Įkraunama...
Įkraunama...

66 North Iceland drabužėliai mažyliams

Sveikos Mamytes,
Gal yra isbandziusiu sios firmos drabuzelius vaikams?
Buvau parduotuveje, labai idomiai papasakojo, taciau pries pirkdama norejau suzinoti isbandziusiuju nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik smalsu kur tokia parduotuve yra.
Viena ausim girdejau, kad ten geros kepures bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RivaP @ 2008 09 24, 20:35)
Tik smalsu kur tokia parduotuve yra.
Viena ausim girdejau, kad ten geros kepures  bigsmile.gif

Vilniuje yra VCUP`e 4u.gif kepuryte ir as ruosiuos ten pirkt, bet kiti rubeliai tai brangoki g.gif ypac mazyliams, kai viskas tik vienam sezonui tinka. bet atsiliepimu butu idomu isgirst smile.gif o gal kas nors parduot noretu isaugtus rubelius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2008 09 24, 22:51)
Vilniuje yra VCUP`e 4u.gif kepuryte ir as ruosiuos ten pirkt, bet kiti rubeliai tai brangoki g.gif ypac mazyliams, kai viskas tik vienam sezonui tinka. bet atsiliepimu butu idomu isgirst smile.gif o gal kas nors parduot noretu isaugtus rubelius rolleyes.gif

Kaune yra Pramones Maximoje 2me aukste smile.gif Ten ir pamaciau sias grozybes thumbup.gif
Kas liecia isaugima, patere pirkti dydziu didesnius ir ta kaina ne tokia skaudi, nes tiks ne vienam sezonui, o bent jau 2 bigsmile.gif
Atsakyti
Mes esame pirke kombinezona (susigundeme, nes buvo su nuolaida) (as taip pat turiu dzemperi). Pirkome pries gerus metus. Kokybe esu patenkinta, nenusiskalbia
Net nezinau ka dar parasyti g.gif

Tiesa, vyras man yra nupirkes maikute ilgom ir trumpom rankovem, tai kokybe prastoka (bet gal man tik taip pasitaike)
Atsakyti
Sveikutes, na kadangi mes ir gyvename cia, kur siu rubeliu paklausa yra didziule, reikia ir man tarti keleta pagyriamuju zodeliu siems rubeliu gamintojams. Visa seima turime ir nesiojame ju gaminamus rubus: kokybe puiki. Niekada neteko nusiskusti ir nusivilti. Kaina aukstoka: bet geriau 1 kokybiska, nei 2 ar 3 "ale kokius"..
Parduoti kaip ir butu galima veleliau, bet musiskiai itin maziukai biggrin.gif Sunus turi pora dzemperiu su uztrauktuku iki 6 men, ir 6-9 men amziaus rudu atspalviu, melyna kombinezona su kepuryte 6-12men, siltas melynas kelnes 6men, ruda silta kepuryte iki 6men, naktinukus biggrin.gif melsvus, iki 6 men.; miegmaisi- rudos spalvos.. Berods tiek, jei nieko nepamirsau.. g.gif Na, didziausios ovacijas paskirciau 66North miegmaisiui ir kombinezonui; neissiskiariame su jais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(2sielos @ 2008 11 02, 23:40)
Sveikutes, na kadangi mes ir gyvename cia, kur siu rubeliu paklausa yra didziule, reikia ir man tarti keleta pagyriamuju zodeliu siems rubeliu gamintojams. Visa seima turime ir nesiojame ju gaminamus rubus: kokybe puiki. Niekada neteko nusiskusti ir nusivilti. Kaina aukstoka: bet geriau 1 kokybiska, nei 2 ar 3 "ale kokius"..
Parduoti kaip ir butu galima veleliau, bet musiskiai itin maziukai  biggrin.gif Sunus turi pora dzemperiu su uztrauktuku iki 6 men, ir 6-9 men amziaus rudu atspalviu, melyna kombinezona su kepuryte 6-12men, siltas melynas kelnes  6men, ruda silta kepuryte iki 6men, naktinukus  biggrin.gif melsvus, iki 6 men.; miegmaisi- rudos spalvos.. Berods tiek, jei nieko nepamirsau..  g.gif Na, didziausios ovacijas paskirciau 66North miegmaisiui ir kombinezonui; neissiskiariame su jais  thumbup.gif

Na labai įtikinamas atsakymas smile.gif
Aš jau kelis kartus vis nueinu apsižiūrėti į tą parduotuvę, bet vis nedrįstu pirkti, na baisiai brangu.
Bet dabar jau tikrai kaupiuosi įsigyti sau ir vaikui ką nors.
Dėl savęs, todėl kad lengvi ir šilti daiktai, nes neįsivaizduoju su kuo žiemą vaikščioti, pernai per nėštumą su vasarine striuke pravaikščiojau, nes su kita nebepaėjau.
O vaikui galvoju kombinezoną žiemai nupirkti.

O norėjau paklausti kokį kombinezoną jūs turit? g.gif
Atsakyti
nu va. jau kepuryte-salma nesiojam. kaip ir nebuvo suprakaitavus bigsmile.gif (kai is lauko masinoj ar patalpoj pabuna). ir saliko nereik, labai aprengimas pagreiteja biggrin.gif
Atsakyti
turim apatines merilo vilnos kelnes-leginsus. Pirkau savo vyrukui vietoj kelniu kojiniu smile.gif labai patenkinti.
Gaila, kad velai atradau sia parduotuve-ziamai jau viskas supirkta.
Atsakyti
QUOTE(2sielos @ 2008 11 03, 00:40)
Parduoti kaip ir butu galima veleliau, bet musiskiai itin maziukai  biggrin.gif Sunus turi pora dzemperiu su uztrauktuku iki 6 men, ir 6-9 men amziaus rudu atspalviu, melyna kombinezona su kepuryte 6-12men, siltas melynas kelnes  6men, ruda silta kepuryte iki 6men, naktinukus  biggrin.gif melsvus, iki 6 men.; miegmaisi- rudos spalvos.. Berods tiek, jei nieko nepamirsau..  g.gif Na, didziausios ovacijas paskirciau 66North miegmaisiui ir kombinezonui; neissiskiariame su jais  thumbup.gif

idomu, o islandijoje kainos ju tokios pat aukstos kaip ir cia? smile.gif nes cia Ugla vilniuje visus 300 lt kainuoja. jus tai dar negreit turbut pardavinesite? rolleyes.gif
Atsakyti
Mes dar neturim sitos firmos rubeliu, bet va drauge turi kombeza, tai nerealiai gyre. Noretume ir mes apsilankyti toje parduotuveje, bet itariu, kad Klaipedoj jos nera unsure.gif .
Atsakyti
O mes šiandien pagaliau nusipirkom kombinezoną. Litexpo "Vaikų šalis" parodoje jie yra ir nuolaida 15 procentų, tai kas planuoja pirkti, tai apsimoka...
Atsakyti