QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 06 22, 17:04)
Tyriausi,skydliaukes antikunai normoje.Plius kitokiu tyrimu kruvos pridarytos,viskas normos ribose.
Kiek domejausi del embriono sunaikinimo kartais buna kaltos naturalios lasteles zudikes,jos imuninei sistemai priklauso,bet sita versija irgi bando atmest,kadangi jokiu antikuniu pas mane nera,tai mano ,kad ir situ nebus.
Bet kas liecia skydliauke ir nestuma,tai taip,skydliauke daugeli dalyku gali pakoreguot i viena ar kita puse.Atrodo toks mazas organas ,o gali tiek daug.
as irgi skaiciau apie lasteles zudikes, bet ju nhs netiria (kaip ir nedaro daugeli kitu tyrimu del nevaisingumo), tik privaciai, nes siuncia i Usa tyrimams. Kai pagalvoji, tai turi buti tikrai priezastis del nesivystanciu nestumu, tik reikia ja rasti

. Is vis cia UK nhs toks durniu laivas, kad baisu, nieko iki galo nepadaro, eiles kilometrines, bet nesistebiu del ko

. Man IVf privacioje klinikoje irgi na ura dare su dvieju metu senumo harmonu tyrimais

. Pasirodo skydlaiuke buvo jau tada ant ribos, o dabar po vaistu dozes ir nestumo pasidare hyper. Tai bandau gydytis naturaliai, savais metodais, nesinori tu sintetiniu harmonu gerti, jau uztektinai ju gavau

, tai tsh pavyko pakelti nuo 0.06 iki 0.3, p t4 nuo 30 numusti iki 25.