Įkraunama...
Įkraunama...

K A K T U S A I

Stai koki zveriuksti nuciupau Senukuose. Virsutiniu spygliu ilgis 2,5 cm blink.gif ir uzsiriete link galo. Jie mane ir pakerejo. Gal cia mammi kokia idomesne? g.gif
[attachmentid=158954]
Papildyta:
QUOTE(vaiduter @ 2008 09 20, 14:44)
laba diena, pirkciau ziemojancia opuncija 4u.gif  laukiu az.

Reikejo siandien vaziuot i LŽŪU muge mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 20 rugsėjo 2008 - 14:36
QUOTE(vaiduter @ 2008 09 20, 14:44)
laba diena, pirkciau ziemojancia opuncija 4u.gif  laukiu az.

kaip suprast žiemojančią g.gif pas mane viena yra, didelė, balkone vis dar įstiklintam, aš neturiu jos kur dėt schmoll.gif ir man ji nelb patinka, bet vat nežinau ar galiu parduot, nes ten kaip ir MB kaktusas, tik aš aišku turiu prižiūrėt ir rūpintis kur ją padėt biggrin.gif
Atsakyti
Tina ir aš tokį pirkau , įdomus pasirodė , bet kai tai mammi mažai tikėtina
bet kas tikrai neaišku g.gif
kažin ar visos opuncijos taip nebijo šalčio ?
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 09 20, 17:31)
Tina ir aš tokį pirkau , įdomus pasirodė , bet kai tai mammi mažai tikėtina
bet kas tikrai neaišku  g.gif
kažin ar visos opuncijos taip nebijo šalčio ?

vat ir aš galvoju, gal ją palikt balkone žiemot g.gif ar 5 laipsnių šilumos jau užteks? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 09 20, 18:12)
vat ir aš galvoju, gal ją palikt balkone žiemot  g.gif  ar 5 laipsnių šilumos jau užteks?  biggrin.gif

pažiūrėk

čia

dar ir dar

Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 09 20, 18:12)
vat ir aš galvoju, gal ją palikt balkone žiemot  g.gif  ar 5 laipsnių šilumos jau užteks?  biggrin.gif

tiktu ko gero 5-10 , bet ir iki -5 ištvertu žemėje , vazonike ko gero būtu sunkiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 09 20, 18:22)

paziūrėjau g.gif kaip supratau kitos rūšys net ir belekokį minusą iškenčia... unsure.gif gal man pabandyt ją palaikyt ten rolleyes.gif , aišku manau naktim ir kai kuriais mėn. ten bus daug šalčiau, jei jau šaltą žiemą prognozuoja g.gif ką tada, parnešt namo? nu tada ji atsibus poto tokio šoko
Atsakyti
Merginos yra specialios, ziemojancios lauke opuntiju rusys. LT jas augina keletas zmoniu ir pardavineja. Nepigiai. O sitos namines gal koki nuli pakestu, nors esu nusaldzius taip.

Tai nera nuomoniu del sito? tongue.gif
[attachmentid=159071]

O stai ir pirmo kuklaus Kretietisko ziedelio sulaukiau taip visai netiketai is tokiu makaroniuku biggrin.gif
[attachmentid=159072]
Atsakyti
Tina, viskas paprasta- mamiliaria sp smile.gif

Atsakyti
Manai mammi?
Atsakyti

O stai ir pirmo kuklaus Kretietisko ziedelio sulaukiau taip visai netiketai is tokiu makaroniuku biggrin.gif
[attachmentid=159072]
[/quote]
Koks grazus ziedas kaip obels wub.gif
Atsakyti
Bet svarbiausia sukisau tokius sudziukus, dalis apgeltus - ir se tau. Tokie labiausiai pradziugina smile.gif Reiks paieskot nete tarp vidurzemio augalu, kas cia gali buti. Kazin ar nesiilges juros purslu g.gif
Atsakyti