QUOTE(pašnekutė @ 2009 03 13, 20:21)
Tiesą pasakus, senienų nemaliau

, bet turiu receptą (tikrai išbandžiau), kur reikia dėti trupintų sausainių, biskvitų, uogienės, džiov. vaisių, riešutų ir t.t. ir pan. Gaunasi viską sumakalavus panašiai, kaip tą tortą sumalus. Iškepa kuo puikiasiai ir net nėra rizikos, kad sukris (kaip kartais būna su tikrais biskvitais). Gaunasi toks sultingas, nes uogienės yra

.
na va nebandei, o rašai mums pamėginti

pamiršai kad tortai buna pertepti kremu
QUOTE(zbara @ 2009 03 13, 20:22)
1. beje čia kai kurios giriatės kad turguj viską perkat

ten dar baisiau nei Maximoj

mėsytė, dešrytės išmirkytos spec chemijoj, nes kaip sau norit bet turguj tikrai maziau apyvartos nei Maxėj.
2.o be to kainos

tokia varškė, ferment sūriai, žymiai brangesni už pardes
1. ale iš kur taip garantuotai rašote? mažu pati turguj stovit ir ta mesą mirkot spec chemijoj?
2. o dėl kainu, kas kur nori ten ir perka vienoj vietoj brangiau kitoj pigiau