Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ramirėja @ 2008 11 27, 14:27)
Niu ką aš jau po vizito tbs rolleyes.gif
Ant manęs išbandė mineralinę pudrą,tai patiko ir ją kartu su šepetuku įsigijau rolleyes.gif
Dar kaip ir planavau arbatmedžio serijos putas bei naktinį kremą,kanapinį rankų kremą rolleyes.gif
Ir galų gale gavau drobinę kosmetinę thumbup.gif siūlė duoti vyrui rinkinuką,bet jame jau labai skurdus turinys(plaušinė,dušo žėlė ir dar kažkoks menkniekis)

Ir kiek su nuolaida kainavo pudra? ir kiek sepetukas?
Atsakyti
akropolyje sakė, kad neapskaičiavo šepetukų kiekio ir užvežė mažiau nei jų reikia. bet nieko - mane padažė, tai likau labai patenkinta pirkiniais. gavau dovanų kosmetinę lininę, tai ten irgi yra įdėta mėginukų.
Atsakyti
Aš ir pasinaudojau nuolaidomis ir nusipirkau migdolinį rankų kremą rescure treatment ir lūpų balzamą vanilinį shimmer lip balm thumbup.gif
Atsakyti
Jau šiandien Kauno Akropolio TBS kas darėsi doh.gif Toks vaizdas, kad parduotuvę uždarys, niekada nebebus TBS prekyboje lotuliukas.gif Krūūūvom pirko viską biggrin.gif

Aš tik kvapnųjį aliejuką nusigriebiau wub.gif
Atsakyti
Išpirks visas prekes tongue.gif
Atsakyti
O tai tas 20proc.nuolaida taikoma kiekvienai prekei ar nuo bendros sumos?
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 11 27, 20:07)

aš tai net nežinau,tikrai idomu...o kiek čia šita akcija tęsis?
ai, tik šiandien čia ta akcija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra--mandra: 27 lapkričio 2008 - 19:09
Galetu nuolaidu dienos buti savaitgaly kada..Nes siandiena taip sutingau vaziuoti po darbo apsipirkti i tbc..
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 11 27, 19:07)

taigi tas pats gaunas ar nuo kiekvienos prekes ar nuo sumos skaiciuojant hihihi.gif as siandien paemiau broliuidovanu pazastikli good.gif ir kokosini sviesta i kokosini scruba- kazkokia spec akcija - rinkinys 25 lt maziau clap_1.gif patinka tokios akcijos, Dar ziurejau tas aromatines zvaigzdes- isipila i vidu aliejuko ir kvepia, bet aj, kazkaip pataupiau, neypac man jos reik. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 27, 20:08)
aš tai net nežinau,tikrai idomu...o kiek čia šita akcija tęsis?
ai, tik šiandien čia ta akcija...

kokia nesamone,tik viena diena,uz tai visos ir bego i TBS lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 11 27, 20:04)
taigi tas pats gaunas ar nuo kiekvienos prekes ar nuo sumos skaiciuojant hihihi.gif  as siandien paemiau broliuidovanu pazastikli good.gif ir kokosini sviesta i kokosini scruba- kazkokia spec akcija - rinkinys 25 lt maziau clap_1.gif patinka tokios akcijos, Dar ziurejau tas aromatines zvaigzdes- isipila i vidu aliejuko ir kvepia, bet aj, kazkaip pataupiau, neypac man jos reik. rolleyes.gif

na man tas kokosinis scrubas labai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2008 11 27, 14:07)
Ir kiek su nuolaida kainavo pudra? ir kiek sepetukas?

Pudra 94 -20% =75,20
Sepetelis 76-20% - 60,80

Parėjus namo atsidariau kosmetinę,o ten dar mėginukų(energy dušo žėlė,vitmaino e kremas 20ml,lūpų blizgesys,tušas) thumbup.gif
Atsakyti