QUOTE(krissti@ @ 2010 05 01, 15:27)
Naudoju ir as semenu alieju profilaktiskai... bet perku lietuviska skysta buteliuke, ir kainuoja apie 6 Lt tik...

geriu po sauksta ant tuscio skrandzio rytais...
sita daikta taip pat pirksiu, rodos apie tai ir pasakojot jus
Papildyta:
QUOTE(Medute35 @ 2010 04 30, 23:07)
Sveikutės

dažnai paskaitinėju jūsų skyrelį, nors man kitokia liga nustatyta, bet pasireiškia panašūs simptomai - kojų nusilpimas, veido, rankų, kojų tirpimas. Rytais arba pavargus dvejinasi akyse, svaigsta galva...Skauda galvą kartais iki pykinimo kartu su užspaustais kaklo raumenimis. Tik tai ne atakos...o pastovesnė būsena, kuri tai pagerėja, tai pablogėja...Ir taip pat stengiuosi vertinti tokią sveikatą, kokią turiu..To mokausi iš jūsų pokalbių

O man nustatyta kaklo osteochondrozė su pasislinkusiu kaklo slanksteliu, mielopatija, nes kažkiek praplėstas stuburo kanalas...Tai dar dažnai surakina sprandą, ir prireikia reabilitacijos...Taigi, ne visada panašūs simptomai rodo, kad sergi išsėtine skleroze...Labiausiai nervina, kai užspaudžia kaklo tarpsl. arteriją, tuomet skauda galvą, plyšta ji, mirguliuoja akyse, akyse atsiranda įvairių drumzlių...
Taigi... Vis dėlto gyvenimas yra toks, kad idealus būti negali. Jei vienam duota tokia liga, tai kitam kitokia...
Sėkmės ir optimizmo
Sveikatėlės Jums didelės
Papildyta:
QUOTE(inga002 @ 2010 05 01, 11:27)
man parase remituojanti-recidyvuojanti. supratau, kad ne blogiausias variantas, bet prisiskaiciau internete, kad buve 3-4 pablogejimai ir cia jau labai blogai

o man jau tiek kartu per trumpa laika

kaip suprasti ta lengvesne eiga? didesne galimybe, kad neprireiks ratuku? ir ar visada gydytojai atstato organizma? nezinau kaip paklaust

ar visada praeina, atsistato ir vel gyveni? ar buna, kai nebegali padeti? uztirpo ten kokia koja ir viskas- nepraeina
NEGALIMA GALVOTI apie visokius ratukus ir panasiai, nu nu nu Ingute
Viskas mums visoms bus gerai ir jokiu ratuku nereikes
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2010 05 01, 00:14)
va dabar bajeri isskelsiu
Praeityje daug panasiu traumu turejau (nugaros, galvos, sprando) Uzsiiminejau su zirgais. O po paskutines traumos ir pradejau blogiau jaustis. Bet tie zidiniai... Kaip noreciau kad butu cia su visais sitais nervais. Osteochondroze irgi turiu liemens srityje, ir slankstelis pasikreipes(kritau nuo arklio ant nugaros ant tvoros). Spranda irgi rakina

Bet mano atveju turbut viena beda, ne beda

Lyg ir buvo dar uzsimine kad si liga gali buti ir traumu pasekme
o man Melete sake gali buti streso ir nuovargio pasekme.. matyt kiekvienai sava priezastis galetu buti..

Tai ka mamytes - grazios sventes visoms rytoj - busimoms ir esamoms mamytems

Sveikateles visoms linkiu!