[COLOR=blue]Labai suprantu tavo situacija... Deja, pries 3 metus ir 5 men. as taip pat isgyvenau kosmara, savo pirmagimes dukrytes mirti. Nors kai laukiausi, nieko blogo niekas neitare, visi gydytojai tik komentavo, kad viskas gerai, viskas puiku, o pasirodo niekas nebuvo nei gerai, nei puiku nuo pat 12 nestumo savaites, tik tai suzinojau jau po savo mazyles netekties... Santariskiu ligonines gydytojai tai paseke mano vyrui,nes as pati buvau likusi Klaipedoj, gimdymo namuose, o jis su musu mazyle reaniboliu isleke i Vilniu... Taigi ji gime nuostabi, mazute, grazute... tik su igimta diefragmos isvarza, neissivysciusiu plautuku ir sirdele desineje puseje. Gal idomu, kodel gydytojai nieko nemate per echoskopijas?? man tai didziule paslaptis, kam jie kazkur ziuri, jei mato vos ne spygas... Deja, tai jos nebutu isgelbeje, o gal butu...

Zinau, kad Airijoje, Anglijoje daro operacijas vaikuciams dar mamyciu pilveliuose. Ko gero, su vyru, jei tik butume zinoje, butume pardave savo buta ir isleke pagydyt savo dukrytes... O dabar teko susitaikyt su jos netektim paskutine akimrka

Zinai, net gimdydama ir kesdama skausmus, as juokiausi, mes su vyru dziaugemes, kad pagaliau, pagaliau musu issvajota saulyte isvys pasauli!!! Ir tada ji gime... Ne karto neikvepe ir as negirdejau jos balselio...

Ir dabar verkiu tai atsimindama, deja

Is karto supratau, jog viskas, tai galas; ji gulejo melyna melyna, lyg tamsus juros vanduo, man ant pilvo, ir nejudejo, dar kazkas is gydytoju sake, kad nieko, tuoj kvepuos, taciau jau tada as supratau, jog tai pabaiga. Nors skubiai mazyle iskeliavo i Santariskes, mire vienos paros ir 25 minuciu amziaus. Baisiausia, kad manes nebuvo salia jos...

Nors po to daremes visus imanomus tyrimus, paaiskejo, jog mes su vyru esam sveiki ir tai buvo ti atsitiktinumas. Gal tiesiog virusiukas. Isivaizduojate, tiesiog VIRUSIUKAS

Taciau praejus 10 menesiu pastojau, pagimdziau ir dabar auginu nuostabiausia savo meilute- jai greit greit sueis 2 metukai!

Taigi nereikia prarast vilties, kai labai kazko troksti, butinai tai turesi!!

Taciau vienas vaikas kito nepakeicia... Tik padeda palengvinti netekties skausma. Linkiu jums neprarast vilties, bukite kartu ir palaikykite vienas kita. Tai ypatingai padeda skausmo akimirka... Linkiu jums daug meiles, o meile palengvina bet koki skausma
Tu ne viena. Pasidalinus skausmu, kazkaip jo sumazeja
Sekmes!