Įkraunama...
Įkraunama...

Namo pridavimas

Vyras, kaip ir dauguma turbūt turi alergiją popieriams dokumentams ir visai biurokratijai. dar prieš statybų pradžią sakė, aš statau, tu tvarkai popierizmą. Savo darbą jis atliko, dabar mano eilė doh.gif
Atsakyti
O ta statybos darbu zurnala ar labai idemiai ziurineja?

Gal galite rekomenduoti kas Kaune sutvarkytu namo pridavima?
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2010 08 15, 17:47)
O ta statybos darbu zurnala ar labai idemiai ziurineja?
Gal galite rekomenduoti kas Kaune sutvarkytu namo pridavima?

statybos darbų žurnalas atgyvena.
Atsakyti
QUOTE(Lidgena @ 2010 08 16, 20:49)

na prajuokinai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lidgena @ 2010 08 16, 20:49)

QUOTE(fileris @ 2010 08 17, 07:41)
na prajuokinai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu čia tai gerai laugh.gif
Atsakyti
sveikos statybininkes ir statybininkai smile.gif
prispaude ir mus sis reikalas.
situacija tokia: namas dvibutis, pirkom pastatyta ir priduota 74 proc. dabar isirengem vidu ir reikia priduoti 100 proc.
kiek ziurejau dokumentus tai yra, grezinio, nuoteku projekteliai, kadastro byla, registro pazyma kur matosi kad 74 proc. topografine nuotrauka berods. vandens tyrimu kazkoks lapelis g.gif
dar pasidarysim elektros isvedziojimo name projekta bei zaibolaidi.
klausimas: kas tada? ko dar truksta? kur eiti, ir kokius dar prasymus ar panasiai reikia nesti, kad gauti jau ta 100 proc. doh.gif ir ar mes galim vieni priduoti savo puse, ar turim viska daryti kartu su kaimynu?

gal kas buvot tokioj situacijoj ir galit patarti?

beje, apie imones, kurios viska sutvarko, idomu kiek kainuotu musu situacijoj? gal kas zinot tokiu patikimu firmu Kaune?
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas nors neseniai tvarkėsi namo pridavimo reikalus ir galėtų pasakyti (arba įdėti nuorodą, kur būtų parašyta), ką tiksliai tikrina arba ką reikia pateikti:
1. Valstybinio visuomenės sveikatos centro atstovui
2. Energetikos valstybinės inspekcijos atstovui

Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikenas: 30 rugsėjo 2010 - 11:21
Gal kas gali parašyti, kaip išties tas namas turi atrodyti, kad kadastrininiuose matavimuose būtų 100 proc baigtumas?
Pas mus fasadas baigtas, o viduje tik tinkuotos sienos. Išvedžiota tik elekra ir kanalizacija. Ir ar aplamai atliekant kadastrinius matavimus ziuri i inzinerines sistemas?
Atsakyti
gal galite patarti, kaip nustatomas statomo namo baigtumo procentas, kur butu galima tvarka rasti? blush2.gif
Atsakyti
4u.gif labukas mamukai. Skaitau skaitau ir nelabai susipaistau, ko iš tikro man reikia, ko iš tikro reikia konkrečiu mano atveju. doh.gif

doh.gif Prieš 1,5 metų aš registrų centre registravau nebaigtą statybą. Užbaigtumas buvo 69 proc. Turiu bylą. Dabar atėjo laikas, kad reikia priduoti namą, nes kredito sutartyje yra toks reikalavimas. BET, klausimas, ar parašys 100 proc. baigimą, jei II a. nėra durų, apdaila tik dalinė? g.gif Antras klausimas, kiek kainuos? Nes kai pirmą kartą viską matavo ir darė, sumokėjau 600 lt. Vėl iš naujo reiks tiek mokėt? Ar tai viskas? Iš kur dar ką turėčiau gauti? g.gif Nes nežinau nuo ko pradėt griebtis? Ir paskutinis klausimas: kur pigiau - firmoj ar registrų centre tie kadastriniai matavimai? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 11 02, 18:30)
Prieš 1,5 metų aš registrų centre registravau nebaigtą statybą. Užbaigtumas buvo 69 proc. Turiu bylą. Dabar atėjo laikas, kad reikia priduoti namą, nes kredito sutartyje yra toks reikalavimas. BET, klausimas, ar parašys 100 proc. baigimą, jei II a. nėra durų, apdaila tik dalinė?  g.gif Antras klausimas, kiek kainuos? Nes kai pirmą kartą viską matavo ir darė, sumokėjau 600 lt. Vėl iš naujo reiks tiek mokėt? Ar tai viskas? Iš kur dar ką turėčiau gauti?  g.gif  Nes nežinau nuo ko pradėt griebtis? Ir paskutinis klausimas: kur pigiau - firmoj ar registrų centre tie kadastriniai matavimai?  g.gif  doh.gif

Labas vakaras, taip bylute reikės daryti iš naujo, o dėl baigtumo turėtu padaryti gana nebrangiai privatininkai, nes VĮ "Registrų centras" nepadarys baigtumo kurio tau reikia.

Žinutė redaguota moderatorės - žr. skyrelio taisykles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 02 lapkričio 2010 - 21:29
QUOTE(aggree @ 2010 06 04, 14:47)
Beje, pabandykit paieskoti kitu tarpininku biggrin.gif Vilniuje pagal skelbimus tai ju nemazai smile.gif

Butent kad nemazai.... bet gal kas susiduret ir galetumet rekomenduoti? Mano situacija- gyvenamas namas sodininku bendrijoje, atlikti pakeitimai daugiau nei 10% blush2.gif , o norisi viska susitvarkyt cool.gif
Jeigu forume neglalima rasyti imoniu pavadinimu, tai gal i AZ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as Laura: 11 lapkričio 2010 - 09:16