Įkraunama...
Įkraunama...

Avižienių seniūnijos apylinkės mamos - atsiliepkit

bigsmile.gif Reikes siandien uzsukti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, noreciau jusu pagalbos, yra laisu vietu siam darzelyje, noreciau nuo rudens leisti vaika i darza, bet ten kur gyvenam vietu nera, o i sita patogu butu, nes vyras dirba Avizienuose?
Atsakyti
kaip rase ponia "avizieniu darzelis" tai su vietom ten tikrai sunku, nes yra tik po viena lietuviu ir lenku grupes, o veza is visu aplinkiniu rajonu. Mes taip pat uzsirasom vaikui vos gimus, bet kuo toliau, tuo labiau galvoju ten nebevesti, nors mums ik darzelio vos keliasdesimt metru. To prizastys: vaikus per metus laiko maciau lauke vos kelis kartus, nors vaziuodavau i miesta pasiimt is darzelio vyresneles ir miesto darzeliuose tuo metu vaikai zaizdavo lauke. Si pavasari vaikai i lauka dazniau isvedami, bet kai isgirdau kaip aukletoja ant vaiku rekia, tai visai noras prapuole savo vaika tokioms "pedagogems" patiket (beje, kaip issiaiskinau, su pedagoginiu issilavinimu ten apskritai tik vienas zmogus dirba) blink.gif Jau nekalbant apie tai, kad saukimas ant vaiku yra tarsi pateisinamas, nes atseit vaikai neklauso, bega is darzelio g.gif Na nemanau, kad miesto darzeliuose visi auksiniai vaikai pasitaiko, juk is ivairiu seimu ir socialiniu sluoksniu atveda, bet kazkaip aukletojos sugeba suvaldyt be agresijos... Ir dar man kelia susirupinima, kaip vaikuciai ten lavinami, nes grupes misrios, tai aisku negali buti ir bendru uzsiemimu, kaip priesmokyklinukai pasiruosia mokyklai, kai aukletojos turi ir su 3-meciais uzsiimt, isvis neisivaizduoju. Be to, miesto darzeliuose vaikai turi sporto sale, kur gali issikrauti, isliet energija (gal del to ir nereikia blogiems neklauzadoms is darzelio begti), yra sale, kur vaikai ruosia vaidinimus, dainuoja su muzikos mokytoja, o kaip ten? Gal rajono vaikams kurybiskumo ir muzikinio lavinimo nereikia?
Atsakyti
Uzrašiau aš savo dukrytę į avižienių darželį, bet abejoju areilės sulauksim g.gif iš išorės darželis gal ir ne suoer gerai atrodo, bet viduje manęs jis visai neišgasdino bigsmile.gif bendravau su direktore, man pasirodė labai miela, mandagi ir šauni moteris. aprodė man visą daržiuką, kad ir koks mažiukas jis ten būtų ax.gif auklėtojos tuoj pat pradėjo kalbint mano dukrytę, nusivedė ją pas vaikus, kur vyko pamokėlės, visi vaikučiai sveikinosi su mano princese, klausė jos vardo.

Taip, sutinku, kad darželiui reikalinga rekonstrukcija ir didinimas, bet man darželis ir jo darbuotojai tikrai paliko šiltą, mielą įspūdį.

Atsakyti
merginos, gal kas vedat i Bukiskiu privatu darzeli? kazkaip man keista pasirode, kad ten tiek vaiku mazai, kazkodel paklausos nera?
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2009 09 16, 13:04)
merginos, gal kas vedat i Bukiskiu privatu darzeli? kazkaip man keista pasirode, kad ten tiek vaiku mazai, kazkodel paklausos nera?



Na ka as zinau. Man asmeniskai 900 Lt yra didele suma. doh.gif Ypac siais-sunkmecio laikais. Ir aplinka man ten visai nepatinka. Isskire kazkoki maza gabaliuka zemes, uztvere vela ir stai tau visas grozis. Viduje nebuvau, bet labai norisi pamatyti. Kiek pamenu, ten anksciau buvo parduotuve. Reikes kada uzeiti - paziuret g.gif
Atsakyti
Na, vis gi pradejome lankyti ta darzeli. taip, teritorija atitverta, bet ne tokia jau ir maza, vaikams pilnai vietos uztenka, tik gal zaidimo aiksteles truktu, bet aukletoja kiekviena diena is vidaus isnesa supynes, ciuozykla ir pan. vaikams pazaisti, tai kiek maciau, jiems nera nuobodu. kol kas mazai vaikuciu, nzn, kaip butu, jei ju butu daugiau ir tu isnesamu zaisliuku neuztektu, bet gal tada ju isnestu tiesiog daugiau? nesigilinau i tai. bet maniskei darziukas patinka, pyksta, kai ateinu vestis namo. Pati pradejo valgyti, turbut nusiziurejo is kitu vaikuciu smile.gif ir net gerti, kas pas mus buvo problema, nes vaikas mazai gere. aukletoja man pasirode labai faina, graziai bendraujanti su vaikuciais, viska jiems aiskinanti ir pan.
kaina tai didoka, nes aplinka kaip privaciam yra kukloka, bet kai tokia situacija su valstybiniais, tai tenka su ta kaina susitaikyti, gi visuose privaciuose brangu...
Atsakyti
Na mes ir Avižienių gyventojai nemačiau kažkaip šios temos niekad smile.gif

Kas liečia Avižienių darželį, užrašėm vaiką tik gimus berods..nepamenu, bet eilė atejo kai jam jau buvo 4 metai, skambino vedėja nudžiugint, kad eilė atėjo bigsmile.gif bet vaikas nuo 1 m ir 3 men, eina į Vilniaus darželį laisvės prospekte, juolab ir antras jau ten eina visi metai, nė minties nebuvo mesti vilnietišką darželį jau vien dėl to ką aprašė Vedita (beje 100 metų linkėjimai 4u.gif ), man nepriimtina kai visų amžiaus kategorijų vaikai yra viename rate, ugdymo programos juk skiriasi visiškai.....

QUOTE(mamusiuka @ 2009 02 07, 20:47)
Labai norėčiau leist į Bendorių privatų, bet va kaina doh.gif nors aplinka ir auklėtojos tikrai vertos pagyros thumbup.gif

o aš nenoriu ten visai, buvau nuvažiavus kai kiek buvo iškilę bėdos dėl auklės, žodžiu reikėjo 3 mėnesiams vidurinėliui iki darželio geresnės priežiūros biggrin.gif (savos bėdos)............nuvažiavau, baisiai nustebino tas, kad bendravau berods su direktorės pavaduotoja......ji aprode patalpėles..užėjom į vieną grupę kurioje buvo 5 vaikai, viena mergaitė bėgo prie jos, o ji mergaitės vardo paklausė pas auklėtoją rolleyes.gif ir šiaip bendravimas man nepatiko, atrodė tik taip, kad niekas nesvarbu tik veskit ir mokėkit.....o kas labiausiai isgasdino, kad i antrą aukštą laiptai yra kloti plytelėmis, o užlipus į antrą aukštą net apsidairiau nebuvo jokių vartelių...siaubas apėmė, nes laiptai gana slidūs......žodžiu mano įspūdžiai iš ten nekoki, vaiko žinoma nevedžiau schmoll.gif noriu pabrėžti kad mūsų paprastam valdiškam darželį ir direktorė ir auklėtoja pažįsta visus vaikus ir grupėse toli gražu ne 5 vaikai........

Dėl mokyklos tai nežinau anksti mums, ale kažkodėl kaip visiems atrodo, kad mieste bus geriau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
ach as galvojau tik man tokios bedos su darzeliu, bet pasirodo darzelio iesko daug mamyciuuu blush2.gif

Mes ne is avizieniu, bet nuo suderves puses, yra te tokia sodu bendrija "Riese", tai va uzrasem savo maze i avizieniu darzely, bet te pasirodo priima tik nuo triju metu, ir tai neaisku kada eile ateis......
todel ieskome mieste, nes ir darbai mieste..... tik dar kol kas nesekmingai....
g.gif doh.gif smile.gif

Gal kas kokiu patarimu galetu, kaip ir kur geriau butu patekti...... mazylei 1,9 menesio.....
Atsakyti
QUOTE(daiskrė @ 2010 01 17, 20:23)
Sveikos,
ach as galvojau tik  man tokios bedos su darzeliu, bet pasirodo darzelio iesko daug mamyciuuu  blush2.gif

Mes ne is avizieniu, bet nuo suderves puses, yra te tokia sodu bendrija "Riese", tai va uzrasem savo maze i avizieniu darzely, bet te pasirodo priima tik nuo triju metu, ir tai neaisku kada eile ateis......
todel ieskome mieste, nes ir darbai mieste..... tik dar kol kas nesekmingai....
g.gif  doh.gif  smile.gif

Gal kas kokiu patarimu galetu, kaip ir kur geriau butu patekti...... mazylei 1,9 menesio.....

Riešėje yra mini vaikiukų priežiūros grupelė. jeigu domina, rašykit až. dėl išsamensės informacijos smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

mes mažojoje riešėje įsikūrėme. Dukrytė lanko darželį šeškinėje (mums labai patogu nuvežti prieš darbus), o vat sūneliui vietos nėra, nes 2008 baisiai gausiai vaikų užderėjo:) o dar kai ne pagal gyvenamą vietą, tai visai šansai sumenkėja patekti į tą patį, kurį sesė lanko.
Dairausi darželio arčiau namų, bet kiek paskaitinėjau ne kokie atsiliepimai apie riešės ir avižienių darželius... kaip, mamos, išsprendėte problemą?
Atsakyti
As taip pat buvau savo pupa uzrasius i Avizieniu darzeli, bet kadangi gyvenam salia to darzelio, tai uzteko pamatyti aukletoju bendravima su vaikais... ir nusprendem sia problema spresti kitaip. Tagi, jei kam aktualu, savo namuose priziuriu vaikucius. Jusu mazyliu rupinsis dvi patyrusios auklytes. Auklyte su pedagoginiu issilavinimu vaikucius ugdys – piesime, lipdysime, kartu dainuosime ir deklamuosime eilerastukus, zaisime ivairius zaidimus, mokysimes draugauti su bendraamziais.
Esame isikure Avzieniu centre, nuosavame name su aptverta teritorija, todel stengsimes kuo daugiau buti gryname ore. Vaikuciams bus patiekiamas sviezias ir sveikas maistas.
Darbo laika deriname pagal teveliu pageidavimus. Taip pat galime pasiulyti daug papildomu paslaugu – mokyti vaikucius anglu kalbos, saugiai parvezti namo ir pan. Galime priimti ir uzsienieciu (anglakalbius) mazylius.
Kainytes konkurencingos, derinamos individualiai. ax.gif
Atsakyti