Įkraunama...
Įkraunama...

Namo pridavimas

QUOTE(Smaližė @ 2010 04 30, 09:29)
Žinutė ne jums buvo skirta  4u.gif

P.S. Esu moteris, kuriai svetimas žodis yra trumpas sijonas ir aukštakulniai.. dirol.gif O žodis "boba" kažkaip šiais laikais suprantamas labai jau neigiamai hihihi.gif

as suprantu kad ne man, tik kazkaip keista man kai moterys save vertina, oi jau as tai ne....

P.S. nustebtumet ka aukstakulniai vyru statybininku pasaulyje gali lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2010 04 30, 09:20)
P.S. nustebtumet ka aukstakulniai vyru statybininku pasaulyje gali  lotuliukas.gif

Aš pridėčiau, kad moterys ir kantrybės daugiau turi. Matau kaip MB nervuojasi, atrodo sudaužys visus, pradeda rėkti, tai ten tikriausiai visi dar specialiai išsiunčia kažkur pas kažką, kažko, ko netaip jau labai ir reikia. O man imtis visko per sudėtinga - neturiu laiko važinėti į Kauną iš Vilniaus.

O šiaip tai kiekvienam savo - vienam statybos, kitam mezgimas, trečiam teisė...

Beje, MB tvarko registravimą, o aš užsiimu naujo namuko paieškom smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2010 04 30, 08:20)
as suprantu kad ne man, tik kazkaip keista man kai moterys save vertina, oi jau as tai ne....

P.S. nustebtumet ka aukstakulniai vyru statybininku pasaulyje gali  lotuliukas.gif

Aš ne save vertinu, aš vertinau tikrai daugumo sutiktų vyrų požiūrį.. Duok Dieve, kad pasikeitė per 8-nerius metus kas nors smile.gif Nes anskčiau tai tikrai bėda būdavo.. doh.gif
Kad jau taip, tai aš pati irig iską organizavau, tiek statybas, tiek prohjektus, tiek viską wink.gif

biggrin.gif nu sutinku, kad jie daug ką gali ne tik statybų pasaulyje biggrin.gif Bet jei aš su aukštakulniais, tai daugumai vyrų atsiranda nepilnavertiškumo kompleksas.. čia dėl ūgio biggrin.gif

QUOTE(aggree @ 2010 04 30, 11:01)
Aš pridėčiau, kad moterys ir kantrybės daugiau turi. Matau kaip MB nervuojasi, atrodo sudaužys visus, pradeda rėkti, tai ten tikriausiai visi dar specialiai išsiunčia kažkur pas kažką, kažko, ko netaip jau labai ir reikia. O man imtis visko per sudėtinga - neturiu laiko važinėti į Kauną iš Vilniaus.

O šiaip tai kiekvienam savo - vienam statybos, kitam mezgimas, trečiam teisė...

Beje, MB tvarko registravimą, o aš užsiimu naujo namuko paieškom smile.gif  wub.gif

Vat čia tai pas mus kitas variantas - aš degtukas, o vyras ramuolis... smile.gif
Nors, sutinku, kad moterys moka labiau paplonint liežuvį, kur reikia...

Aš pirmus du, t.y. statybas ir mezgimą imu biggrin.gif

Kokie malonūs rūpesčiai... namuko paieškos...
O, tiesa, kaip sekais su tais dokumentais? gal jau viską suformino ta kompanija? bigsmile.gif
Maniškis jau pasiskambino, bet vat klausimas, kada prisiruoš susitikti... bet nieko - aš jį pastumsiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2010 04 30, 12:59)
Kokie malonūs rūpesčiai... namuko paieškos...
O, tiesa, kaip sekais su tais dokumentais? gal jau viską suformino ta kompanija?  bigsmile.gif
Maniškis jau pasiskambino, bet vat klausimas, kada prisiruoš susitikti... bet nieko - aš jį pastumsiu...  blush2.gif

Malonūs smile.gif tik kad va man pats toks užimčiausias darbymetis, tai nelabai turiu laiko, nors tiesa sakant ir pasirinkimas labai mažas, arba kainos kosminės.
Su dokumentais rolleyes.gif doh.gif iki gegužės 1 nepadarė... per sudėtinga situacija, bet pasistūmėjo bent tiek, kad statybų inspekcija jau atvažiuoja tikrint pirmadienį ar viskas taip, kaip priklauso ir manau jau bus viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 04 30, 12:09)
Malonūs smile.gif tik kad va man pats toks užimčiausias darbymetis, tai nelabai turiu laiko, nors tiesa sakant ir pasirinkimas labai mažas, arba kainos kosminės.
Su dokumentais rolleyes.gif  doh.gif iki gegužės 1 nepadarė... per sudėtinga situacija, bet pasistūmėjo bent tiek, kad statybų inspekcija jau atvažiuoja tikrint pirmadienį ar viskas taip, kaip priklauso ir manau jau bus viskas 4u.gif

na, jeigu Vilniuj dairotės, tai taip... kainos ir šiuo metu kandžiojasi... unsure.gif

Uoj, man nuo žodžio "inspekcija" vidurius susuka.... blush2.gif biggrin.gif Na sėkmės jums dideliausios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaližė: 30 balandžio 2010 - 22:37
Gal kas nors esate pridavinėję 100 proc. užbaigtą ū k i n į pastatą (jį sudaro (mūriniai) daržinė, tvartas, garažas ir virtuvėlė su kambariuku)?

Yra įvesta elektra. Buvo ir vandentiekis, tik šią žiemą trūko senas vamzdis, dabar viskas atjungta, reikia keisti vamzdžius... doh.gif
Virtuvėlė ir kambariukas apšildomi iš pečiaus malkyčių. Kiek žinau, jei yra kaminas, jis pastogėje turi būti nubaltintas...

Taigi kaip viskas vyksta, į ką yra kreipiamas didžiausias dėmesys? Kokie esminiai reikalavimai?..

Beje, jei yra šulinys, ar/kaip jis priduodamas? blush2.gif
Papildyta:
Dar. Prie minėto ūkinio pastato yra "primontuotas" ir lauko tualetas. Kaip dėl jo viskas vyksta?..
Atsakyti
Sveikutės statybininkės.
Reikia patarimo, statomės namą senoje sodyboje, namų valdoje. Pagal turimą projektą jau neviskas atitinka, dar ir garažiuką sumanėm prilipdyti, tiesiog susigalvoję. Ir namas kitoje vietoje, nei buvo numatytas projekte.Gal kas susidūrėte su panašiomis problemomis. Jau pradeda imti siaubas, kai pagalvojam apie būsimą namo pridavimą. Patarkite prašau nuo ko reiks pradėti tvarkyti dokumentus, kol dar vyksta statybos, gal dar ką nors pakoreguotume.
Atsakyti
QUOTE(bairida @ 2010 05 11, 09:18)
Sveikutės statybininkės.
Reikia patarimo, statomės namą senoje sodyboje, namų valdoje. Pagal turimą projektą jau neviskas atitinka, dar ir garažiuką sumanėm prilipdyti, tiesiog susigalvoję. Ir namas kitoje vietoje, nei buvo numatytas projekte.Gal kas susidūrėte su panašiomis problemomis. Jau pradeda imti siaubas, kai pagalvojam apie būsimą namo pridavimą. Patarkite prašau nuo ko reiks pradėti tvarkyti dokumentus, kol dar vyksta statybos, gal dar ką nors pakoreguotume.

projekta koreguokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bairida @ 2010 05 11, 09:18)
Sveikutės statybininkės.

Susiraskit architektą, kuris darė projektą, arba kuris padarys projektą pagal pastatytą namą. Ko tiksliau reikės architektas turėtų jums pranešti.

O mes pagaliau susitvarkėm viską thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Tiesa, kol kas negaliu nieko pakomentuoti, nes MB išvažiavęs, bet kai pasikalbėsim rimčiau, tai parašysiu kaip ir kas ten vyko.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 05 11, 09:27)
O mes pagaliau susitvarkėm viską thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tiesa, kol kas negaliu nieko pakomentuoti, nes MB išvažiavęs, bet kai pasikalbėsim rimčiau, tai parašysiu kaip ir kas ten vyko.

bigsmile.gif kai smaguuu .. Sveikinu .. bigsmile.gif
Jau saviškiui sakiau, kad vat sulauksiu, kaip jums sekėsi ir tada su bizūnu jį varysiu pas tvarkytojus smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Gal kas patarų ... o nuo ko reikia pradeti visą popierizmą namo dalies pridavimui, jei rekonstruojant buvo nukrypimų nuo projekto t.y. ne toks namo stogas. Rekonstrukcios - statybos leidimas ko gero nebegaliojantis... nes praeję nemažai metų. g.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolcė @ 2010 05 12, 10:27)
Sveiki smile.gif

Gal kas patarų ... o nuo ko reikia pradeti visą popierizmą namo dalies pridavimui, jei rekonstruojant buvo nukrypimų nuo projekto t.y. ne toks namo stogas. Rekonstrukcios - statybos leidimas ko gero nebegaliojantis... nes praeję nemažai metų.  g.gif

Ačiū  smile.gif

Statybos leidimas galioja 10 metu nuo jo isdavimo datos. Jei pasibaiges tai galima ji pratesti.

Jei buvo nukrypimu nuo projekto tai reikia daryti projekto pakeitima ir tada bus galima tvarkyti kitus popierius. Projekto pakeitima gali atlikti tas pats projektuotojas, kuris jums braize projekta arba kitas kuri susirasit.
Atsakyti