QUOTE(Insomnia @ 2008 12 29, 18:43)
Gal kas neseniai Kaune konsiliume buvot? Nugi paskambino man šiandien sesutė iš Klinikų ir sako, kad sausio 6 d. man konsiliumas paskirtas

Copaxone jau beveik 3 metus vartoju, neblogai jaučiuosi, pablogėjimų kaip ir nebuvo, MR prieš pusę metų darė, tai irgi pakitimų praktiškai jokių. Labai bijau, kad vaistų neatimtų

Ką tokiu atveju daryti? Ar galima bandyti Vilniuj, Klaipėdoj vaistus gauti?
Nepergyvenk tu del to konsiliumo... tik kantrybe apsisarvok, nes gali tekt prie kabineto ir puse dienos prasedet

as kai buvau, tai daug maz, pasikviecia pacienta, ten kazka pusvalandi gincijasi, kai pacientas iseina, dar jie ten uz duru pusvalandi gincijasi, tai vienam zmogui vos ne valanda aptarimui, bet visiems be isimties vaistus dave menesiui ir siunte uzklausima i ligoniu kasas ar galima skirti vaista toliau... man sesute po poros savaiciu paskambino ir pasake, kad ligoniu kasos vaista leido naudot toliau

jei atims vaistus, tai kazin ar kitam mieste gausi

kiek man sake, tai reikia sakyt kad gerai jautiesi, nes kam kuo blogiau ir metai vyresni, tai vaistu neskiria, nes mano kad jau ir nebepades, taip kad nepergyvenk kad nebuvo pablogejimu

man ir per tris metus tik vienas rimtas buvo ir vistiek vaistus toliau pratese.