Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės

Maxima istisai apsverineja sad.gif Net pikta jau anksciau po 10-12 gramu , dabar po cielus 28 tai ant 3 prekiu ir nemazai lotuliukas.gif
Atsakyti
blink.gif Nieko sau... Bet juk yra kontrolinės svarstyklės (?) kur galima pasitikrinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 21, 20:31)
blink.gif Nieko sau... Bet juk yra kontrolinės svarstyklės (?) kur galima pasitikrinti g.gif

Tai kad matosi iskart ant svarstykliu laisvi 26 gramai buvo po pastabos minusavo , bet kas pries tai pirko tas ir nuejo pries diena jei maximose apsilanko kaip jie deklaruoja 600 000 , apsverus kiekviena tegu po viena preke ant 10 gramu tai iseina 6 000 000 gramu , 6 000 kilogramu , 6 tonos kazko apsverto lotuliukas.gif lotuliukas.gif nemazi ane skaiciai , iveskim vidutine kg kaina ( svyruoja juk perkami produktai nuo 2 iki 90 lt ( riesutuose ) tegu vidutine verte buna perkamo 5 lt , tai 30 000 i diena lt uz nieka , i menesi 150 000, i metus 1.7 milijono patinka smile.gif ir tik 10 gramu ant zmogaus smile.gif Va taip milijonus ir daro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 22 lapkričio 2008 - 09:11
Ziurekit merginos kai perkat ka nors United colours of Benneton, nes pardaveja mane viena kart apgavo, parduodama preke nuemusi pries tai etikete (ka as pastebejau tik tuomet kai preke sugalvojau grazinti). Noredama grazinti neturejau tos etiketes ir ja atsisake priimti, nors etikete nuplesiau ne as!
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2008 11 17, 11:31)
Del to as viska ir krapstau is galo  lotuliukas.gif

aš taip pat.
na ne nuo galo bet imu antrą arba trečią prekę visada.
ir ne tik dėl galiojimo laiko.apčiupinėta,aplipinėta pirma visada būna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2008 11 22, 11:39)
Ziurekit merginos kai perkat ka nors United colours of Benneton, nes pardaveja mane viena kart apgavo, parduodama preke nuemusi pries tai etikete (ka as pastebejau tik tuomet kai preke sugalvojau grazinti). Noredama grazinti neturejau tos etiketes ir ja atsisake priimti, nors etikete nuplesiau ne as!

Man taip yra buvę dėvėtuose rūbuose, bet rimtoje parduotuvėje tai nepasitaikė.Bet čia nesąmonė doh.gif. Perkant, aišku, nekilo tokia mintis paklausti kodėl nuima etiketes nuo naujų rūbų?
Atsakyti
Man etikete norejo nuplesti Sportline nuo marskineliu, nes ten buvo ta juostele, kur cypia (nezinau, kaip tiksliai vadinasi, kur einant pro "vartus" cypia nesusimokejus). Pasakiau, kad marskineliu be etiketes neimsiu, nes ant jos prieziuros rekomendacijos. Tuo jos planai ir baigesi cool.gif
Atsakyti
o kiek buna bajeriu, kad uzdeta raudona etikete, nubraukta pvz. 9.99 ir parasyta 9.99 Lt. lotuliukas.gif beje atkreipiau demesi, kad pvz cipsus, kai kuria duona ir tt. mazom pakuotem apsimokiau pirkti. Kg kaina gaunasi mazesne mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau ar čia visai į temą bus šis straipsnis, bet nesugalvojau, kur daugiau įdėti g.gif
Užkrėstos salotos – pačių pirkėjų rūpestis
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2008 11 22, 15:45)
beje atkreipiau demesi, kad pvz cipsus, kai kuria duona ir tt. mazom pakuotem apsimokiau pirkti. Kg kaina gaunasi mazesne  mirksiukas.gif

Tą pastebėjau ir aš.
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2008 11 17, 10:31)
Del to as viska ir krapstau is galo  lotuliukas.gif

aš irgi daznai jau taip darau biggrin.gif nors per skubėjimą kartais vistiek apsigaunu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(renax @ 2008 11 21, 21:59)
Maxima istisai apsverineja sad.gif Net pikta jau anksciau po 10-12 gramu , dabar po cielus 28 tai ant 3 prekiu ir nemazai  lotuliukas.gif

bet čia galima matyt sveriant kokias salotas ar mėsą, o vaisiai ir darzovės sveriamos prie kasos. tai ten niekad nesuprasi nei kiek sveria ir dar turi nepamiršt pažėt ar teisingą kodą įrašė doh.gif ir tt. beprotybė....
buvau kelis saldainius nusipirkus, kaip kilogramą ....... cool.gif ai...
Atsakyti
Nusibodo PC su akcijom! Kur jus Maximoi matet halata gera kaip reklamoi, kaba baisus skudurai doh.gif ?! Rimi irgi kai reklamuoja kokia preke pigiau, retai kada rasi ja pirki, pardavejos i klausima apie ta preke reaguoja taip lyg jinai egzistuoja tik reklamoi blink.gif .
Atsakyti