS prisijungs? O kur musu Crassula dingo? Kaip be jos verysad.gif ?
Atsakyti
As su jumis!!!! Merginos, bet mano molinukai uzdzius nebaigti- va baigiu arbatyte gert ir prie darbo. Pries iseigines noriu pabaigti- nes laisvos dienos- man darbymetis- edesio darymo...
Atsakyti
Tai ar buvot meetuke? As tai tiesiog nusikalus kazkokia po darbo jauciaus...
Atsakyti
Siūlau kaktusiuką (labai jau vietos pristigau ant palangių) už 5 Lt. (pavadinimo nežinau)

(Vilnius)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 30, 21:05)
Tai ar buvot meetuke?

Buvom,fainei pasėdėjom thumbup.gif
Atsakyti
Itariu, kad smagu turejo but smile.gif O kas dar dalyvavo? Ka gero kaktusu konfeencijoj nutaret? smile.gif
Atsakyti
Merginos labai smagu buvo , dėkui už kompaniją 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o nuo kaktuso galima atskirti augliuka - vaikuti, jei taip, tai kaip sodinti ji? g.gif Nes jis auga i apacia ir jau remiasi i zeme, jam ten vietos nebera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 10 30, 23:39)
Merginos, o nuo kaktuso galima atskirti augliuka - vaikuti, jei taip, tai kaip sodinti ji? g.gif Nes jis auga i apacia ir jau remiasi i zeme, jam ten vietos nebera doh.gif

Atskirti augliuka galima,o jei jis remiasi i zeme tai gal bus ir isleides saknis,o jei ne tai paprasciausiai ikisi i zeme ,zinoma tai reiketu daryti pavasariop nes per ziema snaus kaktuselis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 30, 23:42)
Itariu, kad smagu turejo but smile.gif O kas dar dalyvavo? Ka gero kaktusu konfeencijoj nutaret?  smile.gif

Jo jo. Prasom suvaziavimo nutarimus i viesumsa!!!!
Atsakyti