Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Princese22 @ 2008 10 02, 21:36)
Sveikos mamytes smile.gif

Vis paskaitinejau ir dabar jau susigundziau parasyti..

Pries menesi praradau savo mazylius..nesiojau dvynukus..ir 13savaite dare abrazija..nes nebeplake sirdeles.
Depresuoju po truputeli bet stengiuosi atsigauti..

Ligoninej nerado priezasties o padare vaikiuku tyrumus irgi nieko nerado..
Padare AFS ir pasirodo teigiamas..

Lapkriti vaziuosi pas Abraiti..turiu siuntima..kad paskirtu gydyma..

Kol kas jauciuosi be jegu..plius kraujas po operaijos labai pablogejo..

Norejau pasitarti kaip jus gydetes ir kaip savo sveikata gerinote iki pastojimo?
Zinau kad reikes 3 men gerti aspirina o po to vaistukus leistis..

As jau siandien nusipirkau aspirino ir pagersiu nes sveikata l jau bloga o pas daktara dar toli tai paziuresiu gal pagerus aspirino geriau pasijausiu..

Po kiek jus laiko planavote mazylius?

Na jeigu jau nustatytas AFS gali pradeti gerti aspirina, planuoti leidzia po 3 men, bet gali suplanuoti ir anksciau. priklausomai ant kiek yra nukripimas nuo normos. jeigu daug tai geriau islaukti tuos 3 men, jeigu mazai, gali planuoti iskarto, bet... patariu atsigauti fiziskai ir moraliskai. jeigu kraujas blogas, reikia gerinti.

zinau toki turbo recepta, kuris siulomas po operaciju, chemiju ir kt.
1 stikline svieziu burokeliu sulciu
1 stikline svieziu morku sulciu
1 stikline medaus
1 stikline Alitos brendzio
1 stikline svieziu/saldytu spanguoliu sulciu
2 citrinu sulciu
viska sumaisyti, gerti po 1-2 valg saukstus 2-3 kartus per diena po valgio.
doze gali reguliuoti pati, svarbu, kad nors kazkiek tu gyvu vitaminu atsidurtu tavo organizme.

taip pat gerina krauja granatu sultys (parduodamas maximoje) arba granatu valgymas siaip, lasysa (tie patys omega 3 - naturaliame pavydale), avokadas po gabaliuka-kita per diena (nebutinai visa valgyti). Cesnakai (skystina krauja, antibakterinis). ivairios sviezios sultys ant tuscios geriau isisavina. alyvuogiu aliejus salotose. spanguoles trintos su vandeniu, galima su cukrum. medus nors po sauksta.

svarbu nepadauginti ir nuolat vartoti siuos produktus. pasiakrtok tyrima po menesio, anksciau neverta, kraujas atsinaujina per 30-40d. sulaukus menesiniu prasideda naujas laukimo etapas.

siaip gaila maziuku, bet tikrai gerai, kad ligonineje padre tuos tyrimus, mes cia dauguma juos pacios susiradom be gyd pagalbos. g.gif

sekmes ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
jei pas tave PRINCESE22 tyrimai yra padaryti vilniuje, tai A gali netikti ir jis nores pakartoti kaune, tai gal kad butu tikslesni tyrimu rezultatai palaukti ka pasakys A o tik tada gerti apsirina? kazkas panasaus buvo kazkuriai merginai, kad dare A tyrimus del AFS kai jau gere aspirina, bet nemanau kad tada buvo tikslus rezultatai g.gif
Atsakyti
sveikutes, sukuriau albuma prisijungimo duomenis parasiau i musu pasta, juodrastis 4u.gif
Atsakyti
Geru cia Karvute receptu prirase, reikes ir man pasinaudoti thumbup.gif

o aš va dvi juosteles pamačiau, aspiriną geriu,
Ir nuo praeito karto dar Duphastono turi, ir galvoju ar iš karto pradėt gert, ar nerizikuot? ... Pas gydytoją juk savaitgalį neskambinsiu dėl to doh.gif
Praeitą kartą, kai dar apie AFS nežinojom gydytoja sakė jei nepadės, tai nepakenks, bet kaip ten su tais hormonais - ar jie neskatina trombozės? juk kontraceptikai skatina, tik nežinau, kuris hormonas konkrečiai....
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 04, 10:04)
Geru cia Karvute receptu prirase, reikes ir man pasinaudoti  thumbup.gif

Ir nuo praeito karto dar Duphastono turi, ir galvoju ar iš karto pradėt gert, ar nerizikuot? ... Pas gydytoją juk savaitgalį neskambinsiu dėl to  doh.gif
Praeitą kartą, kai dar apie AFS nežinojom gydytoja sakė jei nepadės, tai nepakenks, bet kaip ten su tais hormonais - ar jie neskatina trombozės? juk kontraceptikai skatina, tik nežinau, kuris hormonas konkrečiai....

Oho, tai gal gerk dabar po 150 mg aspirino, nes trumpai geri, o kai pradesi leistis vaistus sumazink iki 100 mg Sekmes wub.gif
Del dufastono, jei netepa gal nereikia???? As tai paskambinciau gydytojai, kam rizikuoti del vaikucio, vien del to, kad nepatogu savaitgali gydytojai skambinti???? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 04 spalio 2008 - 09:31

Ir nuo praeito karto dar Duphastono turi, ir galvoju ar iš karto pradėt gert, ar nerizikuot? ... Pas gydytoją juk savaitgalį neskambinsiu dėl to  doh.gif

sveikinu pamacius dvi juosteles 4u.gif
o del duphastono, tai cia yra merginu kurios gere kad palaikytu nestuma, tame tarpe ir as, bet as geriau nuo 15 c. d. tai man nutraukti kazkaip baisoka buvo, tuolabiau kad prasidejo tepliojimai apie 6-7 sav, tai taip ir geriau iki 11 sav, kitos gere ilgiau ir nieko baisaus neatsitiko. manau , kad tau verta butu palaukti pirmadienio ir pasikonsultuoti, o del aspirino dozes didesnes tai nzn ar tokia gerciau, kiek tu laiko geri aspirina? koks tavo svoris? manau kad viena diena nieko nepaskeis ir palaukt pirmadienio, tada su gydytoja viska ir patarsit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 04 spalio 2008 - 09:36

bigsmile.gif kada pamatei? sveikinu!!! gal mes ka praleidome?
tu esi visiskai teisi, dufastonas dydina kresejima, ir be gyd zinios jo vartoti kaip ir nereiketu, nebent zinai, kad turi progesterono trukuma? ta reikejo istirti.
as ir keletas musu mergaiciu vartojo ir dufastona ir kitus hormoninius vaistu, nes buvo kraujavimas. kazkas nevartojo, tas pars abraitis keicia parodymus siuo klausimu. g.gif
ar zadi leistis vaistukus? gali nuo dabar pradeti, priklausomai, kiek nukripe nuo normos tavo tyrimai g.gif sorry neprisimenu. jeigu labai ir keli, tai pradek leistis dabar, jeigu tik vienas ir nedaug, tai gali palaukti iki 6 sav.
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 10 04, 10:29)
Oho, tai gal gerk dabar po 150 mg aspirino, nes trumpai geri, o kai pradesi leistis vaistus sumazink iki 100 mg Sekmes  wub.gif
Del dufastono, jei netepa gal nereikia???? As tai paskambinciau gydytojai, kam rizikuoti del vaikucio, vien del to, kad nepatogu savaitgali gydytojai skambinti????  doh.gif

aciu labai uz patarimus merginos!
pagersiu savaitgali po 150 aspirino, paskui varysiu pas R, kad pasakytu, kaip tiksliai daryt.
Pats R prigasdino, kad is pirmo karto nesigaus, sake pora menesiu gert aspirina, ir per ta laika jau ir planuotis... tai ir prisiplanavom... nors nerealiai dziaugiuosi, tikiuosi viskas sekmingai si karta bus.

Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 10 04, 10:44)
bigsmile.gif kada pamatei? sveikinu!!! gal mes ka praleidome?
tu esi visiskai teisi, dufastonas dydina kresejima, ir be gyd zinios jo vartoti kaip ir nereiketu, nebent zinai, kad turi progesterono trukuma? ta reikejo istirti.
as ir keletas musu mergaiciu vartojo ir dufastona ir kitus hormoninius vaistu, nes buvo kraujavimas. kazkas nevartojo, tas pars abraitis keicia parodymus siuo klausimu. g.gif
ar zadi leistis vaistukus? gali nuo dabar pradeti, priklausomai, kiek nukripe nuo normos tavo tyrimai g.gif sorry neprisimenu. jeigu labai ir keli, tai pradek leistis dabar, jeigu tik vienas ir nedaug, tai gali palaukti iki 6 sav.

tik vakar ir pamaciau... wub.gif
vienzo, isgyvensiu kazkaip ta savaitgali, dvi dienos manau vis tiek nieko nepakeis, man vis tiek dar tik pati pati pradzia - vakar tai skraidziau ant sparnu, dar apie nieka negalvojau, cia siandien nuo pat ryto mintys visokios doh.gif

mano tyrimai nera labai nukrype nuo normos kiek supratau, nes sake 2 menesius tik pries pastojima aspirina pagert, bet leidziamu sake irgi reikes, tai reikia eit ir viska aiskintis konkreciai jau dabar...
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 04, 10:46)
pagersiu savaitgali po 150 aspirino, paskui varysiu pas R, kad pasakytu, kaip tiksliai daryt.
Pats R prigasdino, kad is pirmo karto nesigaus, sake pora menesiu gert aspirina, ir per ta laika jau ir planuotis... tai ir prisiplanavom... nors nerealiai dziaugiuosi, tikiuosi viskas sekmingai si karta bus.

pvz man A pasake kad tris menesius pasisaugociau ir gerciau apsirina ir tik po to bandyti pastoti, matyt kad del to kad pakankamai suskystetu kraujas ir nekiltu persileidimo rizika, kad begeriant aspirina nereiktu daryti valymo. bent as taip supratau ji. gal tau kitaip, gal istikruju vertetu dabar iskart leistis vaistus ir nelaukti 6 sav, nzn. manau kad teks laukti gydytojo patarimo
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 04, 10:46)

a tikrai koks svoris? g.gif jeigu 50kg, tai gal perdaug bus, o jeigu 70, tai tikrai 150 pavartok.

as manau turi pavykti. kodel jis tau taip sake? gal tyrimai labai nukripe? duomet leiskis vaistukus iskarto, nors jis tam gali ir nepritarti, ale ne viska galime sakyti gyd. ane? mirksiukas.gif
siand sestadienis, manau jis dirba savo klinikoje.

laikom kumstukus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 04, 10:54)
tik vakar ir pamaciau...  wub.gif
vienzo, isgyvensiu kazkaip ta savaitgali, dvi dienos manau vis tiek nieko nepakeis, man vis tiek dar tik pati pati pradzia - vakar tai skraidziau ant sparnu, dar apie nieka negalvojau, cia siandien nuo pat ryto mintys visokios doh.gif

mano tyrimai nera labai nukrype nuo normos kiek supratau, nes sake 2 menesius tik pries pastojima aspirina pagert, bet leidziamu sake irgi reikes, tai reikia eit ir viska aiskintis konkreciai jau dabar...

tegul Rola nepyksta. 4u.gif jai begeriant aspirina kelis menesius is eiles vistiek nesivyste. kai pradejo kita karta leisti vaistukus nuo pirmos NT II dienos, viskas klojosi gerai. taip kad jeigu mazas aspirino stazas, gal tikrai reiketu jau leistis? g.gif
kazi ar gyd dabar ka beismastytu? galvosukis gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 10 04, 11:02)
a tikrai koks svoris? g.gif jeigu 50kg, tai gal perdaug bus, o jeigu 70, tai tikrai 150 pavartok.

as manau turi pavykti. kodel jis tau taip sake? gal tyrimai labai nukripe? duomet leiskis vaistukus iskarto, nors jis tam gali ir nepritarti, ale ne viska galime sakyti gyd. ane? mirksiukas.gif

kazi ar gyd dabar ka beismastytu? galvosukis gaunasi g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti

Nuosirdziausi sveikinimai! thumbup.gif

Skambink i mobilu ir vsio mirksiukas.gif

Man R.liepe gert dufastona,klausiau gal geriau pasidaryt progesterono tyr.,o jis kazkodel pasake"o kam",sako"nieko jis nerodys"-tai pradejau gert.O paskui kai nuvaziavau pas ji-sako"gali ir negert to dufastono" blink.gif ,sako"gali nutraukt bet kada",bet kadangi buvau skaicius,kad negalima staiga nutraukt-tai ir toliau geriau,kitas gyd.liepe net iki16sav.gert-tai ir geriau,bijojau nutraukt,nes pilva pamaudendavo.

Tavo tyr.nedaug virsija norma,manau ramiai gerk aspirina,po 100mg ir lauk pakol prades plakt sirdute,t.y.pas R.lankykis ir lauk kol echoskopu pamatys.
Cia musu daug ir patarimai skirtingi blush2.gif

Ai,skambink tu tam R.i mobilu ir vsio.Nesupyks tikrai mirksiukas.gif ,nebent jei uzsiemes-tai nekels.O dirba jis ir savaitgaliais.Ramiau tau bus ax.gif
Atsakyti