Įkraunama...
Įkraunama...

66 North Iceland drabužėliai mažyliams

QUOTE(Narajana @ 2008 11 21, 15:34)
O mes šiandien pagaliau nusipirkom kombinezoną. Litexpo "Vaikų šalis" parodoje jie yra ir nuolaida 15 procentų, tai kas planuoja pirkti, tai apsimoka...

ir visokiu dydziu? super, aciu uz gera zinia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vingre @ 2008 11 21, 15:46)

Taip visokių dydžių yra. Šiandien dar ne visas prekes išpakavę buvo, rytoj tai tikrai jau visos bus...
Atsakyti
QUOTE(Vingre @ 2008 11 21, 16:46)

nevisokiu... 74 ir 86 neturi nei parodoj nei pardej sad.gif o kas keisciausia uzsienio online shop'uose ar 62 ar 74 ar 86 visu kombinzoniuku kainos vienodos,o pas mus 86 jau dvigubai brangiau... apie 600... doh.gif
man ir sitie kombinezonai thumbup.gif ... dar neturiu,bet siai ziemai mazajai butinai nupirksiu... labai sunku suprast,kad su tokiu plonu gali but nesalta... audziu minti gal geriau parsisiust is uzsienio didesni uz panasia kaina nei cia pirkt vienam sezonui...
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2008 11 23, 11:31)
nevisokiu... 74 ir 86 neturi nei parodoj nei pardej sad.gif o kas keisciausia uzsienio online shop'uose ar 62 ar 74 ar 86 visu kombinzoniuku kainos vienodos,o pas mus 86 jau dvigubai brangiau... apie 600...  doh.gif 
man ir sitie kombinezonai  thumbup.gif ... dar neturiu,bet siai ziemai mazajai butinai nupirksiu... labai sunku suprast,kad su tokiu plonu gali but nesalta... audziu minti gal geriau parsisiust is uzsienio didesni uz panasia kaina nei cia pirkt vienam sezonui...

pasidomekite nuodugniau 4u.gif
nepakanka vien kombinezono ! jis plonas todel, kad reik pirkt dar 2 sluoksnius... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2008 11 23, 14:57)
pasidomekite nuodugniau  4u.gif
nepakanka vien kombinezono ! jis plonas todel, kad reik pirkt dar 2 sluoksnius...  4u.gif

as pati klausiau pardej ar pirkt ir apatini kombnezoniuka,tai sake,kad bus per karsta... o plonas todel,kad viduj ne pukai,o dirbtinis puku sluoksnis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2008 11 23, 16:01)
as pati klausiau pardej ar pirkt ir apatini kombnezoniuka,tai sake,kad bus per karsta... o plonas todel,kad viduj ne pukai,o dirbtinis puku sluoksnis... smile.gif

man kitka sake pardaveja... smile.gif ir domejaus daug...
as ir manau siustis pavasariui mazajam ir net sau rubelius. pigiau gaunas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2008 11 23, 16:59)
man kitka sake pardaveja...  smile.gif  ir domejaus daug...
as ir manau siustis pavasariui mazajam ir net sau rubelius. pigiau gaunas  4u.gif

nu as nieko pries ir ta po apacia nupirkt... kai silciau su tuo apatiniu sluoksniu ir kelnytem nesusals... smile.gif
iki 74dydzio,tai kombenzai cia pigiau iseina,o didesni... ieskau,kas gali greit parvest,nes sveria,tai nedaug... dar pirstinytes paimciau:)
o jus kanors jau turit? nes as neapsisprendziu del dydzio-mano mazoji 80cm,o jie turi tik 74 ir 86... tai 74 is esmes man dabar tinka,bet jei pirkciau 86,tai dar ir rudeni tiktu,bet neisivaizduoju ant kiek padidinti jie,nes pardej nera:( sake,kad labai perka,bet va cia pasisakanciu ner... :/
gal dabar siunciames?
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2008 11 23, 16:22)
nu as nieko pries ir ta po apacia nupirkt... kai silciau su tuo apatiniu sluoksniu ir kelnytem nesusals... smile.gif
iki 74dydzio,tai kombenzai cia pigiau iseina,o didesni... ieskau,kas gali greit parvest,nes sveria,tai nedaug... dar pirstinytes paimciau:)
o jus kanors jau turit? nes as neapsisprendziu del dydzio-mano mazoji 80cm,o jie turi tik 74 ir 86... tai 74 is esmes man dabar tinka,bet jei pirkciau 86,tai dar ir rudeni tiktu,bet neisivaizduoju ant kiek padidinti jie,nes pardej nera:( sake,kad labai perka,bet va cia pasisakanciu ner... :/
gal dabar siunciames?

Žinoma pirkti 86 jis nėra didelis. mes nors ir ne tą apie kurį čia kalba eina pirkom kombinezoną, bet pirkom 86. Ir normaliai. O maniškė irgi 80 dabar nešioja.
Atsakyti
pie sita kalbat ? http://www.66north.c...ur-overall.aspx

mes jau dideli tokiam smile.gif

turiu tik kelnytes-pirma sluoksni. Viska ziemai supirkus todel pirksiu pavasariui 4u.gif
Siusiuos veliau, dar nesusiskaiciavau is kur pigiau is JAV ar europos. Sesuo Vokietijoj gyvena, draugai, kurie grizta Kaledom, prasysiu gal kad kokias kelnes atveztu... smile.gif
Papildyta:
aisku kad 86 imkit, kitai ziemai tikrai jis bus jau mazas smile.gif
mazajam praeitoj parodoj pirkau, firmos nepamenu....bet slidinejimui firma rubus siuna...plonutis jis, pardaveja garantavo, kad suomiai ziema vaikus rengia, nesusala jie ir prie -20, bet mazajam tikrai salta budavo smile.gif dydis 86, pardavinet reiks nes tik 1 kart uzsidejom
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2008 11 23, 17:28)
Žinoma pirkti 86 jis nėra didelis. mes nors ir ne tą apie kurį čia kalba eina pirkom kombinezoną, bet pirkom 86. Ir normaliai. O maniškė irgi 80 dabar nešioja.

bet sitos firmosturit? mes turim 86 cocodrilo,tai didelis kaip reikalas... ir kadangi storas,tai nere galimybiu net rankoviu atlenkt,tai parduodu g.gif o sios firmos dydziai eina kas antra 62 68ner, 74 80ner ir t.t. tai realiai 86 tikriausiai dar ir padidintas,nes mes i 74 telpam... bet plonas,tai galima atlenkt ir kitai ziemai tiks...

QUOTE(Savannaa @ 2008 11 23, 17:39)
pie sita kalbat ? http://www.66north.c...ur-overall.aspx

mes jau dideli tokiam smile.gif

turiu tik kelnytes-pirma sluoksni. Viska ziemai supirkus todel pirksiu pavasariui  4u.gif
Siusiuos veliau, dar nesusiskaiciavau is kur pigiau is JAV ar europos. Sesuo Vokietijoj gyvena, draugai, kurie grizta Kaledom, prasysiu gal kad kokias kelnes atveztu... smile.gif
Papildyta:
aisku kad 86 imkit, kitai ziemai tikrai jis bus jau mazas smile.gif
mazajam praeitoj parodoj pirkau, firmos nepamenu....bet slidinejimui firma rubus siuna...plonutis jis, pardaveja garantavo, kad suomiai ziema vaikus rengia, nesusala jie ir prie -20, bet mazajam tikrai salta budavo smile.gif dydis 86, pardavinet reiks nes tik 1 kart uzsidejom

jo apie ta pati smile.gif
ir dar neissinagrinejau kuo skirias :
http://www.66north.c...ck-mittens.aspx
ir
http://www.66north.c...mi-overall.aspx
o kainos visiskai vienodos litais pavertus gaunas ar jav ar islandija ar gb(as online shop pasiskaiciavau sian)...
man tik spalvos nelabai,bet geriau silta ir patogu nei grazu jei visko iskart neiseina smile.gif
gal jus zinot kaip ten su pirstiniu ir kepuryciu dydziai? visiem vienas,nes nematau pasirinkimo online? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jeila: 23 lapkričio 2008 - 19:42
QUOTE(jeila @ 2008 11 23, 19:40)

ir dar neissinagrinejau kuo skirias :
http://www.66north.c...ck-mittens.aspx
ir
http://www.66north.c...mi-overall.aspx
o kainos visiskai vienodos litais pavertus gaunas ar jav ar islandija ar gb(as online shop pasiskaiciavau sian)...
man tik spalvos nelabai,bet geriau silta ir patogu nei grazu jei visko iskart neiseina smile.gif
gal jus zinot kaip ten su pirstiniu ir kepuryciu dydziai? visiem vienas,nes nematau pasirinkimo online?  blink.gif

Kiek uzmeciau aki, tai susegimai skiriasi tu kombezu. Ir orandzinis man patogesnis atrodo, nes jo kojugaliai ir rankogaliai uzsilenkia. Galima kaip pirstines ir kojines pasidaryt (nelabai moku paaiskinti).
Man jie tokie thumbup.gif , tik kad kaina didoka verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2008 11 23, 23:27)
Kiek uzmeciau aki, tai susegimai skiriasi tu kombezu. Ir orandzinis man patogesnis atrodo, nes jo kojugaliai ir rankogaliai uzsilenkia. Galima kaip pirstines ir kojines pasidaryt (nelabai moku paaiskinti). 
Man jie tokie  thumbup.gif , tik kad kaina didoka  verysad.gif .

nu ta ir as pastebejau:) o del uzlenkimo pirstiniu ir kojiniu,tai manau,kad lakstanciam vaikui nelabai butu patogu... cia kokiam iki metuku...
man ir thumbup.gif as tikiuos,kad mum dar ir kitam sezonui tiks...
Atsakyti