Įkraunama...
Įkraunama...

Klaidų skrynelė

galu gale perskaiciau visa tema!!! book.gif karsta.gif ACIU visiems uz pasisakymus.! Deja, anksciau ne zinojau, kad ekzistoja toks puslapis.. gal butumem maziau klaidu padare... doh.gif doh.gif doh.gif
o dabar iskylo toks klausimas - kaip dabar su langais, jei keiti ju aukscius, be to teko dar du langus padaryt del neapgalvoto dienos apsvietimo ir ventiliacijos.. gal dar kas susiduret.. pasidalinkit..prasau! Gal uzteks tik paaiskint kodel taip padarem, ar reikes projekto keist is naujo? bijau.gif

musu klaidos:
pirma ir pati DIDZIAUSIA - arhitektas. REIKIA IESKOTI PATI GERIAUSIA IR NEGAILET PINIGELIU PROJEKTUI!
antra klaida - lipdem prie seno pastato. GERIAUSIA STATYT IS NAUJO. nors is karo ir nenugriovem - gale vistiek liko tik vienintele ssena siena su kampu, kurios jau buvo neimanoma nugriaut (kampas jau laike perdanga) - visam gyvenimui - ziuresim ir galvosim - doh.gif fool.gif fool.gif fool.gif
is cia dar viena klaida - projektavom lipdant prie senos dalies - finalas - senos dalies beveik nebeliko, bet suprojektot kitaip patalpas nebeiseina.. doh.gif doh.gif doh.gif
dar viena klaida - bent jau as is pagarbos vyro tevui - sodas buvo vyro tevu ir jie jam padovanojo... (as ne is LT ir buvo labai sunku is pradziu sakyt savo nuomone, ypac kai nuomone visiskai priesinga negu tevo nuomone)- REIKEJO IS PAT PRADZIU DARYTI TAIP, KAIP MES NOREJOM IR MANEM, KAD BUS GERIAUSIA (nors gale reikeTU tik save kaltint) . Zinoma, proceso begyj reikia klausyt, ka pataria kiti, bet SPRENDIMUS PRIIMTI TIK PATIEMS.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorchik: 19 rugsėjo 2008 - 13:52
QUOTE(Dorchik @ 2008 09 19, 14:24)
o dabar iskylo toks klausimas - kaip dabar su langais, jei keiti ju aukscius, be to teko dar du langus padaryt del neapgalvoto dienos apsvietimo ir ventiliacijos..

dėl aukščių - nežinau, bet dėl langų skaičiaus tai mums sakė, kad reikia keisti projektą, nes tai yra esminis pakeitimas.
Atsakyti
QUOTE(Dorchik @ 2008 09 19, 15:24)
galu gale perskaiciau visa tema!!!  book.gif  karsta.gif ACIU visiems uz pasisakymus.! Deja, anksciau ne zinojau, kad ekzistoja toks puslapis.. gal butumem maziau klaidu padare... doh.gif  doh.gif  doh.gif
o dabar iskylo toks klausimas - kaip dabar su langais, jei keiti ju aukscius, be to teko dar du langus padaryt del neapgalvoto dienos apsvietimo ir ventiliacijos.. gal dar kas susiduret.. pasidalinkit..prasau! Gal uzteks tik paaiskint kodel taip padarem, ar reikes projekto keist is naujo? bijau.gif

Duosit i letena $$$$ ir niekas nieko nematys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Waidosas @ 2008 09 19, 14:41)
Duosit i letena $$$$ ir niekas nieko nematys  smile.gif

dėl aukščių - nežinau, bet dėl langų skaičiaus tai mums sakė, kad reikia keisti projektą, nes tai yra esminis pakeitimas.

smile.gif TIKIUOSI, KAD PADES.
vYRUI, KAI PASAKIAU, KA PERSKAICIAU, TAI PASAKE, KAI ATEIS LAIKAS PRIDAVINET, tada galvosim, kitaip galima numirt nuo visokiausiu minciu. as sutinku su juo.
Tuo labiau buvom siemet po leidymo gavimo savivaldybeje del stogo pakeitimo (puse pas mus sutapdintas stogas, puse slaitinis . - pasidavem arhitektes spaudimui. kol nesutikdavom su sutapdintu stogu, niekaip galutinio projekto varianto negalejom pamatyt, kai tik ikalbejo ir sutikom, kita diena parode - tai dabar manom, kad tiesiog paruosta projekta turejo ir nenorejo "zaist" su mumis) ir del langu sake, kad galima keist. pasake, kad esminis akeitimas tai yra pastato auksciai ir plotai ir zinoma stogas..
Atsakyti
QUOTE(Dorchik @ 2008 09 19, 15:57)

smile.gif TIKIUOSI, KAD PADES.
vYRUI, KAI PASAKIAU, KA PERSKAICIAU, TAI PASAKE, KAI ATEIS LAIKAS PRIDAVINET, tada galvosim, kitaip galima numirt nuo visokiausiu minciu. as sutinku su juo.
Tuo labiau buvom siemet po leidymo gavimo savivaldybeje del stogo pakeitimo (puse pas mus sutapdintas stogas, puse slaitinis . - pasidavem arhitektes spaudimui. kol nesutikdavom su sutapdintu stogu, niekaip galutinio projekto varianto negalejom pamatyt, kai tik ikalbejo ir sutikom, kita diena parode - tai dabar manom, kad tiesiog paruosta projekta turejo ir nenorejo "zaist" su mumis) ir del langu sake, kad galima keist. pasake, kad esminis akeitimas tai yra pastato auksciai ir plotai ir zinoma stogas..

Be $$$$$ tik teoriskai imanoma priduoti nama , praktiskai ne smile.gif . Taip , kad tie pinigeliai turi buti numatyti statybu biudzete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Waidosas @ 2008 09 19, 14:07)
Be $$$$$ tik teoriskai imanoma priduoti nama , praktiskai ne smile.gif . Taip , kad tie pinigeliai turi buti numatyti statybu biudzete smile.gif

kokios sumos "vaiksto" ?
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2008 09 19, 20:06)
kokios sumos "vaiksto" ?

Mes pridavėm be $$$$$ biggrin.gif taip, kad ymanoma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 20 rugsėjo 2008 - 21:39
Kiekvienas pries einant pas architekta, bent jau isivaizduoja ko nori.Taigi.Mes irgi zinom...bet..kai zinai ko nori atsiranda zmogeliu kurie pradeda draskyti akis, kad KAM TAU TOKIA DIDZIULE VIRTUVE, KAM DVI VONIOS, KAM DRABUZINE...IR IS VIS KODEL VIENO AUKSTO...JUK GERIAU DVIEJU...nu ir pradeda savo patirtimi dalintis ir ikyriai kalti i galva, kad reikia mums to, ka jie geriau zino...Mums taip nutiko..t.y. atsirado "TOKIU GERADARIU" Nesakau, kad vyresniu zmoniu nereikia klausyti, nes jie labiau patyre ir t.t., bet.Juk ir mes turime savo nuomone ir giname ja. Taip gal jie ir teisus, bet musu name tai gyvens MUSU SEIMA, o ne jie.Dziaugiuosi, kad sioje nelygioje kovoje su artimaisiais mane palaiko mano vyras.Bet jau cia zmoniu nepakeisi, daznam yra igimta tiesiog kistis kur nereikia
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2008 09 23, 17:29)
Kiekvienas pries einant pas architekta, bent jau isivaizduoja ko nori.Taigi.Mes irgi zinom...bet..kai zinai ko nori atsiranda zmogeliu kurie pradeda draskyti akis, kad KAM TAU TOKIA DIDZIULE VIRTUVE, KAM DVI VONIOS, KAM DRABUZINE...IR IS VIS KODEL VIENO AUKSTO...JUK GERIAU DVIEJU...nu ir pradeda savo patirtimi dalintis ir ikyriai kalti i galva, kad reikia mums to, ka jie geriau zino...Mums taip nutiko..t.y. atsirado "TOKIU GERADARIU" Nesakau, kad vyresniu zmoniu nereikia klausyti, nes jie labiau patyre ir t.t., bet.Juk ir mes turime savo nuomone ir giname ja. Taip gal jie ir teisus, bet musu name tai gyvens MUSU SEIMA, o ne jie.Dziaugiuosi, kad sioje nelygioje kovoje su artimaisiais mane palaiko mano vyras.Bet jau cia zmoniu nepakeisi, daznam yra igimta tiesiog kistis kur nereikia

o as atvirksciai - zinojau ko noriu - bet niekas nesikiso ir nieko nesake, mano namas statau kaip noriu - vat ir prisistaciau...
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2008 09 23, 16:36)
o as atvirksciai - zinojau ko noriu - bet niekas nesikiso ir nieko nesake, mano namas statau kaip noriu - vat ir prisistaciau...

ir ko taip pridirbot?
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2008 09 23, 16:29)

na, jei architektas atšnekinėja nuo ko nors, tai tikrai pasvarstykit, nes jis toj srity dirba, tegu pasako kodėl taip siūlo. Kaip ir nesiūlau visų architektų pasiūlymų priimti, nes kai kurie tikrai nusišneka.

O jei žemės ne 6-8 arai, tai man gražu vienaukštis namas, be to, atkrenta vienas iš didžiausių rūpesčių - laiptai (kurie, šiais laikais dar ir ne mažai kainuoja).
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2008 09 23, 16:29)

Ai ir as is uosviu visko prisiklausiau, kas per nesamone, kam jums dvi vonios, kibo labai turtingi ir t.t. O kas chia bus : kas tokio BIDE? kas chia per nesamone, o kam 2 dushai ir t.t. Bet nieko atlaikiau viskas. Svarbiausiai neklausyti ju, jokios patirties pvz mano tevai ir uosviai neturi kaip ir ka planuotis, nes visa gyvenima bute gyveno.

Svarbiausiai viena diena pastatyti visus i vieta ir viskas. Man vieno karto uzteko biggrin.gif
Buvo kaprizingai pasakyti " o AS noriu taip"
Atsakyti