Įkraunama...
Įkraunama...

KTU EVF ekonomika-vadyba

Sveikos,

Labai labai reikia jūsų pagalbos. Rašau magistrinį darbą ir reikia konspektų, paskaitų medžiagos ar darbų pavyzdžių, kad būtų maždaug tokiom temom - Matematinis modeliavimas arba ekonominė analizė. Būčiau širdingai dėkinga jei pasidalintumėte el.paštu simona.paulauskiene@gmail.com. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal zinote kokie klausimai buna, per visuotines kokybes egzamina. Testas ar atviri klausimai ir ar labai sunkus.
Atsakyti
Gal kas turit tarptautines prekybos uzdavinius issprestus???? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2010 01 04, 19:16)
tai čia jau tipo geriau paruoštukę turėti iš karto? Ar nuo skaidrių pavyks nusipiškint?  ax.gif

nu nuo skaidriu tai tikrai ne,spera geriau,bent pernai mums is pradziu stovejo prieki,tai galas nusirasinejo,paskui atsistojo i gala tai priekis nusirasienjo,akivaizdziai nusirasyti tai neleidzia,o ka pagauna ta isvaro iskart,nors kas norejo tas nusirase,as kuriuos mokejau parasiau,kuriu truko- nusirasiau biggrin.gif man atrodo as tau esu siuntus praeitu metu klausimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2010 01 05, 16:20)
nu nuo skaidriu tai tikrai ne,spera geriau,bent pernai mums is pradziu stovejo prieki,tai galas nusirasinejo,paskui atsistojo i gala tai priekis nusirasienjo,akivaizdziai nusirasyti tai neleidzia,o ka pagauna ta isvaro iskart,nors kas norejo tas nusirase,as kuriuos mokejau parasiau,kuriu truko- nusirasiau  biggrin.gif man atrodo as tau esu siuntus praeitu metu klausimus  g.gif

Aišku - špera jau ruošiu blush2.gif . o klausimus aš tik kolio turėjau, egzo schmoll.gif . Jei turi permesk 4u.gif
Atsakyti
mergaites,permeskit ir man prasau egzo klausimukus. 4u.gif didelis aciu is anksto

anzela@mail.lt
Papildyta:
QUOTE(SAMANTA_ @ 2010 01 05, 18:57)
mergaites,permeskit ir man prasau egzo klausimukus. 4u.gif didelis aciu is anksto

anzela@mail.lt

jei galite ir kolio butu neblogai
Atsakyti
Sveikutes!! Ir man jei galima ekonometrikos kolio bei egzo klausymu blush2.gif
violytegj@yahoo.co.uk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violytegj: 05 sausio 2010 - 19:07
Labas vakaras< smile.gif as cia gal izuliai bet nesiseka man su ekonometrikos laborais 2 diena darau neta padariau poto programa uzluzo dabar lyg ir padariau beveik bet nesigauna vistiek sad.gif gal kas padet gali , gal kaip nors susitart galimetu biggrin.gif mrozmanas@gmail.com
Atsakyti
Laba vakara, gal kas žinote emerald duomenų bazes prisijungimo duomenis? turėjau užsirašius, pamečiau, dabar niekur neberandu, o straipsnių verkiant reikia doh.gif
Atsakyti
ačiū, gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violytegj @ 2010 01 05, 21:06)
Sveikutes!! Ir man jei galima ekonometrikos kolio bei egzo klausymu  blush2.gif
violytegj@yahoo.co.uk

Sveikutes merginos, jei galit permeskit ir man ekonometrikos egzo klausimus.... Labai prasau. reginute321@yahoo.com
Turiu ir kitokiu speru jei reikes kreipkites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(persalusyte @ 2010 01 05, 22:39)
Sveikutes merginos, jei galit permeskit ir man ekonometrikos egzo klausimus.... Labai prasau. reginute321@yahoo.com
Turiu ir kitokiu speru jei reikes kreipkites smile.gif

gal ir man kas galetu permesti ekonometrikos egzo klausimus? 4u.gif princese@list.ru
Atsakyti