QUOTE(Arvile' @ 2011 02 28, 13:09)
praita savaite apsilankiau pas endokrinologa. Labiau profilaktiskai, nes mano sese, tetos, turejo rimtu problemu su skydliauke, todel ir man rekomenduojama buvo pasitikrinti. Pasakiau ir apie tureta viena nesivystanti nestuma. Atliko skydliaukes ir lytiniu hormonu tyrimus, padare kuno riebalu skenavima ir liepe numesti svorio
Nors skydliaukes ir lytiniu hormonu atsakymai visi normos ribose, bet israse Thybon gerti ir Metformino svoriui reguliuoti. Atrodo atlikau tyrimus, sumokejau zinomam gydytojui uz konsultacija ir tureciau juo pasitiketi, bet...

Labiausiai abejoju del Metformino. Jis skirtas diabetui gydyti, o as jo neturiu ir nesinori ziasti tokiais dalykais. Galvoju gal pradzioj pabandyti padidinti fizini aktyvuma ir labiau ziureti maista ir taip bandyti numesti svorio

o jei ne, tuomet ji gerti.
Skaiciau siek tiek sia tema, maciau, kad buvo merginu, kurios gere Thybon ir Metformina. Kokia jusu patirtis?
Aš labiau abejočiau ne dėl metformino, o dėl thybon'o
Jei rimtai, tai metforminas truputį pagerina svorio metimo reikalus. Jei susiimsi su svoriu gali turėti labai gražių rezultatų. Metforminą dar skiria kai būna policistinės kiaušidės. Dėl metformino tu pasiklausinėk PKS skyrelyje - merginos tikrai paaiškins kas prie ko.. truputį pasiskaityti gali ir čia:
Metforminas.
Iš tikro, jei visi tyrimai normos ribose, iš savo karčios patirties labai rekomenduočiau nepasitikėti vien Kazanavičium. Nueik pas dar vieną endokrinologą, kuris su Kazanavičium neturi jokių sąsajų. Aš po Kazanavičaus 'gydymo' perėjau 4 gydytojus. Visi kaip vienas tvirtino, kad man nereikėjo gerti jokio thybon'o, nes mano skydliaukė veikia normaliai. Pridursiu tik tiek: per prof. Kazanavičių išmečiau daugiau nei 1,5 metų 'gydydama' sveiką skydliaukę ir galvodama, kad nepastojimo priežastis būtent mano skydliaukė ir hormoninė sistema.. Per tą laiką būčiau gerokai pasistūmėjusi į priekį darydama tyrimus dėl nevaisingumo ir ieškodama nepastojimo priežasčių.
Beje apie thybon'ą. Pradėjau gerti thyboną nuo ketvirtuko per dieną, paskui po truputį dozės vis kilo ir kilo... kai priėjom prie 4 ketvirtukų per dieną (t.y. prie visos thybono tabletės per dieną) pradėjo tabaluoti širdis. Pasiskundus širdies sutrikimu, Kazanavičius dozę grąžino iki 3 ketvirtukų per dieną.. Nutraukus thyboną, permušimus jaučiau dar ilgokai, apie kelis mėnesius..
Kaip pasielgti spręsk pati.

Aš tik pasidalinau savo turima informacija. Ir man visai nesinori, kad ir kitos merginos būtų durninamos už pakankamai nemenkus pinigus, kai yra 'gydoma' sveika skydliaukė bei atliekami eksperimentai testuojant thybon'o poveikį pastojimui.
Nesakau, kad Kazanavičius visoms tik kenkia. Tikiu, kad kažkam ir padeda. Deja, aš esu kitoj barikadų pusėj - prie nukentėjusiųjų.
Papildyta:
QUOTE(Arvile' @ 2011 02 28, 13:24)
Ir dar liepe daugiau mesos, bei lasinuku kartais valgyti.
Jei gerai pasidariau išvadas, thybonas mažina testosterono lygį, todėl Kazanavičius visoms geriančioms thyboną rekomenduoja valgyti mėsą, bei gyvulinės kilmės riebalus. Geriant thybon'ą testosteronas būna tikrai žemas, net valgant mėsą bei gyvulinės kilmės riebalus.
Nutraukus thybon'ą, po pusmečio dariausi testosterono tyrimą - viskas kuo puikiausiai telpa į normas. Vartojant thybon'ą testosteronas net neįtilpdavo į laboratorijos mažiausias normas.
Ten, kur protas padeda tašką, viltis visada padeda dar du.[FONT=Times]