Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Nestta @ 2008 10 02, 21:41)
eina peklon blink.gif tai už kiek tu mažiausiai kuro turi piltis? mano jama kokius 7 l, ant tiesiosios dar mažiau.
Papildyta:

maladėc mergica tu pas mumi mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

iki maladec dar man toli
biski tik maladiec lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif

siandien darbe ir nuo 7.30 tupiu blush2.gif blush2.gif
dar ryte apipypinta buvau mat nemoku greitai prasokt is salutinio i pagr sukant i kaire,tai uzpypino kad delsiau,ir zinot ka-pirma karta visiskai nesureagvau, o siaip budavo pradeda kirbet kazkas viduje lotuliukas.gif cool.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 03 spalio 2008 - 06:53
QUOTE(comep @ 2008 10 03, 06:52)

siandien darbe ir nuo 7.30 tupiu  blush2.gif  blush2.gif
dar ryte apipypinta buvau mat nemoku greitai prasokt is salutinio i pagr sukant i kaire,tai uzpypino kad delsiau,ir zinot ka-pirma karta visiskai nesureagvau, o siaip budavo pradeda kirbet kazkas viduje  lotuliukas.gif  cool.gif  blush2.gif

man tai kazkaip visada vienodai kai pypina,visai nereaguoju cool.gif ka nemato,kad su zaliais lapais? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ashiuke @ 2008 10 03, 08:39)
man tai kazkaip visada vienodai kai pypina,visai nereaguoju cool.gif ka nemato,kad su zaliais lapais? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man viena kart yra papysine kaip uzkisau blush2.gif bet ai dzin,nu ka darysi pasitaiko,uzsizioplinau blush2.gif galvoju kur dabar cia nuvaziavus g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ashiuke @ 2008 10 03, 08:39)
man tai kazkaip visada vienodai kai pypina,visai nereaguoju cool.gif ka nemato,kad su zaliais lapais? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

turejo matyt kad klevuota unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,su kava

QUOTE(comep @ 2008 10 03, 07:52)
iki maladec dar man toli
biski tik maladiec  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif
siandien darbe ir nuo 7.30 tupiu  blush2.gif  blush2.gif
dar ryte apipypinta buvau mat nemoku greitai prasokt is salutinio i pagr sukant i kaire,tai uzpypino kad delsiau,ir zinot ka-pirma karta visiskai nesureagvau, o siaip budavo pradeda kirbet kazkas viduje  lotuliukas.gif  cool.gif  blush2.gif

Šaunuolė 4u.gif Aš kažkaip jau labai senai ramiai reaguoju į visokius aplinkinius veiksnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adika @ 2008 10 03, 08:48)
Labas rytas,su kava
Šaunuolė 4u.gif  Aš kažkaip jau labai senai ramiai reaguoju į visokius aplinkinius veiksnius smile.gif

doh.gif as tik trecia karta viena vaziavau
Atsakyti
nieko visiem buna pradzia mirksiukas.gif 4u.gif dabar galvoju kiek mano golfas ryja g.gif nezinau lotuliukas.gif vyras sake 9-10 mieste blink.gif doh.gif nu del to kad automatas doh.gif jauciu reik lekt i baze kokia g.gif blush2.gif vaikui pirstiniu paieskot biggrin.gif sedziu namie,vyras darbe,vaikas darziuke,ner ka veikt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 10 03, 08:02)
nieko visiem buna pradzia mirksiukas.gif  4u.gif  dabar galvoju kiek mano golfas ryja g.gif  nezinau lotuliukas.gif  vyras sake 9-10 mieste blink.gif  doh.gif  nu del to kad automatas doh.gif  jauciu reik lekt i baze kokia g.gif  blush2.gif  vaikui pirstiniu paieskot biggrin.gif  sedziu namie,vyras darbe,vaikas darziuke,ner ka veikt doh.gif

maniske tai apie 6-7l dyzeliuko ryja mieste,uzmiesti apie 5.5...o kai pradejau vazinet tai apie 5.5-6 rijo mieste,kokia leta as buvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 10 03, 09:02)
nieko visiem buna pradzia mirksiukas.gif  4u.gif  dabar galvoju kiek mano golfas ryja g.gif  nezinau lotuliukas.gif  vyras sake 9-10 mieste blink.gif  doh.gif  nu del to kad automatas doh.gif  jauciu reik lekt i baze kokia g.gif  blush2.gif  vaikui pirstiniu paieskot biggrin.gif  sedziu namie,vyras darbe,vaikas darziuke,ner ka veikt doh.gif

Ir mane paimk lotuliukas.gif ,man irgi reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 10 03, 09:02)

kad man taip
sedeciau manikiurus pedikiurus daryciaus,kavytes gerciau,zurnaliukus skaityciau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti