QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 20, 21:54)
aš va pas reumatologę ėjau, galvojau ką padoresnio pakomentuos,, bet ji iš savo pusės ptvirtino, kad AFS, yra, patikrino dėl kitų susijusių susirgimų, o nėštumo metu sakė, ginekologai turi savo schemas ir reikai jų laikytis. o ji daugiau negalinti pakomentuot... tai va
Pas kokia buvai?Santariskese?
QUOTE(Artemidė @ 2008 10 20, 23:19)
O tu nenori Trakuose? Ten priežiūra labai gera, tokios niekur kitur Vilniuje nerasi, na nebent BAK'e, bet kam pinigus mėtyti.
Na,kad nelabai ten noriu.Jei butume vieni-tai taip.Bet dabar nezinia kada tas gimdymas prasides,reiks derint kur sunu palikt.Zodziu,Vilniuj butu lengviau.
O priedo turiu nuojauta,kad kai man reiks gimdyt-tai R.dirbs BAK-e ir pas mane tikrai nevaziuos.MB net nesigincijo,nes mano nuojautos 100%pasitvirtina
QUOTE(zose123 @ 2008 10 21, 11:57)
ar jis butinai turi buti rytinis?
gal ir man reikia privaciai nesti, kaip as nesusiprotejau?
Man visos gines sakydavo,kad butinai rytinis,ir dar reikia,kad sisiojant pakliutu skirtingos slapimo ciurksles(jei sisioji tiesiai i indeli-tai pakisi kokius3sykius),na zodziu,kad nebutu vien pirmi lasai ar paskutiniai
Bet tai jei eini neprivaciai-tai vistiek visur privalo kiekviena menesi daryt slapimo tyrima.Kas cia per nesamones?

Privalo.Reiks uzklaust gruodinukiu ar nors vienai nedaro kiekviena menesi.O privaciai tai tuo labiau.
QUOTE(zose123 @ 2008 10 21, 12:40)
o as dabar lankausi klinikose, cia kita tvarka, manau kad be gyd lapelio nieks tyrimu nepriimtu
Na,bet kodel neima,kodel nedaro
Papildyta:
QUOTE(Aba @ 2008 10 21, 14:41)
Sveikutes! Nu as ir toliau kankinuos

Praeita visa sav ir vel gulejau ligoninej.. Vel skausmai pilvo buvo.. o dar persalus buvau, tai antibiotikus gert privalomai turejau... O dabar jau namie, bet ir vel grieztas gulimas rezimas, tai prie kompo negaliu sedet.. del to mazai ir rasau (tikriausiai ir ateity mazai rasysiu...) ir skaitau tik akim permesdama...
Zodziu, tikiu, kad viskas bus gerai, bet turiu gyvent kaip kiausinis...
Sekmiuko visoms!

Saugokit savo mazylius pilvukuose
Laikykis!

Saugok save ir maziuka!
O kokio pobudzio tie skausmai?O ka gydytojai sako?Gal pvz.kaklelis sutrumpejes,suminkstejes?Ar gimda spazmuoja?Ar cia jau kaip saremiai prasideda?Man paciai vis skauda pilva,bet net nezinau kodel

,kazkada liepe gult i ligonine,bet kadangi MB nebuvo,o as neturejau kur palikt vaiko-tai ir neguliau,tiesiog namuose stengiausi pagulet,tada praejo,bet paskui ir vel uzeidavo,kaklelis nebuvo sutrumpejes,tik gimda spazmuota-tai vis galvoju ka butu ligoninej skyre
O ka tau ligoninej skiria?Gal kokias lasalines,magni?
Sekmes!