Įkraunama...
Įkraunama...

KTU EVF ekonomika-vadyba

QUOTE(mereka @ 2009 11 24, 21:06)
gal kas galite trumpai paaiškinti, ekonometrikos laborus:  daug reikia aprašinėti, ar pakaks padaryti lenteles pagal laborų knygos reikalavimus

Na manau šiek tiek reikia aprašyt, kodėl darai vieną ar kitą veiksmą.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2009 11 24, 21:17)
Na manau šiek tiek reikia aprašyt, kodėl darai vieną ar kitą veiksmą....  mirksiukas.gif

as dariau pagal knygą laborų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2009 11 24, 22:06)
gal ir nieko, ale ko tai į konsultaciją kviečia doh.gif Nu vis į kokias istorijas papuolu unsure.gif

sveikutė, gal labai gerai gavai, kad pasikonsultuoti kviečia? Na, ta prasme, kad per gerai jos akimis žiūrint g.gif
Šiaip tai ir aš džiaugiuosi personalo kolio balais, tik dėl darbo neramu. O gal tave ERVInga dėl namų darbo kviečiasi?
O jau ekonometrikos tai baigia nervus ištampyti mad.gif kam žadėt, jei nesugebi padaryt, ane?
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2009 11 22, 00:29)
Tiesa merginos, gal galit padelbiti su makro namu darbais? Gal kas turit pavizduku kaip ten skaiciuoti Solou metudu?
Jei kas ka turit panasia tema labai lauksiu :
Kriste2126@one.lt notworthy.gif

man irgi man irgi bigsmile.gif nesiseka šitas uždavinys doh.gif jei kas turit siųskit į vaidamatas@gmail.com

ir dar su ekonometrika užstrigau, bet tokioj juokingoj vietoj, kad nei verkt nei juoktis unsure.gif
žodžiu darau PTR modelių įverčių apskaičiavimą, bandau abiem būdais, nei vienas nesigauna.
1būdu darau Object/ New Objekt... ir nieko nesigauna, net reakcijos jokios doh.gif
2 būdu darau Eviews lange įrašau lygtį equation ptr.ls y=c(1)+c(2)*x1. irgi nieko schmoll.gif
ką blogai darau? g.gif auditorijoj viskas gavosi gerai, o dabar bandau namie daryt- nesigauna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2009 11 24, 22:26)
sveikutė, gal labai gerai gavai, kad pasikonsultuoti kviečia? Na, ta prasme, kad per gerai jos akimis žiūrint g.gif
Šiaip tai ir aš džiaugiuosi personalo kolio balais, tik dėl darbo neramu. O gal tave ERVInga dėl namų darbo kviečiasi?
O jau ekonometrikos tai baigia nervus ištampyti mad.gif kam žadėt, jei nesugebi padaryt, ane?

Na išsiaiškinau - viskas čia dėl uždavinio sąlygos - kuri buvo neteisinga, dėl to ir nori kad atvažiuotume į konsultacijas perspręsti, bet aš pasakiau kad mane tenkina taip kaip yra, nejaugi dabar varysi į tą konsultaciją doh.gif . Tiesa ji dar sakė pagalvos, kad gal šeštadienį duot paspręst, arba dar pažiūrės kaip namų darbas padarytas.....Nu svarbu, kad nereikia važiuot karsta.gif Nors šiaip iš dalies užknisa, kad ta sąlyga bloga buvo.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2009 11 25, 15:38)
Na išsiaiškinau - viskas čia dėl uždavinio sąlygos - kuri buvo neteisinga, dėl to ir nori kad atvažiuotume į konsultacijas perspręsti, bet aš pasakiau kad mane tenkina taip kaip yra, nejaugi dabar varysi į tą konsultaciją doh.gif . Tiesa ji dar sakė pagalvos, kad gal šeštadienį duot paspręst, arba dar pažiūrės kaip namų darbas padarytas.....Nu svarbu, kad nereikia važiuot karsta.gif Nors šiaip iš dalies užknisa, kad ta sąlyga bloga buvo.... unsure.gif

Nu žinai, dar negana to, kad jos sąlyga bloga duota buvo, tai dar ir specialiai atvažiuoti pas ją turi doh.gif tada tegu pakelia balą už tai-juk jos klaida buvo. Bet svarbiausia, kad važiuot nereiks.
Ekonomistės, kai darėt laborus auditorijoj, ar darėt savuose kompuose? Ir ar reikia jau tuos duomenis būt susivedus į exelį, ar jau persikėlus į eviews?
Atsakyti
Jau ekonometrikos rezultatai yra cool.gif . Praslydom šį kartą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2009 11 25, 20:48)
Nu žinai, dar negana to, kad jos sąlyga bloga duota buvo, tai dar ir specialiai atvažiuoti pas ją turi doh.gif tada tegu pakelia balą už tai-juk jos klaida buvo. Bet svarbiausia, kad važiuot nereiks.
Ekonomistės, kai darėt laborus auditorijoj, ar darėt savuose kompuose? Ir ar reikia jau tuos duomenis būt susivedus į exelį, ar jau persikėlus į eviews?

kas negavo kompu,dirbo su savais,o duomenys musu jau duoti exel faile.zodziu atvyksti ir dirbi,kas neaisku paaiskina,bet nebutinai supranti ka paaiskina...zodziu sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
gal kuri zinote patikima zmogu, kuris kursinius raso ir nedingsta blush2.gif
Atsakyti
[quote=ERVInga,2009 11 25, 22:53]
doh.gif Taip ilgai laukti, kad net džiaugtis neina, bet svarbu praslysta, tik neaišku kiek dar reikės pas ją atsiskaitymų, laborai, namų darbas ir dar vienas kolis tai taip, bet dar kažka kalbėjo apie gruodžio mėnesio laborų gynimą visiems raštu, na kažkas iš fantastikos, bet manau paistalionės gali virsti "kūnu"

Sos iš ankstesnių kursų parašykite, kaip tolimesni atsiskaitymai ir kiek jų tikėtis, nes pagal rez. lentelę matyti, kad skolų įpaišyta nemenkai g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginara @ 2009 11 25, 21:59)
gal kuri zinote patikima zmogu, kuris kursinius raso ir nedingsta  blush2.gif

Kokia sritis blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2009 11 25, 21:53)

O musu dar nera verysad.gif
Atsakyti