Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 11 06, 14:03)
Ir priminkit man kas Vilniuj TBS platina  4u.gif

parašiau AŽ 4u.gif

Atsakyti
As tai negaliu atsidziaugti veido kremu su kanapem.Mano odai labai jis tinka,vasara tepdavausi vakarais,o dabar kai jau saltas oras ryte gerai pamaitina,oda tampa svelni.Kremas su vitaminu e veidui taip pat nieko,bet jis labiau drekina.Galvoju dabar isigyti paakiu krema su vit e,nes dabar dar ir nuolaida kaip tik.
Gal kas esat bandziusios paakiu krema su ramunelemis?
Maskuojantis piestukas su arbatmedziu tai tikrai vertas pagyrimu,kai reikia uzmaskuoti spuoga ar randely likusi nuo spuogo,pasitepus juo gerai paslepia odos trukumus.
Atsakyti
man vit e patiko serija good.gif mano oda misri, tai rudeniui pats tas buvo, ziemai biski per lengvas, naudojau su jojoba - irgi geras. Siemet ziemai gal kanapini riektu bandyt, nes labai sauseja oda
Papildyta:
Beje, noriu pridurti, kad kanapinis lupu balzamas - geriausias is visu naudotu per gyvenima balzamu good.gif superinis
Atsakyti
Gal kas galetu parasyti atsiliepimu apie plaukus tiesinanti balzama su makadamijos riešutų aliejumi ax.gif labai domina atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 11 06, 19:37)
Gal kas galetu parasyti atsiliepimu apie plaukus tiesinanti balzama su makadamijos riešutų aliejumi  ax.gif  labai domina atsiliepimai  smile.gif

geriau konsultantes paprasyk kad meginuka idetu pabandymui mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergytes 4u.gif
Gal galit parasyt i AZ kas Kaune platina?
Atsakyti
QUOTE(blandynka @ 2008 11 07, 11:53)
Labas mergytes 4u.gif
Gal galit parasyt i AZ kas Kaune platina?

Sandra--Mandra. Beje, sveikinu ja sulaukus mazylio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2008 11 07, 13:34)
Sandra--Mandra. Beje, sveikinu ja sulaukus mazylio 4u.gif

dėkui dėkui :)va kaip tik dainuoja dabar tongue.gif
Atsakyti
gal butu atsiliepimu apie sia priemone?smile.gif

user posted image
Atsakyti
Mergytės, būkit geros, kas platinat Vilniuje pigiau nei parduotuvėj, parašykit į až, noriu kai ką įsigyti.
Atsakyti
QUOTE(ievule @ 2008 11 07, 19:27)
Mergytės, būkit geros, kas platinat Vilniuje pigiau nei parduotuvėj, parašykit į až, noriu kai ką įsigyti.

Fifa_Pifa platina Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Ne nu klausykit gal baikit su tais platinimais? doh.gif doh.gif
Kam įdomu ne temoj ieškokites 'kas platina' o yra toks dalykas kaip , nes ištikrųjų jau pabodo skaityti vien tik tokias žinutes, aš ateinu pasiskaityti apie kosmetiką, o randu tik jusu tuos ieškojimus, nervina žinokit. kur moderatoriai ?
Atsakyti