Įkraunama...
Įkraunama...

Klaidų skrynelė

QUOTE(vida777 @ 2008 12 02, 15:26)
pridursiu  ax.gif ... o jei dedates langa ties kriaukle, kad maisytuvas netrukdytu langui atidaryti, daznai lango remas daromas su skiriamaja juosta apacioje - apie 20 cm nuo apacios eina vientisas stiklas, tada remas ir toliau jau varstomos dalys. Be to, patogu kokiems zemiems indeliams ar prieskoniu vazoneliams ant palanges susideti, ir langui atidaryti netrukdo.

dar yra vienas geris, kai langas prie kriaukles biggrin.gif nulenkiamas maisytuvas mirksiukas.gif nevisos firmos turi tokius, bet tikrai maciau mirksiukas.gif
Atsakyti
arba pasiplanuoji langa atidaryti toj pusej kur kriaukles nebus, nes langas buna nemazas, tai i veina arba i kita puse gali slinkti, nebutinai gi per viduri
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 02, 18:55)
pas mane nei rusio, nei antro auksto nera  lotuliukas.gif

biggrin.gif aisku....
Atsakyti
pasidarem skalbykla antram aukste ir visiskai nesigailiu, nes 90 proc purvinu drabuziu ar patalynes buna butent II aukste, cia isskalbei, cia isdziovinai ir sudeliojai .. tampyti skalbinius laiptais neduok dieve doh.gif aisku, imanoma statant nama palikti kokia anga, kad purvinus i apacia numesti, bet isplovus vis tiek i virsu tempti reikes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2008 12 02, 20:33)
pasidarem skalbykla antram aukste ir visiskai nesigailiu, nes 90 proc purvinu drabuziu ar patalynes buna butent II aukste, cia isskalbei, cia isdziovinai ir sudeliojai .. tampyti skalbinius laiptais neduok dieve  doh.gif aisku, imanoma statant nama palikti kokia anga, kad purvinus i apacia numesti, bet isplovus vis tiek i virsu tempti reikes  doh.gif

Ale kos geras ir teisingas patarimas thumbup.gif Aciu, kad paprotinai isanksto, nes mastem su vyru visokius variantus, o dabar as jam garsiai perskaiciau tavo posta ir mes kartu sinhroniskai galvom palingavom doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Is tiesu tai butu labai protinga, kaip tik pas mum antram aukste vonioi patogiausia butu deti skabianke is visus jai reikiamus priedus thumbup.gif
Aciu bomba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 12 02, 20:42)
Ale kos geras ir teisingas patarimas  thumbup.gif  Aciu, kad paprotinai isanksto, nes mastem su vyru visokius variantus, o dabar as jam garsiai perskaiciau tavo posta ir mes kartu sinhroniskai galvom palingavom  doh.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Is tiesu tai butu labai protinga, kaip tik pas mum antram aukste vonioi patogiausia butu deti skabianke is visus jai reikiamus priedus  thumbup.gif
Aciu bomba  4u.gif

O kur buvot planave pries tai ir kas tas antras aukstas? Rusys pirmas,sekantis antras ar kitaip?
As manau,na nera tu skalbiniu tiek ,kad per diena desimt kart eit ir nest.Skaitiklis dvitarifis ir skalbiant vonioje nakty labai jau bus triuksminga,o miegamasis uz sienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 12 02, 20:16)
O kur buvot planave pries tai ir kas tas antras aukstas? Rusys pirmas,sekantis antras ar kitaip?
  As manau,na nera tu skalbiniu tiek ,kad per diena desimt kart eit ir nest.Skaitiklis dvitarifis ir skalbiant vonioje nakty labai jau bus triuksminga,o miegamasis uz sienos 4u.gif

na nezinau, bet su dviem vaikais, tai tu skalbiniu normaliai... plius vis dar pasilieka kokia kojine, ranksluostis del kurio atskira reisa turi iki katilines padaryti... o poto dar viska parsinesioti ir sudelioti...
Atsakyti
na del tarifu tai gal kaip kam, as beveik niekada neskalbiu nakti, nes iskalbus dar dedu i dziovykle, o ir siaip ryte is ryto ypac jei i darba eini, tai tikrai nebutu laiko dziaustyti, o siaip mazdaug 70 proc skalbimu, t.y. musu rubai, patalyne, ranksluosciai ir kiti nedegantys dalykai plaunami savaitgaliais, kada irgi galioja naktinis tarifas, na o like 30- tai dazniausia vaiku rubai, skalbiami kada patogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 12 02, 20:16)

Pritariu dėl garso drinks_cheers.gif Na, o dėl to kuriame aukšte statyti skalbyklę, manau, tai labai individualus dalykas: pas mano draugę skalbyklė antrame aukšte - jai trukdo ir triukšmas, ir tai, kad skalbyklė ne pirmame aukšte, nes ji mėgsta drabužius padžiauti lauke smile.gif
Asmeniškai aš šiuo metu su mažais vaikais neįsivaizduoju džiovinimo be džiovyklės doh.gif Būsimame name planuoju didžiąją dalį skalbinių džiovinti natūraliai (vasarą galbūt lauke), nes skalbyklė daugiau ar mažiau gadina audinius... Bet tiems, kas planuoja drabužius džiovinti būtent džiovyklėje, tai gal patogiau skalbyklė viršuje (jei patalpa gerai izoliuota nuo garso) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2008 12 03, 00:22)
Pritariu  dėl garso  drinks_cheers.gif Na, o dėl to kuriame aukšte statyti skalbyklę, manau, tai labai individualus dalykas: pas mano draugę skalbyklė antrame aukšte - jai trukdo ir triukšmas, ir tai, kad skalbyklė ne pirmame aukšte, nes ji mėgsta drabužius padžiauti lauke smile.gif
Asmeniškai aš šiuo metu su mažais vaikais neįsivaizduoju džiovinimo be džiovyklės  doh.gif  Būsimame name planuoju didžiąją dalį skalbinių džiovinti natūraliai (vasarą galbūt lauke), nes skalbyklė daugiau ar mažiau gadina audinius... Bet tiems, kas planuoja drabužius džiovinti būtent džiovyklėje, tai gal patogiau skalbyklė viršuje (jei patalpa gerai izoliuota nuo garso) smile.gif

pritariu...nenorėjau skalbyklės antram aukšte būtent dėl to... nes pirmam aukšte bus tik dušas, o antram- vonia. dabar bute mane žiauriai knisa- bandai atsirelaksinti ramiai vonioj, o skalbyklė tuo metu prededa gręžti ir baladotis. jokio relakso... sakiau name taip nedarysiu, bet... apačioj san mazgas per mažas ir tiesiog vietos jai ten neliko verysad.gif ...
Atsakyti
na siaip mano skalbykle tikrai labai tyli... dziovykle irgi nesibaladoja... cia ypac jei neperkraunu per daug. ir stovi jos uz miegamojo sienos, grynai ties lovos galvugaliu... bet ar as nejautri ar kaip, bet jos man netrukdo... bet as ir rekuperatoriaus negirdziu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2008 12 03, 00:27)
dabar bute mane žiauriai knisa- bandai atsirelaksinti ramiai vonioj, o skalbyklė tuo metu prededa gręžti ir baladotis. jokio relakso...

Labai vaizdingai cia surezgei biggrin.gif va butent ir nesinori releksintis su sklbiankes triuksmeliu.Tyliau garsiau,bet vis tiek triuksmas mirksiukas.gif
Atsakyti