QUOTE(Elitute @ 2010 05 19, 17:02)
O jums Kristi, nera jokiu stuburo pakitimu?
kol kas man nera IS, tik ja itariu, bet irgi buna, susirangau pvz netaisyklingai ir jauciu tirpsta, pasitaisau, praeina labai greitai..bet si dalyka as priskirciau sturburui ne IS
Elitute, atleiskit jau man senai beveik zilai galvai, bet jums galeciau hipochondrija diagnozuot

Jus man primenat mano anyta, kuri negali neieskoti ligu ten, kur jom net nekvepia...

kaip sakoma, kuo daugiau zmogus ju iesko-tuo dazniau ir randa, arba isikalba

Manau, kad jums labai stinga demesio...

nes paprastai, tokie zmones su perdetu demesio reikalavimui savo personai ir ieskosi ligu, nes tuomet jais rupinamasi, demesio daugiau rodoma...

Cia as visai nepiktai jums sakau, nes mano anyta tokia....

tik vat galu gale visi pripranta per tiek metu prie tokiu "ligu" ir dejavimo, kad jau patampa niekam nebeidomu
Del tokiu tirpimu, kaip jus paraset-tai cia kiekvienam taip buna-as va kai ilgiau tulike kryziazodzius pasprendziu-irgi iseinu nutirpusiom kojom, mano vaikas irgi

Ir cia ne liga, o naturalus procesas...
Jei jau paskaitot sita tema-tai matot-kuo maziau merginos dejuoja ir isijaucia i savo liga-tuo sveikesnes vaiksto

pasimokykit is ju-ir auskciau galva-pasakykit sau-neturiu kada as sirgti, per daug trumpas gyvenimas tam, kad lovoj gulet ir sirgt. Nusispjaukit i visus isgalvotus ir neisgalvotus pojucius ir jie dings

Kai liga ima belstis-reik jai spyga pro duru tarpa parodyt, o ne svetingai rankas issketus priimt