Įkraunama...
Įkraunama...

Namo pridavimas

As tai dirbu vienoje imoneleje kur uzsiimam tokiomis paslaugomis. Esam jauni nebrangus vyrukai smile.gif
Galime net pabandyti priduoti Jusu nama smile.gif
Zinoma jei jis buvo statomasis pagal projekta, tvarkinga statybine dokumentacija (statybos zurnalas) ir t.t.
O jei jau labai nusizenget projektui tai jau sudetingiau. Bet viskas imanoma wink.gif
beje maciau diskutuojama apie kadastrinius matavimus. Juos atlieka netik Registru centras. Seniau buvo jie monopolininkai taciau dabar nebe.
Jei kad idomu rasykit i povilazas@takas.lt wink.gif
Atsiprasau kad vyriskis i Jusu moteriska kompanija isiverze smile.gif

QUOTE(astavo @ 2005 06 14, 15:32)
Atejo laikas galutinai priduoti baigta statyti nama, taciau nenorim patys uzsiimti visais tais popieriais- o dabar juk reikes, kad pasirasytu ir gaisrininkai, ir higienistai ir dar visa galybe kitu instituciju atstovu...
gal kas zinote firmas, kurios uzsiima tokiu popiereliu tvarkymu???

butu labai gerai gauti ju koordinates!

is anksto dekui uz informacija!

Atsakyti
QUOTE(_Tomas_ @ 2005 07 19, 16:26)
As tai dirbu vienoje imoneleje kur uzsiimam tokiomis paslaugomis. Esam jauni nebrangus vyrukai smile.gif
Galime net pabandyti priduoti Jusu nama smile.gif
Zinoma jei jis buvo statomasis pagal projekta, tvarkinga statybine dokumentacija (statybos zurnalas) ir t.t.
O jei jau labai nusizenget projektui tai jau sudetingiau. Bet viskas imanoma wink.gif
beje maciau diskutuojama apie kadastrinius matavimus. Juos atlieka netik Registru centras. Seniau buvo jie monopolininkai taciau dabar nebe.
Jei kad idomu rasykit  i povilazas@takas.lt wink.gif
Atsiprasau kad vyriskis i Jusu moteriska kompanija isiverze smile.gif

O ką reiškia tvarkinga statybinė dokumentacija? blush2.gif Mums iš karto statė firma, bet tiek nubrokijo, kad su ja susipykom ir jie pasiplove cray.gif Užbaigėm statybas, kaip čia pasakius, galbūt Ūkio būdu.. samdėm atskiras firmeles ar brigadas taisyt brokams ir užbaigt pradėtiems darbams.. Jokių dokumentų neturim, tik Suderintą projektą. Tai ką, mes jau neturim vilites priduot? blink.gif Ar tik jūs tokių sunkių atvejų nesiimat?
Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2005 07 19, 17:01)
Užbaigėm statybas, kaip čia pasakius, galbūt Ūkio būdu.. samdėm atskiras firmeles ar brigadas taisyt brokams ir užbaigt pradėtiems darbams.. Jokių dokumentų neturim, tik Suderintą projektą.  Tai ką, mes jau neturim vilites priduot?  blink.gif Ar tik jūs tokių sunkių atvejų nesiimat?

Smaliže, šansų priduot turit biggrin.gif Niekas gi netikrina kokiu būdu jūs namą statėt -samdėt vieną fimą, keletą brigadų ar patys visus darbus savom rankutėm nudirbot. Svarbu, kad nuo projekto labai daug nenusigrybautumėt ir laikytumėtės nustatytų reikalavimų. Yra nustatyta procentaliai, kiek pastatyto namo kvadratūra gali skirtis nuo projekte numatytos. Taip pat, prie tokių akivaizdžių nukrypimų būtų pvz. lango nedarymas, arba padarymas papildomo, vietoje vieno aukšto namo pastatymas dviejų aukštų ir pan. Bent jau man taip aiškino...
Pas mane mansardiniame aukšte buvo numatyti trys kambariai, padarėm du ir vieną erdvę. Ta prasme, neišmūrijom dviejų vidinių sienų. Ir nieko tokio. Anei žodelio dėl to neišgirdau thumbup.gif
Prieš keletą dienų namo pripažinimo tinkamu naudoti aktą gavau thumbup.gif Dabar beliko į nekilnojamo turto registrą nuosavybę įregistruot thumbup.gif Tikiuosi, ten viskas eisis gerai ir greitai...
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2005 07 20, 13:34)
Smaliže, šansų priduot turit  biggrin.gif Niekas gi netikrina kokiu būdu jūs namą statėt -samdėt vieną fimą, keletą brigadų ar patys visus darbus savom rankutėm nudirbot. Svarbu, kad nuo projekto labai daug nenusigrybautumėt ir laikytumėtės nustatytų reikalavimų. Yra nustatyta procentaliai, kiek pastatyto namo kvadratūra gali skirtis nuo projekte numatytos. Taip pat, prie tokių akivaizdžių nukrypimų būtų pvz. lango nedarymas, arba padarymas papildomo, vietoje vieno aukšto namo pastatymas dviejų aukštų ir pan. Bent jau man taip aiškino...
Pas mane mansardiniame aukšte buvo numatyti trys kambariai, padarėm du ir vieną erdvę. Ta prasme, neišmūrijom dviejų vidinių sienų. Ir nieko tokio. Anei žodelio dėl to neišgirdau  thumbup.gif
Prieš keletą dienų namo pripažinimo tinkamu naudoti aktą gavau  thumbup.gif Dabar beliko į nekilnojamo turto registrą nuosavybę įregistruot  thumbup.gif Tikiuosi, ten viskas eisis gerai ir greitai...

Oi tai sveikinu labai thumbup.gif clap.gif:
Ir biskutį pavydžiu.. blush2.gif
Na bet tu pridavei, tai tikiuosi ir mums pasiseks.. ax.gif Dėkui už nuraminimą.. Ot trizna su priepuoliu aš doh.gif Valgyt neduok, duok pasinervuot.. blush2.gif
Atsakyti
Tai kas tas yra statybos žurnalas, ir patarkite dabr kaip tik pradėjom statyti ūkio budu tai kokius dokumentus rinkti ? ax.gif
Atsakyti
Laba diena statybininkės, pradėjau tvarkyti visus popierius dėl namo pridavimo ir žinot ką pasakysiu: galvojau bus blogiau. Kol kas viskas sekasi, aišku dar ne viską perėjau, bet bent jau pradžia nebloga. Štai nuo ko reikia pradėti:
1) padaryti kadastrinius matavimus, kad būtų 100 proc baigtumas.
2) padaryti namo pririšimo prie sklypo topografinę nuotrauką,
3) su visais dokumentais, projektais vienu žodžiu viskuo ką turite susijusio su namu į statybos inspekciją, ten viską pažiūri ir jei nėr nukrypimų nuo projekto duoda tokį aktą, ant kurio turėsite rinkti reikiamų institucijų parašus: energetikų, gaisrininkų, higienistų, sveikuolių ir kai surenki šituos parašus, tada vėl į statybų inspekciją ir jie galutinai pasirašo.
Aš jau buvau pas gaisrininkus, tai užkliuvo durys katilinėje: jos turi būti arba priešgaisrinės arba nudažytos priešgaisriniu laku. Tai galima padaryti.
Higienistai: turi būti pasirašytos sutartys su šiukšlių išvežimu ir jei vietinė kanalizacija, taip pat pasirašyti sutartį su išvežimu.
O sveikuoliams reikia padaryti vandens (pas mane gręžinys) cheminį ir mikrobiologinį tyrimą ir turėti gręžinio pasą.
Liko energetikai, bet pas juos dar nebuvau ir kol kas dėl jų nieko nežinau. Tokios naujienos mergaitės.
Atsakyti
Sveikos dar kartą statybininkės ir ne tik, noriu pasigirti, kad surinkau visus parašus, pridaviau visus popierius ir pirmadienį gausiu potvarkį, kad namo baigtumas 100 proc. ir bus galima registruoti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Saunuole Ure, su kuo tave ir sveikinu drinks_cheers.gif
O dabar isduok viena paslapti, ar viska darei pagal taisykles, t.y. vezeisi visus ka reikia i namus, nesei visus reikiamus dokumentus, o gal su kazkuo pavyko vietoje susitarti (ir uz kiek, jei taip ax.gif ?)biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2005 12 02, 13:00)
Saunuole Ure, su kuo tave ir sveikinu drinks_cheers.gif
O dabar isduok viena paslapti, ar viska darei pagal taisykles, t.y. vezeisi visus ka reikia i namus, nesei visus reikiamus  dokumentus, o gal su kazkuo pavyko vietoje susitarti (ir uz kiek, jei taip ax.gif ?)biggrin.gif

Didelis dėkui už sveikinimus Romeo 4u.gif Žinok atvirai pasakius paslapties jokios nėra, gal čia man tik pasisekė, bet nieko niekur nevežiojau ir pinigų nedaviau. Paprasčiausiai su visais susiskambinau ir paklausiau kokių reikia popierių ir su visiais tais reikiamais dokumentais atvykdavau, atsakydavau į kilusius klausimus, akytėm pamirksėdavau ir visi pasirašydavo be problemų. Ir net niekas neužsiminė, kad reikėtų objektą apžiūrėti. Keista, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Urė @ 2005 12 05, 10:25)
Didelis dėkui už sveikinimus Romeo 4u.gif Žinok atvirai pasakius paslapties jokios nėra, gal čia man tik pasisekė, bet nieko niekur nevežiojau ir pinigų nedaviau. Paprasčiausiai su visais susiskambinau ir paklausiau kokių reikia popierių ir su visiais tais reikiamais dokumentais atvykdavau, atsakydavau į kilusius klausimus, akytėm pamirksėdavau ir visi pasirašydavo be problemų. Ir net niekas neužsiminė, kad reikėtų objektą apžiūrėti. Keista, ar ne?

dar vienas klausimux - kokiame cia mieste?
Atsakyti
QUOTE(Urė @ 2005 12 02, 11:50)
Sveikos dar kartą statybininkės ir ne tik, noriu pasigirti, kad surinkau visus parašus, pridaviau visus popierius ir pirmadienį gausiu potvarkį, kad namo baigtumas 100 proc. ir bus galima registruoti thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Oi kokios nuostaios naujienos thumbup.gif Sveikinu URE... 4u.gif

Dabar einu tą pavydo kirminą kaip nors uždubasint.. blush2.gif Nes pas mus vis dar niekas į preikį nepajudėjo... Vyras savininkas... tai niekaip aš jo nepriverčiu užsiimt popierizmais.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2005 12 05, 11:41)
dar vienas klausimux - kokiame cia mieste?

Vilniuje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urė: 05 gruodžio 2005 - 12:13