Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės

QUOTE(plateau @ 2009 01 20, 21:40)
. Bet ziuriu tendencija, jeigu sneki su kuo nors ar su mazu vaiku uzssimi, tai vis " netycia" kasininkes apsirinka.

drinks_cheers.gif aga
vaikam visada prie kasų pasidaro neramu, tai to, tai ano ir parsinešu 4 sūrelius po 95 ct, čekyje 2 sūreliai po 95 ct, 2-po 1,10lt gun_bandana.gif ir sugebėk tu man visiškai vienodus sūreklius skirtingai įmušt gun_bandana.gif
ir taip kasdien. grįšti i parduotuvę nėra laiko su vaikais, o susimokėjus jei stoviu ir skaitau čekį, tai žėk vienas jau vėl pardėj, saldainius lupa, kitas be striukės kieme laukia doh.gif
Atsakyti
vaikų dar neturiu, bet teko pora kartų pirkimo momentu kalbėti telefonu. ir visus tuos kartus buvau vienaip ar kitaip apskaičiuota... vieną kart pirkau tik tris prekes, ir tai už sveriamus saldainius, kurių kaina 11,99 sugebėjo po 35.99 įmušt... schmoll.gif paskui man tie saldainiai stovėjo gerklėj. dabar žiūriu akis ištempus biggrin.gif
Atsakyti
man irgi buvo,kad imose per daug. ejau aiskintis.
kavinese buna daznai, kad nesamoniu primusa, ko net neuzsisakiau. ot vejus keliu:)
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 01 21, 11:50)
man irgi panasiai buvo maximoje! Ejau lankyti drauges su leliuku, pirkau ta indeli, kur prilimpa prie stalo ir saukstelius. Kaina buvo uzrasyta 7.99, kasoj ismuse 12.99, sakau ,kokia cia nesamone, rodau i etikete, pardaveja sako nieko nezinau. Nuejau i informacija, sako, galim tik grazint pinigus doh.gif Tada atidaviau atgal ir saukstukus ir paemiau didesni indeli kartu su saukstukais uz ta kaina.

tokiu atveju reikia griežčiau pareikalaut, vartotojų teisėm pabaidyt. paskambina "aukštesniem" ir atiduoda tuos 5 lt. aš jau kiek kartų į maximos "informaciją" kreipoiausi, tai kol nereikalauji - nieko ir negausi.

čia senai buvo kepurėm akcija nemaža, dabar jau nepamenu. Prisirinkau aš tų kepurių - vyrui, vaikam, sau. sumokėjus į čekį pažiūriu - ogi jokios nuolaidos nei vienai nepritaikė, na ką - į informaciją. Tai skirtumą kainų jos iš kart grąžina, o tų penkių litų nepaprašysi - net nepasiūlo. o paprašius bando gal už 6 permokėtas kainas - 5 litais atsipirkt. Tai sakau, kad aš neapsižiūrėjus, tai jum pinigai nuo visų prekių lieka, o kai kompensaciją susimokėt, tai jau už vieną g.gif Žodžiu - jei nenusileisit, gausit kas priklauso drinks_cheers.gif Tik šlykštu, kad savo teises maximoje dantimis gint reikia verysad.gif
Atsakyti
Gal ne visai į temą, bet man ne kartą yra tekę išsidurt Viva batuose blush2.gif tikiu ir pasitikiu avalynės žymėjimu todėl jau 3 kartus įsigijau odos pakaitalo batus, nors buvo žymima, kad tai yra oda. du kartus vežiau atgal, trečią kartą patingėjau - pasilikau, bet daugiau į tą parduotuvę nebeužsuku
Atsakyti
O sumokėjai, matyt, kaip už tikros odos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 01 21, 18:27)
čekyje 2 sūreliai po 95 ct, 2-po 1,10lt  gun_bandana.gif ir sugebėk tu man visiškai vienodus sūreklius skirtingai įmušt gun_bandana.gif

bet tai tikrai, kokiu būdu pardavėja sugebėjo įmušti dviems sureliams kitą kainą, negi nuskaitė du teisingai, o kitiems dviems tycia ranka kitokį barkodą suvedinėjo? g.gif

QUOTE(Retisa @ 2009 01 21, 20:33)
vaikų dar neturiu, bet teko pora kartų pirkimo momentu kalbėti telefonu. ir visus tuos kartus buvau vienaip ar kitaip apskaičiuota... vieną kart pirkau tik tris prekes, ir tai už sveriamus saldainius, kurių kaina 11,99 sugebėjo po 35.99 įmušt... schmoll.gif  paskui man tie saldainiai stovėjo gerklėj. dabar žiūriu akis ištempus biggrin.gif

Aš manau, jos iš žioplumo arba čia parduotuvės aplaidumas (gal ir tyčinis), nes juk pardavėjos iš to naudos negauna... Mane turbūt dažnai apskaičiuoja - netikrinu, o
mano mama visada prie kasos stebi kainas ir skaičiuoja, ir ne be reikalo - labai dažnai pastebi ne tas kainas, ne tas įvestas prekes, ne tokią grąžą... unsure.gif
beje kartą buvo toks juokingas atvejis, pardavėja atidavė per didelę grąžą, mama jau žiojosi tai sakyti, o pardavėja ėmė šaukti ant jos iš serijos "jūs amžinai nepatenkinta"... Tai mama pasilaikė tuos kelis litus sau smile.gif
Atsakyti
Man ypatingai sekdavosi Rimi apsipirkti. Viena karta pirkau akcijini suri ir permokejau daugiau nei dvigubai, o apsiziurejau tik grizusi i namus. Kita diena nulekiau su cekiu, niekas su manim net i kalbas nesileidzia. Parasiau grasinanti laiska, po keliu dienu parduotuves direktorius atleke padeties taisyti su saldainiais. Sioje parduotuveje visada bunu budri.Karta pirkau slyvas, o imuse raudonasias vynuoges (brangesnes). Pazistamas pirko viski Grants, tai vietoj vieno butelio imuse du (pries naujus metus reikejo ir pardavejoms apsirupinti).
Karta Maximoje pirkau pyrago, ant pakuotes uzdejo torto kaina, net svoris ne toks, permokejau apie 15 Lt.
Atsakyti
Vieną kartą pirkau granatus,nunešu prie kasos,kasininkė sako:''Kas čia?''.Nu blyn,taigi ir taip aišku,kad granatai,palyginti dažnas vaisius,suprasčiau,kad kokio labai egzotiško nepažintų.Susinervinau ir taip naglai sakau:''burokėliai''.Ir ką manot?Išmušė burokėlius.Aš tik pajuokaut norėjau,bet nebesiteisinau,galvoju,jeigu jau esi tokia .........,tai ir būk.
Atsakyti
Visai neseniai ėjau į maximą pinigų susigrąžinti. Paprastai jei aš viena apsipirkinėju, tai perku daug, skubu greičiau grįžt namo, tai greit kraunu viską į maišus, ką išmuša nelabai tepažiūriu. (dabar bent jau čekį gavus permetu akim, ar nesuklydo). Ir taip pareinu apie 21.30 namo, galvodama, kad vistik tikėjausi mažesnės sumos g.gif Išsikraunu prekes, studijuoju čekį - blink.gif pirkau nosinaičių pakuotę - 8pakučiai už 2.99, o įmuštos 8 pakuotės, viso beveik 24Lt blink.gif mad.gif Parduotuvė dirba iki 22val. Ką daryt? Apskritai, sakys, pirkai 8 ir viskas. Vyras sako, tegu apsauginiai vaizdus peržiūri. taigi, palikus vaikus sumigdyt vyrui, žygiuoju atgal, nusiteikus kovot nors ir per naktį. Kasininkė pamatė, matyt pažino, gi neseniai buvau, sako, atsiprašau, kaip aš čia taip suklydau, tuoj sutvarkysim. Informacijoj surašė grąžinimo aktą, atidavė man tuos 24Lt, ir nosines parsinešiau. Bet galvoju, juk kasininkėms nuo to naudos tai nėra g.gif
Bet jau kai pačios apsižioplina, tai nutyliu blush2.gif Kartą pirkau salotas. buvo dviejų rūšių labai panašios, vienų kaina 10Lt, kitų kažkur 15-16 , nebepamenu. Paprašau tų brangesnių, įdeda, užklijuoja kainą - blink.gif keptos šlaunelės ar kažkas panašaus, bet kg kaina virš 20Lt. blink.gif Nu neee, sakau, pažiūrėkit, ne tą užklijavot. Persveria ir užklijuoja tų pigesnių salotų kainą smile.gif Sakau ačiū ir nueinu rolleyes.gif Nors, galvojau, gal dar ką pasiimt, jei jau tokia "akcija" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gaika78 @ 2009 01 24, 15:26)
Vieną kartą pirkau granatus,nunešu prie kasos,kasininkė sako:''Kas čia?''.Nu blyn,taigi ir taip aišku,kad granatai,palyginti dažnas vaisius,suprasčiau,kad kokio labai egzotiško nepažintų.Susinervinau ir taip naglai sakau:''burokėliai''.Ir ką manot?Išmušė burokėlius.Aš tik pajuokaut norėjau,bet nebesiteisinau,galvoju,jeigu jau esi tokia .........,tai ir būk.

lotuliukas.gif Geras...
Atsakyti
Vakar nusprendėm pasigamint ančiuką, specialiai dėl jo užvažiavom į maximą. Perkamos anties etiketėje buvo parašyta 18,99 Lt/kg. Patikrinus čekį atradau, kad išmušta 21,99 Lt/kg blink.gif kas sudarė 6 Lt didesnę kainą, negu etiketėje blink.gif
Aišku ėjau aiškintis į informaciją. Ten sako, kad reikėjo tikrint etiketės kaina su kaina nurodyta prie prekės..nuėjom, jokios bendros kainos iš viso nėra blink.gif Atėjusi skyriaus vadybininkė paaiškino, kad etiketėje nurodyta kaina yra tiekėjo kaina, o dabar kaina 21,99 Lt/kg. Sena kaina nespėjo pakeist skyriaus darbuotojai ir dėl to ji labai atsiprašo. Tiesa sakant dėl atsiprašymo nuotaika nei kiek nepagėrėjo schmoll.gif
Labai norėjosi grąžint, bet kadangi dėl anties tik ir važiavom į parduotuvę, tai pirkom. O toliau vargintis ir ieškoti tiesos nebuvo jau ir jėgų. Norėjosi pailsėt, o negadint sau nervus.
Bet supratau viena: nurodyta kaina ne visada atitiks tikrovę, reikia įjungt gal super intuiciją ir pagalvot kiek iš tikrųjų reikės mokėt doh.gif
Net nežinau ar čia apgaulė, ar parduotuvės aplaidumas.. bet pasijutau apgauta, kaip ten bebūtų.
Atsakyti
QUOTE(Orija @ 2009 01 25, 15:06)
Vakar nusprendėm pasigamint ančiuką, specialiai dėl jo užvažiavom į maximą. Perkamos anties etiketėje buvo parašyta 18,99 Lt/kg. Patikrinus čekį atradau, kad išmušta 21,99 Lt/kg  blink.gif  kas sudarė 6 Lt didesnę kainą, negu etiketėje blink.gif 
Aišku ėjau aiškintis į informaciją. Ten sako, kad reikėjo tikrint etiketės kaina su kaina nurodyta prie prekės..nuėjom, jokios bendros kainos iš viso nėra  blink.gif  Atėjusi skyriaus vadybininkė paaiškino, kad etiketėje nurodyta kaina yra tiekėjo kaina, o dabar kaina 21,99 Lt/kg. Sena kaina nespėjo pakeist skyriaus darbuotojai ir dėl to ji labai atsiprašo. Tiesa sakant dėl atsiprašymo nuotaika nei kiek nepagėrėjo  schmoll.gif
Labai norėjosi grąžint, bet kadangi dėl anties tik ir važiavom į parduotuvę, tai pirkom. O toliau vargintis ir ieškoti tiesos nebuvo jau ir jėgų. Norėjosi pailsėt, o negadint sau nervus.
Bet supratau viena: nurodyta kaina ne visada atitiks tikrovę, reikia įjungt gal super intuiciją ir pagalvot kiek iš tikrųjų reikės mokėt  doh.gif
Net nežinau ar čia apgaulė, ar parduotuvės aplaidumas.. bet pasijutau apgauta, kaip ten bebūtų.

Man irgi taip pat buvo, kad atseit nespejo kainos pakeisti, tai as pasakiau kad perku uz tiek kiek yra parasyta o ne tai ka jie norejo pakeisti, tai atidave man ta skirtuma nors nelabai norejo
Atsakyti