QUOTE(Blue_rose @ 2011 12 14, 16:02)
Gal yra kita tema apie Medicinos diagnostikos centrą (bet aš neradau). Tai pasisakysiu čia
Esu labai nusivylusi vidaus ligų daktare Nijole Morkvėniene. Taip ir išėjau iš kabineto nesužinojusi diagnozės kas man yra. Tyrimų priskyrė - reikia, nereikia. Nors dar pasitikslinau du kartus, ar tikrai verta daryti. vaistai paskirti kelia abejonių. pasakiau, kad nuo vienų jos išrašytų vaistų man šalutinis poveikis pasireiškia (sutiko,kad taip gali būti) ir paprašius kokius nors kitus išrašyti, tik pakraipė galva ir pasakė, kad gal nepasireikš.
Sukėlė abejonių šios daktarės kompetencija.

Esu labai nusivylusi vidaus ligų daktare Nijole Morkvėniene. Taip ir išėjau iš kabineto nesužinojusi diagnozės kas man yra. Tyrimų priskyrė - reikia, nereikia. Nors dar pasitikslinau du kartus, ar tikrai verta daryti. vaistai paskirti kelia abejonių. pasakiau, kad nuo vienų jos išrašytų vaistų man šalutinis poveikis pasireiškia (sutiko,kad taip gali būti) ir paprašius kokius nors kitus išrašyti, tik pakraipė galva ir pasakė, kad gal nepasireikš.

Sukėlė abejonių šios daktarės kompetencija.
vat dėl šitos gydytojos irgi pritarčiau, mane ji su aukšta temperatūra pralaikė daugiau nei porą valandų koridoriui (nors čia važiavau, kad būtų greičiau nei poliklinikoj) ir dar pasiūlė rytojaus dieną atvažiuot, tai jau tada griežtai jai pasakiau, ką apie tai manau.. visgi nemažus pinigus iš pacientų ima jie ir taip elgtis mažų mažiausia negražu..