Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

Jaskolka jei turėsi žinių iš Jammin parašyk mum,nes labai jau neramu dėl jos.
Atsakyti
o aš dabar pagalvojau - ar yra kas pasirūpina ligoninėje? ji nevieniša? ax.gif
Atsakyti
Lyg minėjo ,kad su tėvais gyveną ir turi draugą.***** būčiau vilnietė tikrai nueičiau į ligonine pasiteirauti kaip jai sekas.
Atsakyti
Merginos kaip laikotes 4u.gif

Neber kada ir paplepeti per tuos darbus. ax.gif Jammin neberaso ir visos kazkur prapuolet g.gif. Kaip kazin jai sekasi? smile.gif
Atsakyti
jammin ligonineje, jai dare operacija, buvo labai sunki - septynias su puse valandos, tik siandien galejo normaliai nulaikyti telefona rankoje ir parase zinute, po truputi sveiksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 01 27, 02:52)
jammin ligonineje, jai dare operacija, buvo labai sunki - septynias su puse valandos, tik siandien galejo normaliai nulaikyti telefona rankoje ir parase zinute, po truputi sveiksta  4u.gif

jetus...... net šiurpuliukai perbėgo unsure.gif
bet sveikatos sveikatos sveikatos jai, dar kartą sveikatos 4u.gif laukiam sugrįžtančios rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Dėkui Dievui,kad jai geriau.Jammin laikykis,laukiam sugrįžtant mirksiukas.gif

Merginos,o kaip jum sekas?Kaip su maitinimusi?Jau turbūt visos prisitaikėt prie naujų mitybos įpatumų?
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2009 01 27, 20:55)

Merginos,o kaip jum sekas?Kaip su maitinimusi?Jau turbūt visos prisitaikėt prie naujų mitybos įpatumų?

jau dėl mitybos tai negaliu atsidžiaugti thumbup.gif jei tik nesugriešinu, tai būna taip gera, lengva. man svarbiausia, kad nereikia savęs preivartauti - smegenys jau pačios užsiprogramavusios, kad aš turiu saugotis ir nekišti burnon beleko...
Atsakyti
Sveikos,
kaip jaučiatės, mergaitės? unsure.gif
Jammin žinutė: "aš taisausi po truputį, šiandien net kelias sekundes stovėjau. Yra ir komplikacijų - aukšta temperatūra, pilve dar krešuliuką rado, tai badė mano žaizdas. Bet jau jaučiu, kaip atgaunu jėgas, stiprėju. Turbūt be jūsų visų palaikymo nebūčiau radus tiek daug jėgų smile.gif "
Vargšiukė, kiek jai iškęsti reikia verysad.gif , na bet tikiuosi, viskas tik į gera..
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 01 28, 19:15)
Sveikos,
kaip jaučiatės, mergaitės?  unsure.gif
Jammin žinutė: "aš taisausi po truputį, šiandien net kelias sekundes stovėjau. Yra ir komplikacijų - aukšta temperatūra, pilve dar krešuliuką rado, tai badė mano žaizdas. Bet jau jaučiu, kaip atgaunu jėgas, stiprėju. Turbūt be jūsų visų palaikymo nebūčiau radus tiek daug jėgų  smile.gif "
Vargšiukė, kiek jai iškęsti reikia  verysad.gif , na bet tikiuosi, viskas tik į gera..

stiprybės, Jammin 4u.gif laukiame sugrįžtančios sveikos ir stiprios thumbup.gif
kuo nuoširdžiausi linkėjimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jammin stiprybes, sveikatos tau, laikykis, mes su tavimi thumbup.gif

Noriu paklausti, kaip jums su noru valgyti? Man kazkaip po visu ligu visiskai dingo apetitas g.gif ka anksciau norejau ir neatsispirdavau, tai dabar visai nedomina schmoll.gif. Ir dar, ar kas nors bandote patiekalus su krevetėmis? bigsmile.gif

Sekmes visoms ir nesirkite smile.gif
Atsakyti
Jasolka aciuks.gif kad mus informuoji.Smagu,kad Jammin turi jėgų parašyt žinutę thumbup.gif .O po tokios operacijos tai naturalu,kad taisomasi po truputi.Viskas bus thumbup.gif Jammin laikykis ir greičiau grįžk į mūsų gretas kaip buvusi kasininkė 4u.gif

Druska37 po ligos ir aš ilgai neturėjau apetito(kuo negaliu pasigirti dabar blush2.gif ) turbūt organizmas taip prisitaiko,saugoja save smile.gif
Atsakyti