O gal vyra vertetu istirti

QUOTE (Kolibriukė @ 2004 07 22, 06:01) |
Ima pyktis mane..... Kraujavimas tesiasi, BT 36,6, nors miezeniene pagal echoskopija teigia, kad ovuliacija ivyko...menesiniu ciklo diena 13. nu nors tu garsiai rek...Sestadieni reikalausiu, kad hormonus padarytu. Negali gi ta gimdos gleivine tokia nestabili del to uzdegimo makstyje buti... ![]() Bijau, oi kaip as bijau ![]() |
QUOTE (Kolibriukė @ 2004 07 22, 09:21) |
Nu kur cia velnia nebijosi.... Vakar uztikrino, kad ovuliacija ivykusi, kad viskas oki, kad gyvenk is zvenk, kai uzdegimuka issigydysi. siandien pakraujavimas ne tik kad sustiprejo, bet ir visai i menesines pasidare panasus. Tai arba as cia kazkokia "kreiva" arba miezeniene nieko neismano, arba situacija dviprasmiska atrode....nu ka as zinau. Dabar nezinau, ar cia man laukt sestadienio ir eiti kaip tariausi, ar bandyt eiti pasiskambinus siandien, kad per nauja paziuretu ![]() Pikta man ir viskas ![]() |
QUOTE (Kolibriukė @ 2004 07 22, 09:21) |
Nu kur cia velnia nebijosi.... Vakar uztikrino, kad ovuliacija ivykusi, kad viskas oki, kad gyvenk is zvenk, kai uzdegimuka issigydysi. siandien pakraujavimas ne tik kad sustiprejo, bet ir visai i menesines pasidare panasus. Tai arba as cia kazkokia "kreiva" arba miezeniene nieko neismano, arba situacija dviprasmiska atrode....nu ka as zinau. Dabar nezinau, ar cia man laukt sestadienio ir eiti kaip tariausi, ar bandyt eiti pasiskambinus siandien, kad per nauja paziuretu ![]() Pikta man ir viskas ![]() |
QUOTE (JustaZ @ 2004 07 27, 09:36) |
Sveikutes, stai ir baigesi mano katino dienos, prasidejo darbai. Noriu pataisyti savo nuomone apie gerbiama D.Visockiene is Vaisingumo klinikos. Tai stai, esu dabar po inseminacijos 10 diena su didziausiu pilvu, kuri dar priedo skauda, kad net atsisesti sunku. Vakar mano ginekologe, kai pamate, kas pas mane pilve dedasi, vos nenugriuvo - pilvas pilnas didziuliu cistu, kurios, kaip ji sake, gali bet kada susprogti, o tada - vidinis kraujavimas, operacijos ir t.t. Pasirodo gerbiama D.Visockiene mane priskatino Serophenu, dar prikimso estrogeno, bet visiskai pamirso po inseminacijos skirti progesterona (Dufastona), kuris padetu pastojimui ir sumazintu cistas. Aciu, gerb.D.Visockienei. Nezinau, ar as dar pas ja pasirodysiu. |