QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 26, 09:23)
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 09 24, 22:20)
gal galit pasakyt, ar galima siuvinet megzta drabuzi?
kokiu budu? gal turit kuri schemu.... 
Esu siuvinėjusi - galima tai daryti 2 būdais:
"į akį" - kai siuvinėjimas atrodo kaip išmegstas (siuvinėjamais siųlais "apkabini" išmegstą akį)
kryželiu - įsivaizduoji, kad išmegsta akis yra langelis ir siuvinėji kryželiu.
Kažkada esu dirbusi 'Tulpėje", tai siuvinėjom liemenes į užsienį - piešinys buvo per visą liemenį, dalis piešinio 'į akį", dalis kryžėliu ir dar reikėdavo kabliuku nunerti tokius spurgelius ir juos prisiūti. Gražiai žiūrėjosi. Jei gražiai tempi siūlą, tai mezginys nė kiek nesusitraukia. Geriausiai atrodo, kai mezginys yra tvirtas, sakykim ant moheros siuvinėjimą siunkiai įsivaizduoju.
Vaikams esu siuvinėjusi liemenes, megstukus. Pasirenki nedidelį piešinuką - gali būti mezgimo raštas-fragmentas arba siuvinėjimo piešinys ir viską darai lyg siuvinėtum ant medžiagos, tik patarimas - nereikia imtis labai daug spalvų - ir sudėtinga, ir rezultatas gali būti ne toks kokio tikėjaisi. Geriausia 3-4 spalvų.
QUOTE(etaeta @ 2008 09 25, 22:08)
ena sau, koks fainas daiktas
QUOTE(Reska @ 2008 09 26, 08:34)
Čia tai grooožis
Sveikutes,
Truputi pasakyti noreciau kas liecia paveikslus su raidem - o galima kritikos
na neziauriai
Zodziu, as tas raideles tikrai perreminciau, mano manymu, juodas remas visai ne
pasportas ryskesnis ir vienodo plocio tiek virsui tiek sonuose - kazkaip nesiziuri
- tai tiek
o seip ideja
Kaip noreciau, kad kokia parduotuve atidarytu pas mus
dabar nei siulu DMC nei medzegytes, medzegyte tik paprasta siuvinejimo, o siulai tai po 1lt - moline arijadna
ir viskas
Dar klausimelis, o tos piramines ne ant plastikines kanvos kartais?Man atrodo pagaminimas butu labai lengvas tokiu atveju
Truputi pasakyti noreciau kas liecia paveikslus su raidem - o galima kritikos
Zodziu, as tas raideles tikrai perreminciau, mano manymu, juodas remas visai ne
Kaip noreciau, kad kokia parduotuve atidarytu pas mus
Dar klausimelis, o tos piramines ne ant plastikines kanvos kartais?Man atrodo pagaminimas butu labai lengvas tokiu atveju
QUOTE(Rne @ 2008 09 26, 11:42)
Man ir atrodo, kad išsiuvinėjus ant plastikinės būtų paprasta tokią piraminę padaryti... QUOTE(etaeta @ 2008 09 25, 23:08)
Kaip grazu
QUOTE(Rne @ 2008 09 26, 11:42)
Grubus vaizdas bus ant plastikines kanvos
QUOTE(etaeta @ 2008 09 26, 10:58)
Ten, manau, ant lino siuvineta ir galbut koks plonas paralono sluoksnis detas.
Panasi piramide, tik kaledine
http://claudiaxstitc...e-22375547.html
Tik įdomu, kaip ta mežesnioji piramidė pristvirtina? Ar ji priklijuojama ar prisiuvama?
Ir kaip tas užsegimas viršuje? kiek įžiūriu, tai ten praverti tie siūliukai pro sagos skylutes... Tai gaunasi, kad kiekvieną kartą tenka išimt iš tos sagos ir paskui vėl tuos galiukus sukišinėt į sagos skylutes?
Daug vargo manau būtų kiekvieną kartą taikyti į tas skylutes...
QUOTE(babyface @ 2008 09 26, 12:44)
Tik įdomu, kaip ta mežesnioji piramidė pristvirtina? Ar ji priklijuojama ar prisiuvama?
Ir kaip tas užsegimas viršuje? kiek įžiūriu, tai ten praverti tie siūliukai pro sagos skylutes... Tai gaunasi, kad kiekvieną kartą tenka išimt iš tos sagos ir paskui vėl tuos galiukus sukišinėt į sagos skylutes?
Virsuje galima tvirtinti juosteles ir suristi kaspineliu
QUOTE(babyface @ 2008 09 26, 11:44)
As prisiuciau.
Del taikymo - priklauso nuo sagutes skylutes dydzio ir virvutes galo. Jei jis, pvz, aplydytas ir sukietejes, tai, manau, ne taip ir sudetinga iverti.