QUOTE(sony @ 2007 06 27, 10:40)
sveikos visos,kurioms teko toks didelis isbandymas.Mane dievulis taip pat nuskriaude,pries 1,5metu palaidojau savo 9metu suneli

Galvojau,kad nebera man daugiau jokios prasmes gyventi,nes viska ka as dariau,viskas buvo skirta tik jam.Bet praejus savaitei po laidotuviu suzinojau,kad laukiuosi.Dabar vel turiu suneli,aisku esu laiminga,bet ta laime kazkokia nepilnaverte.Truksta man vis tiek Deividuko,kartais pagalvoju,jau geriau jis butu gyvas ir daugiau jokiu vaiku netureciau.Zinau,kad reikalinga esu ir savo maziukui,kuris cia su manimi,bet noriu susitikti ir Deividuka.Anksciau labai bijojau mirties,dabar nebebijau,nes zinau,kad manes ten laukia mano vaikiukas,ir kai as ji sutiksiu stpriai,stipriai apkabinsiu.Stiprybes visoms,zinau,kad labai sunku,bet kazkaip gyventi reikia,tik beda ta,kad nezinau,kaip toliau gyventi,sako laikas gydo zaizdas,bet man tas skausmas nei kiek nesumazejo
kartais pritruksta zodziu, perskaicius dar viena liudna istorija

Atrodo, nesamone, taip buti negali, cia tik kazkokia liguista fantazija. Deja deja...
Kaip mes isgyvename su tokiu skausmu? Kaip sugebejai isnesioti suneli po tokios skaudzios netekties

ir pati galvoju, kaip as keliuosi kasryt ir gyvenu po to, kas man nutiko. Bet gyvenu ir visos gyvename. Tik taip beprasmiska, tokios beprasmiskos sitos netektys, kad net pikta.
sony, stiprybes ir ramybes!