Visai neseniai ėjau į maximą pinigų susigrąžinti. Paprastai jei aš viena apsipirkinėju, tai perku daug, skubu greičiau grįžt namo, tai greit kraunu viską į maišus, ką išmuša nelabai tepažiūriu. (dabar bent jau čekį gavus permetu akim, ar nesuklydo). Ir taip pareinu apie 21.30 namo, galvodama, kad vistik tikėjausi mažesnės sumos

Išsikraunu prekes, studijuoju čekį -

pirkau nosinaičių pakuotę - 8pakučiai už 2.99, o įmuštos 8 pakuotės, viso beveik 24Lt

Parduotuvė dirba iki 22val. Ką daryt? Apskritai, sakys, pirkai 8 ir viskas. Vyras sako, tegu apsauginiai vaizdus peržiūri. taigi, palikus vaikus sumigdyt vyrui, žygiuoju atgal, nusiteikus kovot nors ir per naktį. Kasininkė pamatė, matyt pažino, gi neseniai buvau, sako, atsiprašau, kaip aš čia taip suklydau, tuoj sutvarkysim. Informacijoj surašė grąžinimo aktą, atidavė man tuos 24Lt, ir nosines parsinešiau. Bet galvoju, juk kasininkėms nuo to naudos tai nėra
Bet jau kai pačios apsižioplina, tai nutyliu

Kartą pirkau salotas. buvo dviejų rūšių labai panašios, vienų kaina 10Lt, kitų kažkur 15-16 , nebepamenu. Paprašau tų brangesnių, įdeda, užklijuoja kainą -

keptos šlaunelės ar kažkas panašaus, bet kg kaina virš 20Lt.

Nu neee, sakau, pažiūrėkit, ne tą užklijavot. Persveria ir užklijuoja tų pigesnių salotų kainą

Sakau ačiū ir nueinu

Nors, galvojau, gal dar ką pasiimt, jei jau tokia "akcija"
Papildyta:
QUOTE(gaika78 @ 2009 01 24, 15:26)
Vieną kartą pirkau granatus,nunešu prie kasos,kasininkė sako:''Kas čia?''.Nu blyn,taigi ir taip aišku,kad granatai,palyginti dažnas vaisius,suprasčiau,kad kokio labai egzotiško nepažintų.Susinervinau ir taip naglai sakau:''burokėliai''.Ir ką manot?Išmušė burokėlius.Aš tik pajuokaut norėjau,bet nebesiteisinau,galvoju,jeigu jau esi tokia .........,tai ir būk.

Geras...