QUOTE(Gretuteka @ 2009 08 07, 12:19)
QUOTE(Meletė @ 2009 08 07, 14:18)
Ačiukas, labai jau to noriu
QUOTE(Gretuteka @ 2009 08 08, 09:52)
nieko, palauk, pirksi ir tu
QUOTE(Eri-ka @ 2009 08 07, 13:35)
Sėkmės greičiau tapti
ir tureti kuo dziaugtis. 
Papildyta:
Dar noreciau pasiguosti jog man nekokie rezultatai citologinio tepinelio. Pradejo visai blogeti ir gresia operacija.
Papildyta:
Dar noreciau pasiguosti jog man nekokie rezultatai citologinio tepinelio. Pradejo visai blogeti ir gresia operacija.
Laikykis laikau uz tave spygas
Papildyta:
QUOTE(Gretuteka @ 2009 08 08, 10:52)
Sekmes
QUOTE(eglema @ 2009 08 08, 14:13)
bet kaip ta tinkama chromosomu kombinacija parinkt
Eri- ka-
as noreciau pasidalint dziaugsmu
esiu mokytis,mane prieme nors negalesiu rasyt
busiu ekonomiste,krizes laikais tai kaip tik
QUOTE(simpatica @ 2009 08 09, 15:41)
Sveikinu
Man si savaitgali kazko kojos nelabai nori klausyti
Papildyta:
Sekmes
is bendru bobuciu pasaku girdejau, kad "daznumas"- mergaitei, o "reciau"(turiu omeny ne kiekviena diena)- berniukui. Tai patyriau savo kailiu, bet manau tai tik pasakos, lytis nuo vyro priklauso. 
Papildyta:
Sekmes
Iš tikrųjų nesvarbu kas bus, svarbu sveikas vabaliukas
Papildyta:
QUOTE(Eri-ka @ 2009 08 07, 12:35)
Sėkmės greičiau tapti
ir tureti kuo dziaugtis. 
Papildyta:
Papildyta:
Ir aš kumštukus už Tave laikau stipriai stipriai suspaudus
Papildyta:
QUOTE(simpatica @ 2009 08 09, 16:41)
Kuo nuoširdžiausi sveikinimai
QUOTE(Eri-ka @ 2009 08 07, 12:35)
Pirmoje eilėje nusiramink. Kokie tepinėlio tyrimai? Pas ką ir kada planuojiesi operuotis? Kuo greičiau operacija tuo geriau. Man konizacija buvo atlikta prieš du metus, nuo to laiko visi tyrimai geri.
Tik dabar kita bėda dar pilnai neatsistačius po eilinio IS paūmėjimo dariausi vėl citologinį tyrimą, nes 2 sav. bėgyje laukia operacija miomos. Tikiuosi, kad po operacijos vėl viskas bus gerai.
Miomą būtina operuotis, nes labai žemas hemoglobinas ir negali pradėti gydymo paskirtais interferonais. Pries savaitę buvo konsiliumas ir man vaistus paskyrė (deja negali jų dabar duoti dėl anemijos). Aišku visos tos operacijos daug nervų kainuoja, bet tikėkimės viskas bus gerai.
Bus gerai ir jum, ir man. Ane?
Papildyta:
Sekmes
is bendru bobuciu pasaku girdejau, kad "daznumas"- mergaitei, o "reciau"(turiu omeny ne kiekviena diena)- berniukui. Tai patyriau savo kailiu, bet manau tai tik pasakos, lytis nuo vyro priklauso. 
Papildyta:
Sekmes
man kaip zirafai
QUOTE(noras1 @ 2009 08 10, 13:06)
Pirmoje eilėje nusiramink. Kokie tepinėlio tyrimai? Pas ką ir kada planuojiesi operuotis? Kuo greičiau operacija tuo geriau. Man konizacija buvo atlikta prieš du metus, nuo to laiko visi tyrimai geri.
Tik dabar kita bėda dar pilnai neatsistačius po eilinio IS paūmėjimo dariausi vėl citologinį tyrimą, nes 2 sav. bėgyje laukia operacija miomos. Tikiuosi, kad po operacijos vėl viskas bus gerai.
Miomą būtina operuotis, nes labai žemas hemoglobinas ir negali pradėti gydymo paskirtais interferonais. Pries savaitę buvo konsiliumas ir man vaistus paskyrė (deja negali jų dabar duoti dėl anemijos). Aišku visos tos operacijos daug nervų kainuoja, bet tikėkimės viskas bus gerai.
Juk nepasiduosim

Ačiū už palaikymą.