Jaskolka jei turėsi žinių iš Jammin parašyk mum,nes labai jau neramu dėl jos.
o aš dabar pagalvojau - ar yra kas pasirūpina ligoninėje? ji nevieniša?

Lyg minėjo ,kad su tėvais gyveną ir turi draugą.***** būčiau vilnietė tikrai nueičiau į ligonine pasiteirauti kaip jai sekas.
Merginos kaip laikotes
Neber kada ir paplepeti per tuos darbus.
Jammin neberaso ir visos kazkur prapuolet
. Kaip kazin jai sekasi?

Neber kada ir paplepeti per tuos darbus.

QUOTE(Jaskolka @ 2009 01 27, 02:52)
jammin ligonineje, jai dare operacija, buvo labai sunki - septynias su puse valandos, tik siandien galejo normaliai nulaikyti telefona rankoje ir parase zinute, po truputi sveiksta 

jetus...... net šiurpuliukai perbėgo

bet sveikatos sveikatos sveikatos jai, dar kartą sveikatos

Labutis
Dėkui Dievui,kad jai geriau.Jammin laikykis,laukiam sugrįžtant
Merginos,o kaip jum sekas?Kaip su maitinimusi?Jau turbūt visos prisitaikėt prie naujų mitybos įpatumų?

Dėkui Dievui,kad jai geriau.Jammin laikykis,laukiam sugrįžtant

Merginos,o kaip jum sekas?Kaip su maitinimusi?Jau turbūt visos prisitaikėt prie naujų mitybos įpatumų?
QUOTE(Adrutė @ 2009 01 27, 20:55)
jau dėl mitybos tai negaliu atsidžiaugti

Sveikos,
kaip jaučiatės, mergaitės?
Jammin žinutė: "aš taisausi po truputį, šiandien net kelias sekundes stovėjau. Yra ir komplikacijų - aukšta temperatūra, pilve dar krešuliuką rado, tai badė mano žaizdas. Bet jau jaučiu, kaip atgaunu jėgas, stiprėju. Turbūt be jūsų visų palaikymo nebūčiau radus tiek daug jėgų
"
Vargšiukė, kiek jai iškęsti reikia
, na bet tikiuosi, viskas tik į gera..

Jammin žinutė: "aš taisausi po truputį, šiandien net kelias sekundes stovėjau. Yra ir komplikacijų - aukšta temperatūra, pilve dar krešuliuką rado, tai badė mano žaizdas. Bet jau jaučiu, kaip atgaunu jėgas, stiprėju. Turbūt be jūsų visų palaikymo nebūčiau radus tiek daug jėgų

QUOTE(Jaskolka @ 2009 01 28, 19:15)
Sveikos,
"
, na bet tikiuosi, viskas tik į gera..

stiprybės, Jammin

kuo nuoširdžiausi linkėjimai

Sveikos
Jammin stiprybes, sveikatos tau, laikykis, mes su tavimi
Noriu paklausti, kaip jums su noru valgyti? Man kazkaip po visu ligu visiskai dingo apetitas
ka anksciau norejau ir neatsispirdavau, tai dabar visai nedomina
. Ir dar, ar kas nors bandote patiekalus su krevetėmis?
Sekmes visoms ir nesirkite

Jammin stiprybes, sveikatos tau, laikykis, mes su tavimi

Noriu paklausti, kaip jums su noru valgyti? Man kazkaip po visu ligu visiskai dingo apetitas

Sekmes visoms ir nesirkite

Jasolka
kad mus informuoji.Smagu,kad Jammin turi jėgų parašyt žinutę
.O po tokios operacijos tai naturalu,kad taisomasi po truputi.Viskas bus
Jammin laikykis ir greičiau grįžk į mūsų gretas kaip buvusi kasininkė
Druska37 po ligos ir aš ilgai neturėjau apetito(kuo negaliu pasigirti dabar
) turbūt organizmas taip prisitaiko,saugoja save

Druska37 po ligos ir aš ilgai neturėjau apetito(kuo negaliu pasigirti dabar