Įkraunama...
Įkraunama...

KTU EVF ekonomika-vadyba

[quote=SAMANTA_,2010 01 18, 20:54]
o va del apskaitos nesuprantu.cia apskaitos pagrindai?nes mes juos dabar turejom, ar cia dar kazkokie? g.gif
[/quote]
taip,apskaitos pagrindai.matomai kas metai keiciasi moduliai
[/quote]
na ji truputi patampe nervus, bet galiausiai nerealiai pradziugino:)))mums pas mykolaitiene buvo..vertinimo sistema neaiski pas ja, pagal nuotaika kazkokia g.gif bet galiausiai labai nudziugino, tai as ja likau patenkinta:)))
Papildyta:
QUOTE(ERVInga @ 2010 01 18, 20:56)
1.Ten rekomenduojama su Explore naršykle lįsti.... Nu matysi, nes ten ir visi tavo pažymiai surašyti mirksiukas.gif
2. Jau turėjot apskaitą mirksiukas.gif . Sakau, kad dabar sumaišyta viskas...

as gal ka su slaptazodziu primaklinus sakau, akd neleidzia, nes anksciau tai ieidavau.o dabar kai reikejo nebe.na bet tikiuosi sutvarkys.
Atsakyti
[quote=Gabii__,2010 01 18, 22:57]
taip,apskaitos pagrindai.matomai kas metai keiciasi moduliai
[/quote]
na ji truputi patampe nervus, bet galiausiai nerealiai pradziugino:)))mums pas mykolaitiene buvo..vertinimo sistema neaiski pas ja, pagal nuotaika kazkokia g.gif bet galiausiai labai nudziugino, tai as ja likau patenkinta:)))
[/quote]

mums ir buvo pas Mykolaitiene.siaip ji super destytoja thumbup.gif
Atsakyti
nu ji tokia super, miela labai, besisypsanti, bet ir sukta sakyciau:)))
na bet kai sekmingai issilaikai ir palyginus neistampo nervu, tai isgaruoja viskas kas buvo bloga:)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2010 01 18, 22:34)
as ekonomiste.vat ir nezinau kokie cia tie dalykai dar laukia:))))
sis semestras palyginus buvo laaaaaaabai lengvas...galvoju, kad teks atsigriebti pavasari doh.gif
aciu zu sias dvi pavardes..smile.gif))reikes paziuret kai imes jau tvarkarasti ar teks garbe su jais susipazinti biggrin.gif

Simanavičienė tai dar "perliukas" palyginus su Vaitkevičium, man tai liko vienas prisiminimas apie jį- susireikšminęs, o galiausiai kai visiems ištampė nervus, pasirašė, kaip reikia, streso pavasariui tikrai buvom gavę nemažai, bent jau aš tikrai nesu labai jau puikiai besimokanti, tai kentėjau iki paskutinių jo pasityčiojmų, reika lankyti būtianai jo laboru konsultacijas ir atidžaiai sekti reikalavimus, žinok iš kitų metų niekas netiks, nes jis ten turi savo metodika kaip per pora valandų visus laborus patikrinti ir pasako ar pats darei ar ne. Tai tokie kad mano patarimai............
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2010 01 18, 21:23)
Parašyk kokie dalykai laukia, nes ne viskas tas pats kas mums. Tiesa vadybaar ekonomika pas pačia? g.gif
O mus tai ypatingai džiugino šie dalykai : Tarptautinio verslo ekonomika ir vadyba pas gerbiamą Simonavičienę  doh.gif , bei ekonominė statistika ypatingai laborai pas tai pat "labai gerbiamą" Vaitkevičių doh.gif (duok Dieve daugiau jų nesusitikti)  ph34r.gif

Na jau šitas, tai tiek nervų suvalgė per pusmetį, kad baisu doh.gif Varėm visi išsijuosę, siaubas kažkoks doh.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2010 01 18, 21:34)
as ekonomiste.vat ir nezinau kokie cia tie dalykai dar laukia:))))
sis semestras palyginus buvo laaaaaaabai lengvas...galvoju, kad teks atsigriebti pavasari doh.gif
aciu zu sias dvi pavardes..smile.gif))reikes paziuret kai imes jau tvarkarasti ar teks garbe su jais susipazinti biggrin.gif

Lengvas? Jetus kaip tau gerai bigsmile.gif Aš baigiu kryžiaus kelius nueiti, o rezultatai vis nuvilia ir nuvilia verysad.gif

QUOTE(SAMANTA_ @ 2010 01 18, 21:44)
na jei niekas nesikeis,tai manau turesit "garbes" susipazinti su statistika,nervus neblogai daug kam patampe
dar pramones organizacija-kursinis darbas,bus ka veikti
apskaita-nera sunku,bet bus ir darbelio
na musu finansiste prapuolus  verysad.gif ,neatsako i laiskus verysad.gif

Man apskaita buvo įdomu ir bene lengviausia šį pusmetį wub.gif Įdomu, kiek gavau šiandien iš egzo g.gif
Atsakyti
Priimsiu medziagos, jei kas turi is siu dalyku 4u.gif
Verslo įmonių apskaita
Marketingas
Darbo ekonomika
Visuotinės kokybės ekonomika
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2010 01 18, 23:03)
Priimsiu medziagos, jei kas turi is siu dalyku 4u.gif
  Verslo įmonių apskaita           
  Marketingas       
  Darbo ekonomika         
  Visuotinės kokybės ekonomika

Kokia dėstytoja darbo ekonomikos?
Atsakyti
QUOTE(flooding @ 2010 01 18, 22:16)
Kokia dėstytoja darbo ekonomikos?

doc. V. Kumpikaitė
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2010 01 18, 22:31)
doc. V. Kumpikaitė

abejojiu biggrin.gif destytojai buna surasyti tik tvarkarasciuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mereka @ 2010 01 18, 21:44)
Simanavičienė tai dar "perliukas" palyginus su Vaitkevičium, man tai liko vienas prisiminimas apie jį- susireikšminęs, o galiausiai kai visiems ištampė nervus, pasirašė, kaip reikia, streso pavasariui tikrai buvom gavę nemažai, bent jau aš tikrai nesu labai jau puikiai besimokanti, tai kentėjau iki paskutinių jo pasityčiojmų, reika lankyti būtianai jo laboru konsultacijas ir atidžaiai sekti reikalavimus, žinok iš kitų metų niekas netiks, nes jis ten turi savo metodika kaip per pora valandų visus laborus patikrinti ir pasako ar pats darei ar ne. Tai tokie kad mano patarimai............

aciuuu:)ot butu smagu jei jo nebutu siemet rolleyes.gif
QUOTE(flooding @ 2010 01 18, 22:02)
Na jau šitas, tai tiek nervų suvalgė per pusmetį, kad baisu  doh.gif  Varėm visi išsijuosę, siaubas kažkoks  doh.gif
Lengvas? Jetus kaip tau gerai  bigsmile.gif  Aš baigiu kryžiaus kelius nueiti, o rezultatai vis nuvilia ir nuvilia  verysad.gif
Man apskaita buvo įdomu ir bene lengviausia šį pusmetį  wub.gif  Įdomu, kiek gavau šiandien iš egzo  g.gif

aha labai nesunkus.nors as kazkaip labai si pusmeti i viska ziurejau gal kityaip.o tu 2 kurse?apskaitos rezultatas tai nustebino..sake rezultatai bus rpasti, bet pasirodo net labai neblogi daugumos.
Atsakyti

g.gif g.gif manau kad bus, nes vyrukas dar jaunas ir beje tituluotas , berods docentas, tai tik dirbti ir dirbti.......... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mereka @ 2010 01 19, 08:46)
g.gif  g.gif manau kad bus, nes vyrukas dar jaunas ir beje tituluotas , berods docentas, tai tik dirbti ir dirbti.......... doh.gif  doh.gif

QUOTE(mereka @ 2010 01 19, 08:46)
g.gif  g.gif manau kad bus, nes vyrukas dar jaunas ir beje tituluotas , berods docentas, tai tik dirbti ir dirbti.......... doh.gif  doh.gif

Sigitas VAITKEVIČIUS
Kauno technologijos universiteto Ekonomikos ir vadybos fakulteto Vadybos katedros socialinių (vadybos ir administravimo) mokslų daktaras, docentas; el. paštas sigitas.vaitkevicius@ktu.lt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti