Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės

QUOTE(linaviat @ 2008 09 19, 08:46)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
nu cia tai virsune...
geriau jau pirkti padevetose,tai nors kainos nesikanda  lotuliukas.gif

Tai jau tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
ir ne tik rūbus, bet ir rankines, diržus, papuošalus... ypač jei perkat turguj ar Kaune Urmo bazėj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akrila: 22 rugsėjo 2008 - 20:03
QUOTE(pionas @ 2008 09 19, 19:13)
bliamba apie tai negalvojau:)) na dabar atidziau ziuresiu

senukuose (mandarine)issirinkom lempa, kabinama ant lubu- sakau sia noriu- paziurejo -tik ekspozicijoje- na sakau tai gal su nuolaida aitduokit.. o jei kaip pakylo, isvis neduosim ir tt.. ne apgaule, bet kazkaip.. man atrodo jau visur is ekspozicijos pigiau. na gal man taip atrodo..

Siaubas siaubas doh.gif ,visam pasaulyje is ekspozicijos prekes parduodamos su nuolaida biggrin.gif ,ka noret paziurekit kokio lygio darbuotojai belike senukuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 09 19, 08:55)
kas prekiauja gariūnuose, tai irgi mėgsta pasipuošti vienam kartui, ar kokiai kaimynei paskolinti į šventę rolleyes.gif

o kaip su etiketėm tada? po panešiojimo vėl meistriškai uždeda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2008 09 23, 12:02)
o kaip su etiketėm tada? po panešiojimo vėl meistriškai uždeda? g.gif

etiketės dažnai būna tokiose vietose, kad nesimato
nu tik kad dėvi su etikete

dar būna etikečių pritvirtintų su mažiukais žiogeliais
Atsakyti
QUOTE(lempute898 @ 2008 09 19, 09:28)
mano viena pazystama pries keleta metu dirbo pardaveja imitz parduotuvej,tai zinau as tas visas paslaptis kaip tie rubai issiterlioja ar apsinesioja... rolleyes.gif  nezinau kaip dabar ten bet tada jos ir namo nesdavosi tuos rubus matuotis ir pasipuosdavo dar kur eidamos o paskui kaip niekur nieko atkeliaudavo tie rubeliai atgal ant pakabu... verysad.gif bet manau taip yra ne vien tik sioj parduotuvej... belieka atidziau rinktis rubelius,ir neuzsiraut ant jau padeveto "naujo" rubelio.. unsure.gif

Nieko sau, kazkaip niekad nesusimasciau.
O valdzia zino? Negi taip tiesiog uzsimerkia ir tiek? O kaip visas ivaizdis? Bendrai, pinigu ten zmonisku nemoka, tai bando tokiais "bonusais" motyvuoti darbuotojus. Tikiuosi, apatinio trikotazo parduotuvese tas nevyksta? Nors....... Fu fu
Atsakyti
Dėl Gariūnų tai tikrai pritariu. Nusipirkau prieš mėnesį striukytę, ir tik parsivežus namo pastebėjau kad jos pamušalas visas apsigumuliavęs blink.gif Tikrai neitikiu kad vien nuo matavimo taip būtų. Pasinaudojo kad buvau viena ir su zyziančiu vaiku vežimėlyje, tai ir įkišo bash.gif
Atsakyti
Kaune, Pramonės pr. esančiame Imitz esu mačiusi liemenę moterišką. Nu graži buvo.. kaina apie 230 litų.. pačiupinėjau doh.gif sagos persiūtos, ir taip nezgrabnai - vidinėj pusėj matosi net kitos spalvos siūlai doh.gif doh.gif
Atsakyti
Truksta zodziu, ko tik neprimasto doh.gif
Atsakyti
Akropolio Maxima. Pardaveja papildomai imuse mesos gamini uz 50 litu. Pirkom labai daug visko, ir pamaciau tik namuose, nieko netruko, tik apie vidury cekio imusta auksine triusiena uz 50 litu, kurios isvis niekada nevalgom.

Pasitikrinkit cekius vietoj
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 09 19, 08:55)
kas prekiauja gariūnuose, tai irgi mėgsta pasipuošti vienam kartui, ar kokiai kaimynei paskolinti į šventę rolleyes.gif

patys su vyru uzsiemam tekstiles pradavimu(patalyne, ranksluosciai ir kt), bet nenaudojam ir neskolinam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 09 18, 16:15)
Nu mane tai bandė apsukti kažkada seniai čili bistro, Vilniuje, kur prie stoties autobusų, dar makdonalde centro, kažkada seniai, dar vaikystėje..

Čili bistro tokia jauna, bet iš veido asocialiai atrodanti, tiuregiškos veido išraiškos pardavėja bandė apsukti, įmušdama į čekį ne tą patiekalą, kurį aš pirkau (apsirikti nebuvo įmanoma, nes patiekai labai skirtingi)- man iš karto pasirodė, kad per daug sumokėjau- bet aš ne iš tų, kur netingi mintinai skaičiuoti kiekviename žingsnyje, tai galvoju, gal kokio padažo  neįskaičiavau į savo grubią sąmatą...

Pavalgiau aš- atsikėliau prieiti prie kasos ir visgi paklausti kiek padažas kainuoja- man nespėjus atsistoti, ateina ta kaliemnikė- užtveria man kelią blink.gif  blink.gif -kad nepraeičiau (su rankomis įsikimba i tokius turėklus iš šonų, kad nebūtų vietos man praeiti blink.gif )- ir sako nusinešk indus blink.gif -gerai galvoju -nusinešiau (buvau dar labai jauna ir ne iš tų naglųjų)- bet, trūko kantrybė-  ir nieko neperspėjusi tyliai nuėjau tiesiai prie kasos, aiškintis- ten tuo metu aptarnavo kitos pardavėjos- tokios vyresnės- aš išsiklausinėjau kiek kainuoja padažas, kiek tas patiekalas tiklsliai kainavo- jos maloniai stengėsi surasti čekį, gražino pavogtus pingus, radę čekį nustatė, kad buvo įmuštas ne tas patiekalas- o aš iš tolo mačiau, kaip išsigando ta kaliemnikė, ir sužiuro ištempusi kaklą, kai aš neišėjau iš kavinės pavalgiusi, bet nuėjau prie pardavėjos stalo doh.gif  doh.gif

Tai su tokiu naglumu iki tol nebuvo tekę susidurti-  vėliau net pagalvojau, kad reikėjo iš karto eiti pas šefą, ir su juo aiškintis, nes tokios tiuregos pasižiūri, kad snukis plytos nesiprašo iš pažiūros, tai ir už durną palaiko-  ale reikia tokias į vietą pastatyti. mad.gif  gun_rifle.gif
Panašiai vaikystėje kažkada makdonalde centro sumos paprašė kaip už du mėsainius, nors aš pirkau vieną, ir davė vieną blink.gif  blink.gif  Dar tada pyplė tokia buvau, tai, aišku, pareiškiau pretenzijas, bet vietoj pinigų grąžinimo, man paprasčiausiai davė antrą mėsainį- bet irgi tokia lapė ta pardavėja buvo, ir matėsi, kad ne netyčia apsiriko, o specialiai norėjo apgauti.  Aišku, vaikas nelabai turi naglumo ir drąsos reikalauti  pinigų, ar eiti pas vadovybę- bet jei būtų dabar, tai tikrai reikalaučiau pinigų, ir antrą mėsainį būčiau šveitusi atgal į veidą tai lapei mad.gif

[Problema GAL ir buvo,bet paskaicius jos apibudinima ir visus epitetus tai sory doh.gif Nenoreciau klientes su tokiu zodynu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jasia: 01 spalio 2008 - 23:43