Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

tai kad ta pudra ir meteoritai visiskai skirtingi produktai biggrin.gif ir labai abejoju, kad tos pudros galiojimas bus kazkoks ypatingai trumpas, nes ir taip aisku, kad ne kasdienio naudojimo (paprastai) produktas g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 12 05, 20:26)
man su juo nelabai gal ir svyti, palyginus su gold ir drugeliais g.gif man mythis duoda daugiau rusvumo
Papildyta:
labai rimtai mastau isigyti toki geri, gal kuri jau turite? bigsmile.gif
user posted image

nebandei riužavų rutuliukų išsiimt? smile.gif
man tai rusvumas netiko, tai juos išėmiau, tinka kaip skaistalai biggrin.gif

to gėrio mūsų Kristianoj net nėra pačiupinėt schmoll.gif

aš iš Butterfly meteoritų išsiėmiau riužavus rutuliukus, nes į bordavumą veido oda palikdavo ax.gif dbr tie rutuliukai man puikiai sueina kaip shimer'is rolleyes.gif tarp kitko labai panašūs į Dior shimeer'į Rose diamond ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 06, 11:57)
nebandei riužavų rutuliukų išsiimt?  smile.gif
to gėrio mūsų Kristianoj net nėra pačiupinėt  schmoll.gif
tarp kitko labai panašūs į Dior shimeer'į Rose diamond  ax.gif

isemiau, jau iskart kai gavau ir isemiau mirksiukas.gif niu siandien vel mythic istraukiau i dienos sviesa, pasimalaivojau, nu ir geris, vel man patinka wub.gif
turiu jau ta dulksna as wub.gif wow, koks deris wub.gif ju nera ir nebus nei klp, nei kaune tongue.gif beje, drugeliu papildymo LT irgi nebus, siandien konsultante pasake tongue.gif
apie Diora ramiai - cia man labai jautri tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 12 06, 18:51)
isemiau, jau iskart kai gavau ir isemiau mirksiukas.gif niu siandien vel mythic istraukiau i dienos sviesa, pasimalaivojau, nu ir geris, vel man patinka wub.gif
turiu jau ta dulksna as wub.gif wow, koks deris wub.gif  ju nera ir nebus nei klp, nei kaune tongue.gif beje, drugeliu papildymo LT irgi nebus, siandien konsultante pasake tongue.gif

Man Mythic patys paciausi ax.gif Nors ir esu visus isleistus meteoritus isbandzius ax.gif
As ta dulksna bandziau, bet man nepatiko. Apipurskia smulkiais blizguciais ir viskas unsure.gif Aisku, pakuote verta nuodemes blush2.gif Ar matai dar koki dulksnos poveiki g.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 12 07, 13:50)
Ar matai dar koki dulksnos poveiki  g.gif

dulksna labiau skirta vakariniam makiazui, ant drugeliu ji wub.gif thumbup.gif ji tikrai nera skirta kasdienai, o vakarui labai wub.gif veidukas svyti, zeri, bet ne kaip kaledine eglute, o labai, labai subtiliai, man ji labai patiko thumbup.gif
apie buteliuka jau isvis nekalbu - jis nerealus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamor: 07 gruodžio 2008 - 13:08
Naudoju TBS Shimer waves blush2.gif
O, jei vakarui, dar pridedu toki aukso zvilgesi ant skruostu ir dekolte, tai labai labai wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 12 06, 16:51)
turiu jau ta dulksna as wub.gif wow, koks deris wub.gif  ju nera ir nebus nei klp, nei kaune tongue.gif beje, drugeliu papildymo LT irgi nebus, siandien konsultante pasake tongue.gif

Glamor, o gal galetum paziuret ar yra ant buteliuko zenklas kur parodyta kiek laiko po atidarymo naudot?
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 12 06, 00:58)
tai kad ta pudra ir meteoritai visiskai skirtingi produktai biggrin.gif ir labai abejoju, kad tos pudros galiojimas bus kazkoks ypatingai trumpas, nes ir taip aisku, kad ne kasdienio naudojimo (paprastai) produktas g.gif  schmoll.gif

Na as ta ir pati suprantu, kad skirtingi dalykai, nesiginciju ir del galiojimo laiko terminu, tiesiog bet kokia skysta makiazo priemone stengiuos naudot ne ilgiau nei 6men. tai nemanau, kad ja sunaudociau per tiek. Aisku cia gal isitikinimas tik, gal ne viskas kas skysta atidarius pasensta per puse metu(tuo labiau priemones su dozatoriais), tiesiog nerizikuoju.

NooR Paskelbta Šiandien, 00:06
QUOTE(Glamor @ 2008 12 06, 16:51)

Glamor, o gal galetum paziuret ar yra ant buteliuko zenklas kur parodyta kiek laiko po atidarymo naudot?
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kajjja: 08 gruodžio 2008 - 01:09
QUOTE(Glamor @ 2008 12 05, 21:26)
man su juo nelabai gal ir svyti, palyginus su gold ir drugeliais g.gif man mythis duoda daugiau rusvumo
Papildyta:
labai rimtai mastau isigyti toki geri, gal kuri jau turite? bigsmile.gif
user posted image

Paaiškinkit man, neišmanėlei kas čia per daiktas.Ar čia kaip krem pudra naudojama? Kokia dar dulkna apsipurškia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 12 08, 09:56)
Paaiškinkit man, neišmanėlei kas čia per daiktas.Ar čia kaip krem pudra naudojama? Kokia dar dulkna  apsipurškia? g.gif

Purškalas smile.gif A shimmering powder for face, body, and hair.user posted image

Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 12 08, 11:20)
Purškalas  smile.gif  A shimmering powder for face, body, and hair.user posted image

Ačiū Baltija. Bet čia tinka tik vakariniam makijažui, ar taip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rihANNA @ 2008 12 07, 14:29)
Naudoju TBS Shimer waves  blush2.gif
O, jei vakarui, dar pridedu toki aukso zvilgesi ant skruostu ir dekolte, tai labai labai  wub.gif

Kurias bangeles naudoji? Bronze ar blush? Koki efekta duoda? ax.gif
Atsakyti