
jei i tema,tai sausio men i pc avalynes parduotuves buvo atveztos naujos pavasario kolekcijos,tai kainos buvo apie 200Lt ir t.t
,o dabar jau tipo isparduoda numete ten po 50 lt ir maziau
,tai jau tipo tik pirkit jau cia taip pigu,net juokas ima kokia apgaule,o kai ateis pavasaris,tai tie patys batai bus tik 79lt
,tai kaip paskaiciuoji kokia gali buti savikaina tu batu,nes vistiek nuo tu 79lt jie dar uzdirba
.Tai kokius procentus uzsideda.





QUOTE(sonatukė @ 2009 03 13, 17:08)
jei i tema,tai sausio men i pc avalynes parduotuves buvo atveztos naujos pavasario kolekcijos,tai kainos buvo apie 200Lt ir t.t
,o dabar jau tipo isparduoda numete ten po 50 lt ir maziau
,tai jau tipo tik pirkit jau cia taip pigu,net juokas ima kokia apgaule,o kai ateis pavasaris,tai tie patys batai bus tik 79lt
,tai kaip paskaiciuoji kokia gali buti savikaina tu batu,nes vistiek nuo tu 79lt jie dar uzdirba
.Tai kokius procentus uzsideda. 





procentus užsideda didleius ir nereik čia stebėtis, taip jau yra

QUOTE(ogista @ 2009 03 09, 20:09)
o cia kur taip???
ir man ta pati mintis kilo..
..kaip imanoma su visais kremais, dzemais torta permalineti ir perkapineti..negirdejau tokio čiudo..vat kad tortus nukainuoja net 50 proc., tai taip, isragauti teko visas imanomas rūšis ir nieko..gyva.. 
ir man ta pati mintis kilo..


Žiūriu, kol manęs nebuvo, daug čia apie tortų permalimą pridiskutavot.
Galiu pakomentuot: ir 50 proc. pigiau ne viską išparduoda. O kremus - džemus, papuošimus labai sėkmingai nukrapšto, ko nenukrapšto - permala. Galit ir Jūs eksperimento dėlei nusipirkt kokį papigintą tortelį, nuimt kietas dalis (rožytes ir pan), susmulkint, permalt mėsmale, primaišyt miltų, kiaušinio įmušt, nepagailėt kepimo miltelių ir - į orkaitę. Pamatysit, viskas gausis puikiai - nors nešk ant stalo

Ir dėl "girdėjau, papasakojo": jei cituoju kažkieno žodžius, tai žinau, kad tuo žmogum galiu pasitikėt. Būtų keista, jei ta kaimynė būtų specialiai išsigalvojus tokią istoriją



aš tokiose parduotuvėse ir neperku už brangiau nei kokie 50 lt

QUOTE(Monikutė @ 2009 03 13, 17:49)
Jūs gal sau vitaminų ar mikstūros kokios nuo lenkijomanijos nusipirkit.
nepykit, taip uzsikvatojau beskaitydama. i lenkija nevaziavau (siaip buvusi ne karta, bet ne maisto ir ne pastaruoju metu) ir nezinau ar vaziuosiu, bet beskaitydama dirstelejau is kokio miesto esate


nepykit, siaip nepiktai as cia



QUOTE(pašnekutė @ 2009 03 13, 19:41)
O kremus - džemus, papuošimus labai sėkmingai nukrapšto, ko nenukrapšto - permala. Galit ir Jūs eksperimento dėlei nusipirkt kokį papigintą tortelį, nuimt kietas dalis (rožytes ir pan), susmulkint, permalt mėsmale, primaišyt miltų, kiaušinio įmušt, nepagailėt kepimo miltelių ir - į orkaitę. Pamatysit, viskas gausis puikiai - nors nešk ant stalo
O pramoniniu būdu jie turi rimtesnes mašinas ir rimtesnių puriklių, emulsiklių.

O siaube


QUOTE(pašnekutė @ 2009 03 13, 19:41)
Žiūriu, kol manęs nebuvo, daug čia apie tortų permalimą pridiskutavot.
Galiu pakomentuot: ir 50 proc. pigiau ne viską išparduoda. O kremus - džemus, papuošimus labai sėkmingai nukrapšto, ko nenukrapšto - permala. Galit ir Jūs eksperimento dėlei nusipirkt kokį papigintą tortelį, nuimt kietas dalis (rožytes ir pan), susmulkint, permalt mėsmale, primaišyt miltų, kiaušinio įmušt, nepagailėt kepimo miltelių ir - į orkaitę. Pamatysit, viskas gausis puikiai - nors nešk ant stalo
O pramoniniu būdu jie turi rimtesnes mašinas ir rimtesnių puriklių, emulsiklių.
Ir dėl "girdėjau, papasakojo": jei cituoju kažkieno žodžius, tai žinau, kad tuo žmogum galiu pasitikėt. Būtų keista, jei ta kaimynė būtų specialiai išsigalvojus tokią istoriją
Kam jai to būtų reikėję? Supratau, kad ji mane draugiškai norėjo perspėt, nes ir pati nustebo, kai pradėjo ten dirbti. Beje, tiems darbuotojams yra draudžiama skleisti panašią informaciją, todėl branginantys darbo vietą ir tyli. Čia panašiai, kaip "valstybės paslaptis"
Valstybės, vardu "Max...a" 
Galiu pakomentuot: ir 50 proc. pigiau ne viską išparduoda. O kremus - džemus, papuošimus labai sėkmingai nukrapšto, ko nenukrapšto - permala. Galit ir Jūs eksperimento dėlei nusipirkt kokį papigintą tortelį, nuimt kietas dalis (rožytes ir pan), susmulkint, permalt mėsmale, primaišyt miltų, kiaušinio įmušt, nepagailėt kepimo miltelių ir - į orkaitę. Pamatysit, viskas gausis puikiai - nors nešk ant stalo

Ir dėl "girdėjau, papasakojo": jei cituoju kažkieno žodžius, tai žinau, kad tuo žmogum galiu pasitikėt. Būtų keista, jei ta kaimynė būtų specialiai išsigalvojus tokią istoriją



čia gal iš tos pačios serijos kai mišraines nenupirktas nuplauna ir išnaujo majonezu sumaišo


ir del to nupiginto torto, ar kada pati permalinejot ir kepet is naujo?

QUOTE(lotute @ 2009 03 13, 21:04)
čia gal iš tos pačios serijos kai mišraines nenupirktas nuplauna ir išnaujo majonezu sumaišo
ir del to nupiginto torto, ar kada pati permalinejot ir kepet is naujo?


ir del to nupiginto torto, ar kada pati permalinejot ir kepet is naujo?

Tiesą pasakus, senienų nemaliau


draugų mama dirba Maxėj, tai visada kokiai iškylai parveža mums raugtų šašlykų. ir tikrai pati atskirai neraugia,
nors prisklauius tų istorijų apie Maximoj plaunamą mėsą chemikalais kad vėl atgautų spalvą, ir kad šašlykam raugiama tik pažaliavus jau mėsa
beje čia kai kurios giriatės kad turguj viską perkat
ten dar baisiau nei Maximoj
mėsytė, dešrytės išmirkytos spec chemijoj, nes kaip sau norit bet turguj tikrai maziau apyvartos nei Maxėj.
o be to kainos
tokia varškė, ferment sūriai, žymiai brangesni už pardes

nors prisklauius tų istorijų apie Maximoj plaunamą mėsą chemikalais kad vėl atgautų spalvą, ir kad šašlykam raugiama tik pažaliavus jau mėsa

beje čia kai kurios giriatės kad turguj viską perkat


o be to kainos


QUOTE(zbara @ 2009 03 13, 21:22)
draugų mama dirba Maxėj, tai visada kokiai iškylai parveža mums raugtų šašlykų. ir tikrai pati atskirai neraugia,
nors prisklauius tų istorijų apie Maximoj plaunamą mėsą chemikalais kad vėl atgautų spalvą, ir kad šašlykam raugiama tik pažaliavus jau mėsa

nors prisklauius tų istorijų apie Maximoj plaunamą mėsą chemikalais kad vėl atgautų spalvą, ir kad šašlykam raugiama tik pažaliavus jau mėsa

Tokios manipuliacijos, apie kurias aš rašiau, daromos ne kiekvienam prekybcentry, o tiekėjo cechuose, kai jam grąžinami neparduoti gaminiai. Kai kas "pakoreguojama" suvežus iš kelių PC į centrinį. Smulkesniuose dirbantys to gali nė nežinoti.
QUOTE(pašnekutė @ 2009 03 13, 20:29)
Tokios manipuliacijos, apie kurias aš rašiau, daromos ne kiekvienam prekybcentry, o tiekėjo cechuose, kai jam grąžinami neparduoti gaminiai.
jei ka tai aš visai ne i tavo postus atrašiau

