Įkraunama...
Įkraunama...

Kadangi nesimiega...

QUOTE(odi_ @ 2008 11 17, 15:04)
notworthy.gif aciu aciu

ner uz ka dekoti toki zygdarbi atlikai as manau kad man ne kas butu kazin ar susitvarkyciau g.gif
Atsakyti
pasaka, ne gimdymas thumbup.gif
kad man taip bigsmile.gif

Sveikinu!!!
Atsakyti
QUOTE(Arielle @ 2008 11 18, 15:05)
pasaka, ne gimdymas  thumbup.gif
kad man taip  bigsmile.gif

Gimdyma gali uzprogramuoti siek tiek, sakyk sau, bus lengvas, neilgas ir dar, koks tik pageidauji, kai tai sau nuolat kartosi, taip ir bus ir vaikiukui savo taip pat pasakyk, kad labai taves nekankintu, su vaikiukais pilvelyje butinai reikia tartis ir jie klauso smile.gif
Atsakyti
Nu bet čia ir greitumas, pirst pokšt ir vaikutis jau gimes bigsmile.gif Malonu ir džiugu skaityti, smagu, kad yra tokių drąsių mamų 4u.gif Stiprybės, kantrybės ir aukit didučiai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(odi_ @ 2008 11 18, 15:32)
Gimdyma gali uzprogramuoti siek tiek, sakyk sau, bus lengvas, neilgas ir dar, koks tik pageidauji, kai tai sau nuolat kartosi, taip ir bus ir vaikiukui savo taip pat pasakyk, kad labai taves nekankintu, su vaikiukais pilvelyje butinai reikia tartis ir jie klauso smile.gif

Va va, ir aš visą nėštumą galvojau, kad man gimdymas bus gražus, tarsi stebūklas, be jokių ypatingu skausmų. Na skausmai buvo, bet pakenčiami, o pats gimdymas - pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(odi_ @ 2008 09 18, 23:25)

Ačiū visiems, kurie padėjo ir išmokė nebijoti bei pasitikėti savo kaip moters instinktais ir nuojauta.

jėtus,kaip greitai ir ramiai viskas wub.gif sveikinu 4u.gif neseniai ir Jonavoje buvo toks atvejis, bet gimdyvę visgi vyras atvežė į gimdymo namus jau su namie gimusiu naujagimiu.. laimingos tokios mamos.. be vargo,greitai.. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(odi_ @ 2008 10 29, 16:16)
pirmas standartiskai ligoninej, laseline, tai matyt skatino, kirpo, tai po to valanda su narkoze siuvo. Jei buciau atlankiusi tokius nesciuju kursus pries pirmaji gimdyma, tai visai kitaip buciau gimdziusi, tikrai buciau neleidusi jokiu laseliniu statyt ir kirpti, viso to nereikejo, tik daktaram atrodo, kad jie tipo padeda moteriai, bet jie kaip tik sugadina... Ir man gulima padetis netiko, stumti vaika gulint yra ne man doh.gif truko apie 12 valandu

kaip įdomu g.gif bet tikrai,jei gydytojai daug ką leistų pačiai moteriai, tai būtų lengviau.. norėčiau gimdymo su pribuvėja namie wub.gif
Atsakyti
Fantastiška istorija... Bet pati nelabai norėčiau namuose gimdyti... Sveikinu - tu šaunuolė... 4u.gif
Atsakyti
na ir saunuole mama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilija2 @ 2008 11 18, 17:09)
Fantastiška istorija... Bet pati nelabai norėčiau namuose gimdyti... Sveikinu - tu šaunuolė...  4u.gif

kai ivertini, kad tavo vaikui geriau yra gimti namie, nes jam niekas nevalo nosies, netraukia jokiu gleiviu, neniurgdo, netampo jo, neziuri jo visu refleksu, kuriuos labai nori patikrinti ligoninej
Atsakyti
Stulbinanti istorija. Nuostabu, kad net žodžių trūksta... Ačiū, kad pasidalinote ja su mumis. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2008 11 18, 21:20)
Stulbinanti istorija. Nuostabu, kad net žodžių trūksta... Ačiū, kad pasidalinote ja su mumis. aciuks.gif

nemaniau, kad tiek palaikanciu nuomoniu sulauksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2008 11 18, 21:20)

ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edita-edita @ 2008 11 17, 22:52)
ner uz ka dekoti toki zygdarbi atlikai as manau kad man ne kas butu kazin ar susitvarkyciau g.gif

na koks cia zygdarbis blush2.gif
Atsakyti